Network Connectivity - Cables cross-section

NETWERK CONNECTIVITEIT

Met de carrier-neutrale netwerkoplossingen van Iron Mountain brengen we je waar je moet zijn. Gebruik ons veilige, open ecosysteem om aan al jouw eisen op het gebied van interconnectie te voldoen.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Netwerk Connectiviteit

TOEGANG TOT DE CARRIERS, CLOUDS EN IT-DIENSTEN DIE JE NODIG HEBT VOOR SUCCESS IN EEN MULTI-CLOUD WERELD

Connectiviteit bij Iron Mountain

Als het gaat om netwerkverbindingen bij Iron Mountain, heb je opties - opties om verbinding te maken met de carriers, clouds en netwerken van jouw keuze, op een manier die zinvol is voor jouw bedrijf.

Iron Mountain biedt een veilig, open ecosysteem van interconnectie, ongeacht jouw voorkeur voor carrier, operator van het datacenter of cloud provider. We werken samen met wereldwijde, nationale en regionale carriers om ervoor te zorgen dat elk datacenter diverse fiber paths en carriers heeft, met de redundantie en schaalbaarheid die jouw netwerk nodig heeft.

Maak fysiek of virtueel verbinding met jouw klanten, partners, providers en datacenters, met onze veilige netwerkdiensten. Schaal snel en tegen concurrerende prijzen, van een enkel rack tot een speciaal gebouwd datacenter, en van een enkele markt tot wereldwijde inzet.

En het beste van alles is dat het slechts één rekening is voor ruimte, stroom en bandbreedte. Iron Mountain is een alles-in-één-oplossing voor jouw interconnectie behoeften.

Snelle informatie over netwerkoplossingen

Plan een tour in
Iron Mountain Data Centers - Network Story

Connectivity Connectiviteit waarje op kunt rekenen

Sinds 2017 heeft Iron Mountain meer dan $2B+ geïnvesteerd in datacenters. Ons wereldwijde datacenter portfolio strekt zich uit over drie continenten, met meer dan 325.000 vierkante meter ruimte.

Sinds 1951 is Iron Mountain de vertrouwde partner van meer dan 225.000 klanten, waaronder 95% van de Fortune 1000. Je kunt op Iron Mountain rekenen voor de netwerkoplossing die je nodig hebt.

Download het Netwerk Overzicht
**In het Engels

ÉÉN VERTROUWDE PARTNER - FLEXIBELE NETWERKOPLOSSINGEN

Cloud On-Ramp - Global connections

Cloud On-Ramp

De Iron Mountain Cloud On-Ramp Services verbinden je met de cloud van jouw keuze. Je kunt gebruik maken van onze cloud on-ramp poort, een contract afsluiten met een SDN partner, een dedicated wave vastleggen of toegang krijgen tot dark fiber op een regional interconnectiepunt.
Cross Connects - Network cables

Cross Connect

Kies voor een snel inzetbare campus brede Cross Connect en vertrouw op de veiligheid, compliance en schaalbaarheid van een Iron Mountain-datacenter. Gebruik een Cross Connect om toegang te krijgen tot strategische verbindingspunten.
IP Transit - Digital globe

IP Transit

Iron Mountain werkt samen met strategische lokale, nationale en wereldwijde carriers om blended en dedicated IP-transit diensten te leveren aan onze klanten die behoefte hebben aan keuze, veerkracht en hoge beschikbaarheid.
Metro Wave - Digital abstract

Metro Wave

Toegewijde, diverse en volledig geteste optische 10 en 100Gbps-waves stellen je in staat om jouw connectiviteit met strategische regionale interconnectiepunten snel op te schalen voor maar $350 per maand.
Peering - Digital landscape

Peering

Bereik belangrijke strategische internet peering uitwisselingspunten vanuit een speciale haven binnen onze Meet-Me-Rooms, via onze Metro Wave en privé transport diensten, of via een van onze SDN partners.
Private Network Transport - Connection tree

Private Network Transport

Snel inzetbare point-to-point L2-connectiviteit is beschikbaar tussen onze datacenters, strategische verbindingspunten, peering exchanges en andere datacenters die gebruik maken van de van het netwerk van Iron Mountain.

WAAROM IRON MOUNTAIN?

Speed-to-Market

Sneller naar de markt

Als je voor Iron Mountain kiest, hoef je niet te onderhandelen met meerdere carriers en serviceproviders. We stellen je in staat om snel de netwerkdiensten die je nodig hebt in bedrijf te stellen en te gebruiken, allemaal op basis van één contract.
Blue icon of three buildings representing wholesale data centers

Schaal zonder angst

Iron Mountain heeft een netwerk ecosysteem opgebouwd dat elke schaalgrootte van 100Mbps tot 100Gbps kan verwerken, in één markt of in een wereldwijde multi-site implementatie. Je kunt lokaal of wereldwijd verbinding maken via ons portfolio van datacenters in strategische markten over de hele wereld.
Proven icon

Flexibiliteit

Als het gaat om netwerkverbindingen, heb je opties. Iron Mountain is carrier neutraal. Kies een willekeurige provider en een willekeurige route. Kies wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en wij zorgen voor de rest.
Risk Mitigation

Bewezen staat van dienst

Iron Mountain beschermt al sinds 1951 missiekritische bedrijfsmiddelen en wordt vertrouwd door een aantal van de meest gereguleerde industrieën. We bieden beveiliging op federaal niveau en een van de meest uitgebreide compliance programma's in de branche.

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.