frankfurt-data-center

Frankfurt DataCenter

Opent binnenkort! Bescherm je infrastructuur en versnel tegelijkertijd de hybride IT-transformatie. Klaar voor hyperscale, multinationals en lokale bedrijven.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Datacenter Locaties
  5. Frankfurt Datacenter

WAAROM KIEZEN VOOR ONS FRANKFURT DATACENTER?

Binnenkort open: Iron Mountain Data Center in Frankfurt, Duitsland

Of je nu je IT infrastructuur samen brengt, een hybride IT-omgeving opzet of eenvoudigweg inspeelt op veranderingen in het datacenter, je kunt op Iron Mountain vertrouwen. Ga voor specifieke colocatie informatie naar de Frankfurt-colocatie pagina.

 

BEWEZEN TRACK RECORD

Sinds 1951 hebben meer dan 225,000 klanten waardevolle bedrijfseigendommen aan Iron Mountain toevertrouwd, waaronder 95% van alle Fortune 1000 bedrijven. Veel van ’s werelds meest gereguleerde organisaties hebben sinds de jaren ’80 ook hun datacenters bij ons ondergebracht.

RISICOBEPERKING

Verminder datacenterrisico’s door te kiezen voor de colocatiediensten van Iron Mountain Frankfurt. Je kunt rekenen op uitgebreide certificeringsprogramma, beveiliging van overheidsniveau, en de stabiliteit van een van de meest vertrouwde bedrijven in de VS met meer dan 1400 vestigingen in 54 landen.

OPERATIONELE EFFICIËNTIE

Stroomlijn jouw digitale transformatie op de meest logische locatie voor hybride IT: ons datacenter in Frankfurt. Vanaf hier zijn cloud-, telecom- en IT-aanbieders makkelijk toegankelijk. Wij maken management op afstand bovendien efficiënt door onze software en onze remote hands services.

 

HYPERSCALE READY

Iron Mountain ontwikkelt momenteel een 27 MW  datacenter in Frankfurt. Voltooiing van dit project wordt binnenkort verwacht om in jouw hyperscale datacenter en colocatie benodigdheden te voorzien.

 

 
STRATEGISCHE LOCATIES

Frankfurt is een vooraanstaande data center market en de een na grootste in de FLAP regio. Schaal jouw datacenter footprint met ons globale datacenter portfolio.

 

NETWERK EN CONNECTIVITEIT

Frankfurt is de thuisbasis van een van ‘s werelds grootste internet exchanges. DE-CIX in Duitsland is een vooraanstaande peering exchange met honderden grote netwerken beschikbaar voor klanten.

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

OAANGEBODEN DIENSTEN IN ONS FRANKFURT DATACENTER

wholesale-data-centers

Wholesale Datacenters

Op onze campus in Frankfurt kunnen wij op maat gemaakte wholesale datacenters leveren. Neem contact op om met een expert uit ons datacenter team te spreken.
colocation-services

Colocatie: Suites, Cages, Racks

FRA-1 biedt een groot scala aan colocatie-oplossingen, variërend van losse serverracks tot cages en suites. Je kunt gebruik maken van tot 20 kilowatt per rack – ideaal voor hyperconverged infrastructuur en cloud.
modular-data-centers

Modulaire Datacenters

Op zoek naar een vrijstaand datacenter met een energiecapaciteit die tussen een eigen datacenter en colocatie in ligt? Kies voor een modulair datacenter. Deze specifiek ontwikkelde modulaire units hebben een PUE van circa 1.1, zijn geschikt voor 52U cabinets en bieden veel flexibiliteit qua ontwerp.
hybrid-it-cloud

Hybride IT Activatie: Toegang tot de Cloud

FRA-1 is een cloud-neutrale colocatievoorziening: kies uit het on-site aanbod van verschillende cloud providers van de voor jou gewenste grootte. Daarnaast krijg je ook toegang tot andere wereldwijde cloud serviceproviders via onze samenwerking met de AMS-IX peering exchange.
hybrid-it-carrier

Activeer Hybride IT: Carrier-neutraal

Het Iron Mountain Datacenter Frankfurt  is carrier-neutraal, en biedt toegang tot 50+ in ons datacenter actieve carriers. Door onze samenwerking met de AMS-IX peering exchange krijgt u bovendien toegang tot talloze andere serviceproviders.
hybrid-it-services

Activeer Hybride IT: Diensten

Maak het beheren van jouw hybride IT-transformatie makkelijker met een breed scala aan datacenterdiensten van Iron Mountain, waaronder onze 24x7x365 smart hands, netwerkdiensten, migratiediensten en meer.

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.