Peering - Digital landscape

INTERNET EXCHANGE: PEERING OPLOSSINGEN

Verminder de kosten en verbeter jouw netwerkprestaties door deel te nemen aan het rijke peering-ecosysteem van de datacenters van Iron Mountain.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Netwerk Connectiviteit
  5. Internet Exchange: Peering opossingen

Wat is Peering?

Peering is een proces dat het mogelijk maakt om twee afzonderlijk enetwerken met elkaar te verbinden en verkeer uit te wisselen zonder dat een derde partij hoeft te betalen om het verkeer over het internet voor hen te vervoeren.

Network Peering - Map

Peering bij Iron Mountain

Verhoog de operationele efficiëntie, veerkracht en prestaties en verlaag kosten door verbinding te maken met peering in de datacenters van Iron Mountain.

Bereik belangrijke strategische internet uitwisselingspunten via een speciale poort binnen onze Meet-Me-Rooms, via onze Metro Wave, via Private Network Transport of via een van onze SDN-partners.

Peering helpt de latency te verminderen, de veiligheid te verbeteren en meer controle over het netwerkverkeer te bieden.

Bij Iron Mountain datacenters kan je peering-relaties opbouwen met duizenden netwerken van Iron Mountain datacenters over de hele wereld.

Download de Brochure
**In het Engels

IRON MOUNTAIN PEERING VOORDELEN

  • Toegang tot de grootste peering exchanges ter wereld zoals AMS-IX, LINX and DE-CIX
  • Voor meer capaciteit en controle kan je een private peering opzetten met onze meer dan 1.250 klanten.
  • Verkeer uitwisselen en jouw netwerk uitbreiden naar regio's
Plan een tour in

ÉÉN VERTROUWDE PARTNER - FLEXIBELE NETWERKOPLOSSINGEN

Cloud On-Ramp - Global connections

Cloud On-Ramp

De Iron Mountain Cloud On-Ramp Services verbinden je met de cloud van jouw keuze. Je kunt gebruik maken van onze cloud on-ramp poort, een contract afsluiten met een SDN partner, een dedicated wave vastleggen of toegang krijgen tot dark fiber op een regional interconnectiepunt.
Cross Connects - Network cables

Cross Connect

Kies voor een snel inzetbare campus brede Cross Connect en vertrouw op de veiligheid, compliance en schaalbaarheid van een Iron Mountain-datacenter. Gebruik een Cross Connect om toegang te krijgen tot strategische verbindingspunten.
IP Transit - Digital globe

IP Transit

Iron Mountain werkt samen met strategische lokale, nationale en wereldwijde carriers om blended en dedicated IP-transit diensten te leveren aan onze klanten die behoefte hebben aan keuze, veerkracht en hoge beschikbaarheid.
Metro Wave - Digital abstract

Metro Wave

Toegewijde, diverse en volledig geteste optische 10 en 100Gbps-waves stellen je in staat om jouw connectiviteit met strategische regionale interconnectiepunten snel op te schalen voor maar $350 per maand.
Peering - Digital landscape

Peering

Bereik belangrijke strategische internet peering uitwisselingspunten vanuit een speciale haven binnen onze Meet-Me-Rooms, via onze Metro Wave en privé transport diensten, of via een van onze SDN partners.
Private Network Transport - Connection tree

Private Network Transport

Snel inzetbare point-to-point L2-connectiviteit is beschikbaar tussen onze datacenters, strategische verbindingspunten, peering exchanges en andere datacenters die gebruik maken van de van het netwerk van Iron Mountain.

WAAROM IRON MOUNTAIN?

Speed-to-Market

Sneller naar de markt

Als je voor Iron Mountain kiest, hoef je niet te onderhandelen met meerdere carriers en serviceproviders. We stellen je in staat om snel de netwerkdiensten die je nodig hebt in bedrijf te stellen en te gebruiken, allemaal op basis van één contract.
Blue icon of three buildings representing wholesale data centers

Schaal zonder angst

Iron Mountain heeft een netwerk ecosysteem opgebouwd dat elke schaalgrootte van 100Mbps tot 100Gbps kan verwerken, in één markt of in een wereldwijde multi-site implementatie. Je kunt lokaal of wereldwijd verbinding maken via ons portfolio van datacenters in strategische markten over de hele wereld.
Proven icon

Flexibiliteit

Als het gaat om netwerkverbindingen, heb je opties. Iron Mountain is carrier neutraal. Kies een willekeurige provider en een willekeurige route. Kies wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en wij zorgen voor de rest.
Risk Mitigation

Bewezen staat van dienst

Iron Mountain beschermt al sinds 1951 missiekritische bedrijfsmiddelen en wordt vertrouwd door een aantal van de meest gereguleerde industrieën. We bieden beveiliging op federaal niveau en een van de meest uitgebreide compliance programma's in de branche.

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.