Iron Mountain InSight

Iron Mountain InSight™ Enterprise Edition

 1. Home
 2. Iron Mountain InSight

Iron Mountain InSight ENTERPRISE EDITION - Haal het maximale rendement uit uw data

In een snel veranderende wereld is innovatie cruciaal om in de toekomst relevant te zijn. Door slim en strategisch om te gaan met uw data blijft u de concurrentie voor, door te sturen op procesoptimalisatie en meer rendement. Maar waar begint u? Hoe zit het met de kwaliteit van uw data? Heeft u de juiste data? Hoe ‘volwassen’ is uw data? Ontwikkel uw organisatie naar een data gedreven bedrijfsvoering door slimme beslissingen te maken op basis van de waarde uit uw ongestructureerde data. Maak daarom de volgende stap en zet vandaag nog uw data aan het werk.

Met Iron Mountains intelligente content-platform heeft u de mogelijkheid al uw data volledig te benutten en gebruik te maken van onze expertise.

Bekijk Video
Iron Mountain en Google Cloud bundelen krachten om het potentieel van data te ontsluiten om bedrijfsgroei te stimuleren

Iron Mountain InSight ENTERPRISE EDITION: kenmerken & voordelen

Iron Mountain InSight Enterprise Edition is een ‘cloud-native’ Content Services Platform dat gebruik maakt van ML en AI voor het automatisch classificeren, extraheren en verrijken van fysieke en digitale content. Onze SaaS oplossing, in abonnementsvorm geeft u flexibiliteit en helpt u om de TCO (total cost of ownership) laag te houden.
Er zijn vele andere voordelen wanneer u het intelligente content-platform inclusief data-analyse van Iron Mountain gebruikt, zoals:

Creëer meerwaarde voor de business:

Maak gebruik van de kracht van ‘neural networks’ en deep learning en behaal impactvolle resultaten binnen verschillende verticale marktsegmenten.
A blue icon of a clock

Ervaar het gemak van naadloze integratie:

Met één platform voor imaging, ML/AI-classificatie en krachtige visualisatie komt u tot waardevolle inzichten zonder dat u tijd en middelen in een in-house software hoeft te steken.
Blue icon of a light bulb with a lightning strike in it

Vergroot uw business intelligence

Meer efficiëntie en minder kosten dankzij slimme automatisering.
Blue icon of a computer screen with files

Ontdek de waarde van uw dark data

Ontsluit uw assets en ‘dark data’ met ML classificatie. Met metadata verrijking komt u tot nieuwe inzichten die tot succes en resultaat leiden.
Blue icon of a padlock

Zet Information Governance effectief in

Verminder risico's door automatisch retentie-, privacy- en beveiligingsbeleid toe te passen en uit te voeren zodat u aan alle compliancy eisen kan voldoen.

FLEXIBELE PROCESMOGELIJKHEDEN VOOR SLIMME ENTERPRISES

Iron Mountain InSight™ - Unlocking the potential of your information

Iron Mountain InSight ENTERPRISE EDITION brengt u verder met

Er zijn nog veel meer voordelen waarmee u uw bedrijf vooruit helpt wanneer u ons content service-platform gebruikt. Deze zijn:

 • Verwerk fysieke en digitale informatie door metadata uit zowel interne als externe bronnen samen te voegen.
 • Het blootleggen van onvermoede verbanden tussen verschillende informatiebronnen en –middelen.
 • Het verhogen van de efficiëntie van uw hoogopgeleide talenten door gebruik te maken van op slimme zelflerende ML/AI-gebaseerde gebaseerde verwerking.
 • Het slim bekijken en interpreteren van data en informatie om passende maatregelen te kunnen treffen.
 • Het ordenen van grote hoeveelheden gegevens zodat u inzicht krijgt in wat u heeft en erbij kunt wanneer dat nodig is.
 • Ingezet in configuraties met één of meerdere gebruikers om aan uw vereisten te voldoen.

Slechts een greep uit de diverse sectoren waarin we actief zijn:

Met Iron Mountain InSight Enterprise Edition kunnen analisten zonder speciale training visuele bedrijfsmiddelen optimaal benutten met behulp van machine learning. Denk aan papieren documenten die ingescand zijn of ongestructureerd filmmateriaal van drones, boorputsensoren of andere toegepaste nieuwe technologieën.

De kwaliteit van data kan worden verbeterd door bekende metagegevens en externe databases te koppelen aan de verschillende bezittingen. Zo kunnen ze gemakkelijk worden doorzocht op basis van een reeks van statistieken, waaronder datum, bronsoort, bassin, GPS-locatie en meer. Dankzij de flexibiliteit van Iron Mountain InSight Enterprise Edition kunnen analisten in een paar minuten miljoenen visuele middelen doorzoeken en inspecteren, die allemaal toegankelijk zijn via een intuïtieve interface.

