SCANSERVICES

Geef uw bedrijf een boost met digitalisering en automatisering.
woman scanning iron mountain documents with insight on screen

SCANSERVICES

Geef uw bedrijf een boost met digitalisering en automatisering.
  1. Home
  2. Scanservices

VEILIGE GEZAMENLIJKE TOEGANG TOT UW INFORMATIE

Als u zich in een hybride wereld bevindt zonder een centrale plek waar u alle informatie kunt bekijken, zijn u en uw medewerkers veel tijd kwijt met het zoeken naar informatie. Heeft u de informatie eindelijk gevonden en is het op papier, dan moet u eerst nog andere stappen nemen voordat u deze informatie op een efficiënte manier kunt delen.

Dankzij een combinatie van expertise in het scannen van documenten, infrastructuur en een moderne opslag in een beveiligde cloudomgeving, stellen de Iron Mountain Document Scanning en Digital Storage-services u in staat de eerste stap te zetten op weg naar digitale transformatie. Met behulp van programma’s als Backfile Conversion en Day Forward Scanning kunnen wij u helpen prioriteiten te stellen en uw doelen te bereiken. U kunt zelfs uw post laten doorsturen naar onze beveiligde opslagfaciliteiten, waar een team van experts het aanneemt, opent en scant.

Het scannen gebeurt door dezelfde partij die u al vertrouwt met uw papieren documentatie en die u kan helpen met het beheren van de volledige informatielevenscyclus van digitale en papieren informatie. U heeft gecentraliseerd toegang tot al uw informatie en bent in staat om kostbare kantoorruimte vrij te maken. Daarnaast is het een stuk eenvoudiger om gebruik te maken van uw data.

ZORG VOOR MEETBAAR BEWIJS VAN DE WAARDE VAN DIGITALISERING ALS U HET MANAGEMENT WILT OVERTUIGEN OM TE INVESTEREN.

Scrol over elke vak en bekijk wat u moet vragen om het rendement op uw investering van uw organisatie te berekenen.

KENMERKEN & VOORDELEN

Dankzij Document Scanning & Digital Storage kunt u:

Blue icon of a computer screen with files

Ruimte vrijmaken

Maak gebruik van onze experts in het scannen, onze bewezen methodes en infrastructuur om papieren documentatie te digitaliseren.
Blue icon of a padlock

Beveilig uw informatie

Uw electronische informatie wordt versleuteld opgeslagen en over een beveiligd netwerk verstuurd. De toegang is beperkt door beveiligingssleutels die u bezit en beheert. U kunt geautoriseerde gebruikers toegang geven tot alleen die informatie die ze nodig hebben.
Blue icon demonstrating network access

Centrale toegang*

Digitale documenten die zijn opgeslagen op andere plaatsen, zoals andere cloudomgevingen, enterprise content management systems (ECMs) en gedeelde archieven, kunnen worden geïntegreerd om al uw gescande en gedigitaliseerde documenten beter zichtbaar, verbonden en toegankelijk te maken.
Magnifying Glass icon

Snel zoeken*

Dankzij OCR-technologie (Optical Character Recognition) wordt de inhoud van uw documenten volledig doorzoekbaar. De techniek is beschikbaar voor veel bestandstypen en in meer dan 50 talen.
*beschikbaar voor InSight® Essential Edition

HOE IRON MOUNTAIN INSIGHT ESSENTIAL WERKT

U kunt rekenen op de ervaring van de scanexperts van Iron Mountain die geavanceerde processen en infrastructuur gebruiken om te scannen, indexeren en kwaliteit te garanderen om aan uw eisen te voldoen. Zie hieronder voor een blik op hoe u beter inzicht in uw informatie krijgt:
diagram

DOCUMENT SCANNING & DIGITAL STORAGE DIENSTEN

Employee scanning documents

Image-on-demand document scanning

Image on Demand is onze service voor het converteren van kleine hoeveelheden informatie op papier of film naar een digitaal formaat van uw keuze. Als u inlogt op uw online orderprogramma van Iron Mountain kunt u het document dat u wilt laten scannen selecteren uit de fysieke dossiers en documenten die u bij ons hebt opgeslagen.
Digital icons press

Iron Mountain Digital Retrieval Service

Iron Mountain Digital Retrieval Service is een abonnementsdienst voor klanten die grote hoeveelheden van hun fysieke dossiers willen digitaliseren die momenteel in Iron Mountain faciliteiten zijn opgeslagen.
A blue and gray graphic of a cloud and a laptop with files, a magnifying glass, and a padlock

Iron Mountain InSight Essential Edition

Dankzij een combinatie van expertise in het scannen van documenten, infrastructuur en een moderne opslag in een beveiligde cloudomgeving, stellen de Iron Mountain Document Scanning en Digital Storage-services u in staat de eerste stap te zetten op weg naar digitale transformatie.
Man sitting at a table with tablet in hand

Intelligent content-platform

Gebruik uw data intelligent en strategisch met het intelligente content-platform van Iron Mountain voor het optimaliseren van uw organisatie.

Related Resources

Premium Content Infographics en tools Iron Mountain in één minuut

Iron Mountain in één minuut

Bekijk meer

Premium Content Best practice gidsen Wat U Moet Doen Voordat U Gaat Digitaliseren

Wat U Moet Doen Voordat U Gaat Digitaliseren

Bekijk meer

Premium Content On-Demand Webinars Verandering is geen keuze: thuiswerkers en informatiebeheer

Verandering is geen keuze: thuiswerkers en informatiebeheer

Bekijk meer

Premium Content Klantcases Achmea Case Study: verzekeraar digitaliseert

Achmea Case Study: verzekeraar digitaliseert

Bekijk meer


PERSOONLIJK CONTACT MET VIDEO CALLS

Laat uw gegevens achter. Een specialist van Iron Mountain neemt direct contact met u op om een afspraak voor een video call in te plannen. Ervaar zelf het gemak van een persoonlijke afspraak op afstand!

  • Snel én makkelijk contact
  • Efficiënt; achter je laptop
  • Waar en wanneer het u uitkomt
Group video call


PERSOONLIJK CONTACT MET VIDEO CALLS

Laat uw gegevens achter. Een specialist van Iron Mountain neemt direct contact met u op om een afspraak voor een video call in te plannen. Ervaar zelf het gemak van een persoonlijke afspraak op afstand!

  • Snel én makkelijk contact
  • Efficiënt; achter je laptop
  • Waar en wanneer het u uitkomt