Cloud On-Ramp - Global connections
Cloud On-Ramp - Global connections

CLOUD ON-RAMP

Maak gebruik van een Iron Mountain Cloud On-Ramp poort, sluit een contract af met een van onze SDN partners, bemachtig een dedicated wave of krijg toegang tot dark fiber op een regionaal interconnectiepunt.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Netwerk Connectiviteit
  5. Cloud On-Ramp Services

Wat is Cloud On-Ramp?

Cloud On-Ramp is een verbindings service binnen een datacenter die een directe verbinding met een cloud provider biedt. Cloud Connectiviteit is een cruciaal onderdeel bij het selecteren van een datacenter provider.

Cloud On-Ramp graphic

Cloud On-Ramp bij Iron Mountain

Bij Iron Mountain-datacenters kunt je kiezen uit een groot aantal opties om de cloud-omgevingen te bereiken die je nodig hebt via een groot aantal poort- en transport opties die beschikbaar zijn in onze Meet-Me-Rooms.

Gebaseerd op jouw redundantie, budget en schaalgrootte kan Iron Mountain je helpen om via onze Software Defined Network (SDN) partners en carriers bij jouw favoriete cloudaanbieder te komen, zodat je snel en kostenefficiënt toegang krijgt tot honderden paden naar on-ramps in de cloud en naar alle grote cloudaanbieders.

Voor meer controle en schaalbaarheid biedt Iron Mountain Metro Wave kosteneffectieve, zeer schaalbare connectiviteit met strategische interconnectiepunten waar je rechtstreeks verbinding kunt maken met de cloud provider van jouw keuze.

Hoe langer het duurt om bij jouw cloud-systemen te komen en hoe meer congestie op het netwerk, hoe slechter jouw eindgebruikerservaring zal zijn. Zorg voor topprestaties door dichter bij jouw clouds te komen en toegang te krijgen tot hoogwaardige carrier services.

Download de Brochure
**In het Engels

Cloud On-Ramp Functies:

Wij bieden meerdere on-ramp port opties:

  • Microsoft Express Route partner
  • Amazon Direct Connect partner
  • Cloud on-ramp ports beschikbaar in steeds meer markten

Maximale schaalgrootte kan worden bereikt door gebruik te maken van meerdere aanbieders, met meerdere verschillende routes voor dark fiber oplossingen.

Plan een tour in

ÉÉN VERTROUWDE PARTNER - FLEXIBELE NETWERKOPLOSSINGEN

Cloud On-Ramp - Global connections

Cloud On-Ramp

De Iron Mountain Cloud On-Ramp Services verbinden je met de cloud van jouw keuze. Je kunt gebruik maken van onze cloud on-ramp poort, een contract afsluiten met een SDN partner, een dedicated wave vastleggen of toegang krijgen tot dark fiber op een regional interconnectiepunt.
Cross Connects - Network cables

Cross Connect

Kies voor een snel inzetbare campus brede Cross Connect en vertrouw op de veiligheid, compliance en schaalbaarheid van een Iron Mountain-datacenter. Gebruik een Cross Connect om toegang te krijgen tot strategische verbindingspunten.
IP Transit - Digital globe

IP Transit

Iron Mountain werkt samen met strategische lokale, nationale en wereldwijde carriers om blended en dedicated IP-transit diensten te leveren aan onze klanten die behoefte hebben aan keuze, veerkracht en hoge beschikbaarheid.
Metro Wave - Digital abstract

Metro Wave

Toegewijde, diverse en volledig geteste optische 10 en 100Gbps-waves stellen je in staat om jouw connectiviteit met strategische regionale interconnectiepunten snel op te schalen voor maar $350 per maand.
Peering - Digital landscape

Peering

Bereik belangrijke strategische internet peering uitwisselingspunten vanuit een speciale haven binnen onze Meet-Me-Rooms, via onze Metro Wave en privé transport diensten, of via een van onze SDN partners.
Private Network Transport - Connection tree

Private Network Transport

Snel inzetbare point-to-point L2-connectiviteit is beschikbaar tussen onze datacenters, strategische verbindingspunten, peering exchanges en andere datacenters die gebruik maken van de van het netwerk van Iron Mountain.

WAAROM IRON MOUNTAIN?

Speed-to-Market

Sneller naar de markt

Als je voor Iron Mountain kiest, hoef je niet te onderhandelen met meerdere carriers en serviceproviders. We stellen je in staat om snel de netwerkdiensten die je nodig hebt in bedrijf te stellen en te gebruiken, allemaal op basis van één contract.
Blue icon of three buildings representing wholesale data centers

Schaal zonder angst

Iron Mountain heeft een netwerk ecosysteem opgebouwd dat elke schaalgrootte van 100Mbps tot 100Gbps kan verwerken, in één markt of in een wereldwijde multi-site implementatie. Je kunt lokaal of wereldwijd verbinding maken via ons portfolio van datacenters in strategische markten over de hele wereld.
Proven icon

Flexibiliteit

Als het gaat om netwerkverbindingen, heb je opties. Iron Mountain is carrier neutraal. Kies een willekeurige provider en een willekeurige route. Kies wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en wij zorgen voor de rest.
Risk Mitigation

Bewezen staat van dienst

Iron Mountain beschermt al sinds 1951 missiekritische bedrijfsmiddelen en wordt vertrouwd door een aantal van de meest gereguleerde industrieën. We bieden beveiliging op federaal niveau en een van de meest uitgebreide compliance programma's in de branche.

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.