Iron Mountain InSight Family

IRON MOUNTAIN INSIGHT®

Inzicht. Automatisering. Intelligentie.


IRON MOUNTAIN INSIGHT – VEILIG, COLLECTIEVE TOEGANG TOT UW INFORMATIE

Iron Mountain InSight Essential Edition laat u uw eerste stap nemen in uw digitale transformatie door geautoriseerde gebruikers 24/7 toegang te geven tot alle informatie die ze nodig hebben, waar ter wereld ze ook zijn.

Met Iron Mountain InSight Enterprise Edition, wordt machine learning (ML) en artificial intelligence (AI) gebruikt om data geautomatiseerd te analyseren. Dit zorgt er in combinatie met workflow- en bestandsbeheermodules voor dat bedrijven risico’s kunnen minimaliseren en hun data kunnen doorspitten om nieuwe inkomstenbronnen te vinden en kosten te besparen.

Dit platform levert ook industrie specifieke oplossingen zoals Iron Mountain InSight voor hypotheken en leningen wat ML en AI inzet om complexe processen te verwerken zoals kwaliteitsbeheer, hypotheekoverdrachten en uitzonderingsmanagement.

Iron Mountain InSight Solution Suite

Afhankelijk van het niveau en de complexiteit van de digitaliserings- en informatieanalysebehoefte van uw bedrijf bieden wij de volgende twee opties aan.

Blue icon of a computer screen with files

Essential Edition

Een oplossing die het scannen van fysieke documenten combineert met digitale opslag in een veilige cloudomgeving. Het is daarnaast mogelijk om digitale documenten uit andere digitale omgevingen op te nemen zodat u een centrale plek heeft waarin u al uw digitale documentatie kan bekijken. Door gebruik te maken van onze scanexperts, apparatuur en cloudplatform maakt u het verwerken van uw informatie en het gebruik daarvan een stuk eenvoudiger.
A blue icon of a building

Enterprise Edition

Iron Mountain InSight Enterprise Edition is een native cloudcontent services platform dat gebruik maakt van Google’s Document Understanding AI-technologie. Deze service classificeert documenten automatisch en extraheert de metadata uit uw bestanden. Daarnaast brengt het structuur aan in ongestructureerde bestanden en levert het inzichten in uw bedrijfsprocessen en databeheer. Dit alles met een aantrekkelijk visuele zoekmogelijkheid.
MET IRON MOUNTAIN INSIGHT KUNT U:


  • Betere beslissingen maken

  • Schaalbare beslissingen maken

  • Efficiënter werken en kosten besparen

  • Inzichten uit uw data gebruiken om nieuwe omzet te generen

  • Informatie realtime inzichtelijk en bruikbaar maken

InSight Screenshot
Group video call


PERSOONLIJK CONTACT MET VIDEO CALLS

Laat uw gegevens achter. Een specialist van Iron Mountain neemt direct contact met u op om een afspraak voor een video call in te plannen. Ervaar zelf het gemak van een persoonlijke afspraak op afstand!

  • Snel én makkelijk contact
  • Efficiënt; achter je laptop
  • Waar en wanneer het u uitkomt