Door gebruik te maken van soorten data die gewoonlijk door de energiesector worden bewaard, stelt de oplossing u in staat om:

 • Alle informatie die bij specifieke locaties hoort en de data met betrekking tot die locatie te identificeren en benutten, om zo de waarde van de gegevens te bepalen.
 • Seismische beelden, geospatiale analyse, contracten, toepassingen en documenten samenvoegen om op basis van data tot waardevolle inzichten te komen.
 • Bezittingen identificeren die een potentieel risico vormen voor de organisatie en een afdruk te ontwikkelen evenals voorspellende modellen.

Iron Mountain InSight Enterprise Editionis ideaal voor geologen, geofysici en analisten die alle beschikbare data in overweging willen nemen bij het nemen van kritische beslissingen, zonder tijd te verspillen aan het handmatig voorbereiden van documenten die gevoelig zijn voor mogelijke menselijke inschattingsfouten.

industries energy highlight - power highlines

Energie

Haal alles uit uw programma voor document- en- informatiebeheer en bescherm en bewaar uw bodemmonsters

Met Iron Mountain InSight Enterprise Edition kunnen gebruikers uit de media- en entertainmentsector zonder technische training de middelen die ze nodig hebben snel ordenen, opzoeken en vinden via een intuïtieve interface. Door het dynamische karakter van de hedendaagse bedrijfsomgeving kan er een ecosysteem ontstaan van diverse systemen met meerdere datatypes uit verschillende bronnen. Dit kan gaan om video, ‘edit lists’ (EDL's), ondertitels en externe gegevensbronnen.

De ruime ervaring met digitalisering en het beheer van entertainment en media middelen, stelt Iron Mountain InSight Enterprise Edition in staat om deze te classificeren op type, en de bijbehorende metadata te ordenen in één verzameling.

Met het bewaren van veelgebruikte data in de media- en entertainment, kunt u:

 • Procesautomatisering inzetten om relevante informatie op mediamateriaal binnen een paar minuten te vinden, zoals foto's, video's en films.
 • Uw merk beschermen door auteursrechtelijk beschermde inhoud en schendingen daarvan binnen enkele minuten op te sporen.
 • Inhoud efficiënt segmenteren door middel van standaard versus HDTV-klare content.
 • Bestaande gegevensbestanden integreren met externe metadata (bv. Shotgun) voor ‘one-stop search en discovery’.
 • Overeenkomende opnames zoeken tussen de definitief gemonteerde beelden en het originele materiaal.
 • Binnen enkele minuten beroemdheden zoals sporters en gerelateerde merklogo's in hun buurt herkennen voor commerciële doeleinden.
industries entertainment highlight - reels of film

Hypothecaire kredietdossiers kunnen honderden pagina's lang zijn en verschillende formulieren bevatten van kopers, kredietverstrekkers, hypotheekverstrekkers, landelijke en lokale overheden evenals andere partijen.

Het kredietproces in de hypothekensector vindt de laatste jaren steeds meer online plaats. Toch staat nog veel op papier, vooral formulieren waarbij een handtekening is vereist. Wanneer u een dossier checkt op volledigheid, hetzij op moment van afsluiten, hetzij gedurende het standaardproces of de herfinanciering, dan is het van belang dat elk formulier in het kredietdossier wordt opgenomen.

Met het bewaren van voor de hypotheeksector belangrijke data, zoals kredietdocumenten, hypotheekpolissen, spreadsheetgegevens en externe gegevensbronnen, stelt Iron Mountain InSight Enterprise Edition u in staat om:

 • Processen te automatiseren, zoals een nauwkeurigheidscheck van kredietdossiers en volledigheid en naleving van regelgeving. U kunt ook automatisch controleren of alle krediet- en overige documenten aanwezig zijn, of alle formulieren ondertekend zijn en of er geen verplichte velden leeg zijn. De oplossing bevat ook ingebouwde controles op inconsistenties, zoals wanneer het Burgerservicenummer (BSN) van een klant niet klopt.
 • Beoordeel compliance- en diversificatievereisten en analyseer uw portfolio op markttrends en ‘witte ruimtes’ per geografische regio, inkomensniveaus van aanvragers of soorten leningen, enz.
 • De totstandkoming van leningen makkelijker maken en bedrijfsprocessen doorverkopen, waarbij u alle content beheert conform uw eigen informatiebeleid.
Industries banking highlight - a bank vault
Group video call


PERSOONLIJK CONTACT MET VIDEO CALLS

Laat uw gegevens achter. Een specialist van Iron Mountain neemt direct contact met u op om een afspraak voor een video call in te plannen. Ervaar zelf het gemak van een persoonlijke afspraak op afstand!

 • Snel én makkelijk contact
 • Efficiënt; achter je laptop
 • Waar en wanneer het u uitkomt