Cross Connects - Network cables

CROSS CONNECTS

Met snel inzetbare campus brede cross connects kun je veilig verbinding maken met een ecosysteem van carriers, partners en klanten binnen de eigen en geëxploiteerde Meet-Me-Rooms van Iron Mountain.
 1. Home
 2. Digitale transformatie
 3. Datacenters
 4. Netwerk Connectiviteit
 5. Cross Connects

Wat zijn Cross Connects?

Een cross connect is een glasvezelkabel die de apparatuur van een klant rechtstreeks verbindt met de apparatuur van een andere klant binnen een datacenter.

Cross Connects bij Iron Mountain

Als de bouwstenen van connectiviteit bieden cross connects essentiële paden naar jouw IT apparatuur. Onze snel inzetbare campus brede cross connects geven je toegang tot een ecosysteem van netwerken, wat zorgt voor lagere latency en verhoogde betrouwbaarheid.

Veilige verbindingen

In de wereld van vandaag staan netwerk en de veiligheid van informatie op de eerste plaats. Elimineer hops en verbindt rechtstreeks met de providers die je nodig hebt voor success een multi-cloud omgeving met een eenvoudige cross connect.

Interconnectie drijft een netwerk met lage latency aan omdat de verbindingen zich binnen hetzelfde gebouw bevinden. De afstand van jouw apparatuur tot een provider is slechts een paar meter en er is geen intermediaire provider. Alle cross-connects zijn van glasvezel voor maximale snelheid.

Verminder de kosten van jouw netwerk

In tegenstelling tot veel andere colocatie-aanbieders brengt Iron Mountain geen hoge kosten in rekening voor cross connects. Stop met het tweemaal betalen voor de A- en Z-zijde. Met Iron Mountain is er een eenmalige installatie en een klein maandelijks terugkerend bedrag.

Een cross connect aankopen

Het maken van een cross connect is eenvoudig en snel. Je bestelt simpelweg een cross connect via het online portaal en Iron Mountain laat een glasvezelkabel lopen van jouw apparatuur naar elke klant of leverancier in het gebouw, de campus of de exchange die daar toestemming voor geeft.

IRON MOUNTAIN CROSS CONNECT FUNCTIES

 • Carrier neutral ecosystem
 • Toegang tot Epsilon, IX Reach, Megaport and PacketFabric SDN providers
 • Verbind met internet exchanges zoals AMS-IX, Any2, DECIX, EQIX, LINX, NL-ix
 • Flexibele voorwaarden en bundel opties stellen je in staat om met vertrouwen te groeien
 • Makkelijk aanvragen via ons zelfbedieningsportaal
 • Uptime SLAs
Plan een tour in
US Market Latency
EMEA Market Latency
APAC Market Latency

US, EMEA and APAC Latency maps


KIES JE DIENST

Met Iron Mountain Cross Connects, kan je kiezen voor het service model dat bij je past:

PAY-PER-USE: Wij bieden ala carte diensten aan die maandelijks betaalbaar zijn, met eenmalige kosten voor installatie. Aangezien de kosten per maand zijn is pay-per-use perfect voor tijdelijke Cross Connects.

COMMITMENT: Voor permanente Cross Connects, bieden wij Cross Connects tegen een gereduceerd tarief, gebaseerd op het volume, met eenmalige kosten voor installatie. Cross Connects die meer data gebruiken dan gecontracteerd, worden in rekening gebracht als pay-per-use in maandelijkse termijnen.

Partner Logos
Download de Brochure
**In het Engels

ÉÉN VERTROUWDE PARTNER - FLEXIBELE NETWERKOPLOSSINGEN

Cloud On-Ramp - Global connections

Cloud On-Ramp

De Iron Mountain Cloud On-Ramp Services verbinden je met de cloud van jouw keuze. Je kunt gebruik maken van onze cloud on-ramp poort, een contract afsluiten met een SDN partner, een dedicated wave vastleggen of toegang krijgen tot dark fiber op een regional interconnectiepunt.
Cross Connects - Network cables

Cross Connect

Kies voor een snel inzetbare campus brede Cross Connect en vertrouw op de veiligheid, compliance en schaalbaarheid van een Iron Mountain-datacenter. Gebruik een Cross Connect om toegang te krijgen tot strategische verbindingspunten.
IP Transit - Digital globe

IP Transit

Iron Mountain werkt samen met strategische lokale, nationale en wereldwijde carriers om blended en dedicated IP-transit diensten te leveren aan onze klanten die behoefte hebben aan keuze, veerkracht en hoge beschikbaarheid.
Metro Wave - Digital abstract

Metro Wave

Toegewijde, diverse en volledig geteste optische 10 en 100Gbps-waves stellen je in staat om jouw connectiviteit met strategische regionale interconnectiepunten snel op te schalen voor maar $350 per maand.
Peering - Digital landscape

Peering

Bereik belangrijke strategische internet peering uitwisselingspunten vanuit een speciale haven binnen onze Meet-Me-Rooms, via onze Metro Wave en privé transport diensten, of via een van onze SDN partners.
Private Network Transport - Connection tree

Private Network Transport

Snel inzetbare point-to-point L2-connectiviteit is beschikbaar tussen onze datacenters, strategische verbindingspunten, peering exchanges en andere datacenters die gebruik maken van de van het netwerk van Iron Mountain.

WAAROM IRON MOUNTAIN?

Speed-to-Market

Sneller naar de markt

Als je voor Iron Mountain kiest, hoef je niet te onderhandelen met meerdere carriers en serviceproviders. We stellen je in staat om snel de netwerkdiensten die je nodig hebt in bedrijf te stellen en te gebruiken, allemaal op basis van één contract.
Blue icon of three buildings representing wholesale data centers

Schaal zonder angst

Iron Mountain heeft een netwerk ecosysteem opgebouwd dat elke schaalgrootte van 100Mbps tot 100Gbps kan verwerken, in één markt of in een wereldwijde multi-site implementatie. Je kunt lokaal of wereldwijd verbinding maken via ons portfolio van datacenters in strategische markten over de hele wereld.
Proven icon

Flexibiliteit

Als het gaat om netwerkverbindingen, heb je opties. Iron Mountain is carrier neutraal. Kies een willekeurige provider en een willekeurige route. Kies wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en wij zorgen voor de rest.
Risk Mitigation

Bewezen staat van dienst

Iron Mountain beschermt al sinds 1951 missiekritische bedrijfsmiddelen en wordt vertrouwd door een aantal van de meest gereguleerde industrieën. We bieden beveiliging op federaal niveau en een van de meest uitgebreide compliance programma's in de branche.

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.