Bent u op zoek naar Iron Mountain's Software Escrow & Verificatie, ICANN Data Escrow of D3P (Designated Third Party) diensten?
Three business person looking at tablet

Bent u op zoek naar Iron Mountain's Software Escrow & Verificatie, ICANN Data Escrow of D3P (Designated Third Party) diensten?

  1. Home

Met ingang van 8 juni 2021 is Iron Mountain's Intellectual Property Management (IPM)-groep onderdeel van NCC Group, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van cyber- en softwareverificatie (escrow). NCC Group is gevestigd in Manchester, Engeland en is een beursgenoteerd bedrijf op de London Stock Exchange (LSE: NCC).

We werken samen met NCC Group om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en zijn verheugd dat onze klanten uitstekende service behouden als klant van NCC Group. NCC Group heeft een aantal webpagina’s live gezet waar de meest voorkomende vragen worden beantwoord. Als u een vraag hebt die hier niet wordt beantwoord, neem dan rechtstreeks contact op met NCC Group via de onderstaande contactgegevens. .

Bezoek NCC Group

Meer informatie:

  • Lees het persbericht.
  • Neem contact op met NCC Group of neem direct contact op met uw Escrow-adviseur, e-mail escrow@ironmountain.com of bel 0800 024 4513.

Wat betekent dit voor Iron Mountain IPM klanten?

Iron Mountain en NCC Group zijn de marktleiders op het gebied van software escrow in hun thuismarkt - Iron Mountain in de VS en NCC in Europa. Met de overname van Iron Mountain IPM door NCC Group - waartoe ook het zeer deskundige Iron Mountain IPM-team behoort - krijgen klanten de beschikking over een breed pakket aan diensten en mogelijkheden.

NCC Group zal gebruik maken van de faciliteiten van Iron Mountain voor de opslag van fysieke en digitale informatie over de hele wereld, met behoud van de chain of custody-processen waardoor u hetzelfde hoge niveau van compliance en security behoudt.

Klik hier voor meer informatie, e-mail ons op escrow@ironmountain.com of bel uw escrow-adviseur.