Metro Wave - Digital abstract

IRON MOUNTAIN METRO WAVE

Met Iron Mountain Metro Wave krijgt je veilige en optimale toegang tot interconnectie-ecosystemen van andere strategische datacenters binnen de metropoolregio's.
 1. Home
 2. Digitale transformatie
 3. Datacenters
 4. Netwerk Connectiviteit
 5. Metro Wave: Data Center Interconnectie

Wat is Metro Wave?

IT is vandaag de dag ingewikkelder dan ooit. Gelukkig kan Iron Mountain helpen. We introduceren Iron Mountain Metro Wave, een suite van netwerkdiensten die je in staat stelt om ecosystemen van providers te bereiken die verder gaan dan jouw primaire datacenter.

Iron Mountain Metro Wave:

Met Iron Mountain Metro Wave kun je jouw datacenter footprint schalen en connectiviteit tussen jouw implementaties tot stand brengen, zonder dat cloud- en netwerkverbindingen nodig zijn.

Maak gebruik van Metro Wave voor korte bereikbaarheidseisen of voor het bereiken van providers in andere faciliteiten. Profiteer van kosteneffectieve, zeer schaalbare optische capaciteit om de cloud providers, klanten, partners, carriers en peering exchanges van jouw keuze te bereiken.

Kies tussen diverse of onbeschermde Metro Waves en krijg dezelfde strategische toegang tot het netwerk-ecosysteem vanuit een veilig, schaalbaar en compliant datacenter van Iron Mountain.

Deze handige en schaalbare optie zorgt ervoor dat alle regionale carriers binnen handbereik zijn via een eenvoudige cross connect.


Flexibele opties om met jouw netwerk te werken

Unprotected Metro Wave Network Service

 • Dedicated optical 10 & 100 G capaciteit
 • Lage latency
 • Kosten effectief
 • Single path
 • Redundantie verzorgt via diverse locaties

Diverse Metro Wave Network Service

 • Twee Metro Waves via verschillende paden
 • Actief - Actief voor een verdubbeling van de capaciteit
 • Klantgestuurde beveiligingsschema-configuratie
 • Actief - Actieve volledig onafhankelijke optische platforms

ÉÉN VERTROUWDE PARTNER - FLEXIBELE NETWERKOPLOSSINGEN

Cloud On-Ramp - Global connections

Cloud On-Ramp

De Iron Mountain Cloud On-Ramp Services verbinden je met de cloud van jouw keuze. Je kunt gebruik maken van onze cloud on-ramp poort, een contract afsluiten met een SDN partner, een dedicated wave vastleggen of toegang krijgen tot dark fiber op een regional interconnectiepunt.
Cross Connects - Network cables

Cross Connect

Kies voor een snel inzetbare campus brede Cross Connect en vertrouw op de veiligheid, compliance en schaalbaarheid van een Iron Mountain-datacenter. Gebruik een Cross Connect om toegang te krijgen tot strategische verbindingspunten.
IP Transit - Digital globe

IP Transit

Iron Mountain werkt samen met strategische lokale, nationale en wereldwijde carriers om blended en dedicated IP-transit diensten te leveren aan onze klanten die behoefte hebben aan keuze, veerkracht en hoge beschikbaarheid.
Metro Wave - Digital abstract

Metro Wave

Toegewijde, diverse en volledig geteste optische 10 en 100Gbps-waves stellen je in staat om jouw connectiviteit met strategische regionale interconnectiepunten snel op te schalen voor maar $350 per maand.
Peering - Digital landscape

Peering

Bereik belangrijke strategische internet peering uitwisselingspunten vanuit een speciale haven binnen onze Meet-Me-Rooms, via onze Metro Wave en privé transport diensten, of via een van onze SDN partners.
Private Network Transport - Connection tree

Private Network Transport

Snel inzetbare point-to-point L2-connectiviteit is beschikbaar tussen onze datacenters, strategische verbindingspunten, peering exchanges en andere datacenters die gebruik maken van de van het netwerk van Iron Mountain.

WAAROM IRON MOUNTAIN?

Speed-to-Market

Sneller naar de markt

Als je voor Iron Mountain kiest, hoef je niet te onderhandelen met meerdere carriers en serviceproviders. We stellen je in staat om snel de netwerkdiensten die je nodig hebt in bedrijf te stellen en te gebruiken, allemaal op basis van één contract.
Blue icon of three buildings representing wholesale data centers

Schaal zonder angst

Iron Mountain heeft een netwerk ecosysteem opgebouwd dat elke schaalgrootte van 100Mbps tot 100Gbps kan verwerken, in één markt of in een wereldwijde multi-site implementatie. Je kunt lokaal of wereldwijd verbinding maken via ons portfolio van datacenters in strategische markten over de hele wereld.
Proven icon

Flexibiliteit

Als het gaat om netwerkverbindingen, heb je opties. Iron Mountain is carrier neutraal. Kies een willekeurige provider en een willekeurige route. Kies wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en wij zorgen voor de rest.
Risk Mitigation

Bewezen staat van dienst

Iron Mountain beschermt al sinds 1951 missiekritische bedrijfsmiddelen en wordt vertrouwd door een aantal van de meest gereguleerde industrieën. We bieden beveiliging op federaal niveau en een van de meest uitgebreide compliance programma's in de branche.

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.