small business solutions banner - business man looking at camera

Oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB)

  1. Home
  2. Industrieën
  3. MKB

Als midden- en kleinbedrijf staat u tegenover unieke uitdagingen op het gebied van veilig en beschermd documentbeheer. Services voor informatiebeheer die speciaal zijn opgezet voor MKB bedrijven helpen u uw doelen te bereiken. Bij Iron Mountain bieden we u deze oplossingen.

Records Management en archiefopslag

Door van onze services voor archiefopslag gebruik te maken verlaagt u de kosten en de risico’s met betrekking tot uw documentbeheer. Bovendien kiest u voor een compleet dienstenpakket: van hulp bij het opslaan en beheren van uw papieren en advies ter plaatse tot externe opslag van uw archief in onze volledig beveiligde faciliteiten.

We bieden u uitgebreide mogelijkheden voor (digitale) archivering en ontsluiting van uw informatie. Onze online portal geeft u volledige toegang tot uw documenten, inclusief zoek- en opvraagfunctionaliteiten. Ook bieden we u hulp en ondersteuning bij het ontwikkelen van een beleid voor archiefvernietiging en diensten voor de daadwerkelijke data vernietiging.

Bescherming en beheer van archief-media

Onze diensten voor beschermde data opslag stellen uw data op media veilig. We verzorgen uw tape opslag of de opslag van andere media in onze zwaar beveiligde kluis die zich onder ideale conditie (qua temperatuur en luchtvochtigheid) bevindt. Volgens een overeengekomen schema of in het geval van een calamiteit, leveren wij uw media snel af op een door u aangegeven locatie.

business women

Neem contact op met Iron Mountain

Onze klantenservice is er om u te helpen met al uw vragen, neem gerust contact op.