IP Transit - Digital globe

Direct INTERNET ACCESS (IP TRANSIT)

Met de diverse, multi-homed connectiviteit van Iron Mountain kun je zorgen voor een optimale routing en tegelijkertijd congestie verminderen.
 1. Home
 2. Digitale transformatie
 3. Datacenters
 4. Netwerk Connectiviteit
 5. Direct Internet Access (IP Transit)

Wat is IP Transit?

Wanneer informatie via het internet wordt verzonden, moet deze vaak via netwerken van derden worden doorgegeven om de bestemming te bereiken. IP Transit is een dienst die het mogelijk maakt dat verkeer van een ISP of klantennetwerk over het netwerk van een provider naar de rest van het internet gaat.

IP Transit bij Iron Mountain

De Direct Internet Access (IP transit) van Iron Mountain biedt snelle, betrouwbare en betaalbare internetconnectiviteit waarop je kunt rekenen.

We werken samen met strategische lokale, nationale en wereldwijde netwerk providers om veerkrachtige diensten voor directe IP-transit te leveren aan onze klanten die behoefte hebben aan keuze en veerkracht.

Iron Mountain multi-homed BGP Direct Internet Access combineert tier 1 carrier diensten voor een consistente, betrouwbare connectiviteit optie om de bestaande capaciteit aan te vullen, te gebruiken als back-up optie of als jouw primaire oplossing.

Snel naar de markt

Iron Mountain Direct Internet Access is direct beschikbaar tot 10 Gbps.

Kosten-effectief

Of je nu een kleine, tijdelijke service nodig hebt of een langlopende, enterprise-grade oplossing voor connectiviteit, de carrier diensten van Iron Mountain zijn kosteneffectief en houden jouw datacenter project binnen het budget.

Download de Brochure
**In het Engels
IP Transit - Meet room top

IRON MOUNTAIN IP TRANSIT FUNCTIES

 • Multi-homed bandbreedte via één vertrouwde provider op één factuur
 • Flexibele toewijzing van unieke openbaar te routeren IP-adressen (IPV4 en IPV6)
 • Flexibele redundancy via BGP of HSRP/VRRP
 • Met meerdere opties voor het vastleggen van de bandbreedte, kun je de grootte en de schaal aanpassen aan jouw behoeften.
 • 24/7 NOC support
 • 100 % uptime SLA met redundante porten
Plan een tour in

ÉÉN VERTROUWDE PARTNER - FLEXIBELE NETWERKOPLOSSINGEN

Cloud On-Ramp - Global connections

Cloud On-Ramp

De Iron Mountain Cloud On-Ramp Services verbinden je met de cloud van jouw keuze. Je kunt gebruik maken van onze cloud on-ramp poort, een contract afsluiten met een SDN partner, een dedicated wave vastleggen of toegang krijgen tot dark fiber op een regional interconnectiepunt.
Cross Connects - Network cables

Cross Connect

Kies voor een snel inzetbare campus brede Cross Connect en vertrouw op de veiligheid, compliance en schaalbaarheid van een Iron Mountain-datacenter. Gebruik een Cross Connect om toegang te krijgen tot strategische verbindingspunten.
IP Transit - Digital globe

IP Transit

Iron Mountain werkt samen met strategische lokale, nationale en wereldwijde carriers om blended en dedicated IP-transit diensten te leveren aan onze klanten die behoefte hebben aan keuze, veerkracht en hoge beschikbaarheid.
Metro Wave - Digital abstract

Metro Wave

Toegewijde, diverse en volledig geteste optische 10 en 100Gbps-waves stellen je in staat om jouw connectiviteit met strategische regionale interconnectiepunten snel op te schalen voor maar $350 per maand.
Peering - Digital landscape

Peering

Bereik belangrijke strategische internet peering uitwisselingspunten vanuit een speciale haven binnen onze Meet-Me-Rooms, via onze Metro Wave en privé transport diensten, of via een van onze SDN partners.
Private Network Transport - Connection tree

Private Network Transport

Snel inzetbare point-to-point L2-connectiviteit is beschikbaar tussen onze datacenters, strategische verbindingspunten, peering exchanges en andere datacenters die gebruik maken van de van het netwerk van Iron Mountain.

WAAROM IRON MOUNTAIN?

Speed-to-Market

Sneller naar de markt

Als je voor Iron Mountain kiest, hoef je niet te onderhandelen met meerdere carriers en serviceproviders. We stellen je in staat om snel de netwerkdiensten die je nodig hebt in bedrijf te stellen en te gebruiken, allemaal op basis van één contract.
Blue icon of three buildings representing wholesale data centers

Schaal zonder angst

Iron Mountain heeft een netwerk ecosysteem opgebouwd dat elke schaalgrootte van 100Mbps tot 100Gbps kan verwerken, in één markt of in een wereldwijde multi-site implementatie. Je kunt lokaal of wereldwijd verbinding maken via ons portfolio van datacenters in strategische markten over de hele wereld.
Proven icon

Flexibiliteit

Als het gaat om netwerkverbindingen, heb je opties. Iron Mountain is carrier neutraal. Kies een willekeurige provider en een willekeurige route. Kies wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en wij zorgen voor de rest.
Risk Mitigation

Bewezen staat van dienst

Iron Mountain beschermt al sinds 1951 missiekritische bedrijfsmiddelen en wordt vertrouwd door een aantal van de meest gereguleerde industrieën. We bieden beveiliging op federaal niveau en een van de meest uitgebreide compliance programma's in de branche.

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.