frankfurt-data-center

Frankfurt DataCenter

Opent binnenkort! Bescherm je infrastructuur en versnel tegelijkertijd de hybride IT-transformatie. Klaar voor hyperscale, multinationals en lokale bedrijven.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Datacenter Locaties
  5. Frankfurt Datacenter

WAAROM KIEZEN VOOR ONS FRANKFURT DATACENTER?

Binnenkort open: Iron Mountain Data Center in Frankfurt, Duitsland

Of je nu je IT infrastructuur samen brengt, een hybride IT-omgeving opzet of eenvoudigweg inspeelt op veranderingen in het datacenter, je kunt op Iron Mountain vertrouwen. Ga voor specifieke colocatie informatie naar de Frankfurt-colocatie pagina.

 

BEWEZEN TRACK RECORD

Sinds 1951 hebben meer dan 225,000 klanten waardevolle bedrijfseigendommen aan Iron Mountain toevertrouwd, waaronder 95% van alle Fortune 1000 bedrijven. Veel van ’s werelds meest gereguleerde organisaties hebben sinds de jaren ’80 ook hun datacenters bij ons ondergebracht.

RISICOBEPERKING

Verminder datacenterrisico’s door te kiezen voor de colocatiediensten van Iron Mountain Frankfurt. Je kunt rekenen op uitgebreide certificeringsprogramma, beveiliging van overheidsniveau, en de stabiliteit van een van de meest vertrouwde bedrijven in de VS met meer dan 1400 vestigingen in 54 landen.

OPERATIONELE EFFICIËNTIE

Stroomlijn jouw digitale transformatie op de meest logische locatie voor hybride IT: ons datacenter in Frankfurt. Vanaf hier zijn cloud-, telecom- en IT-aanbieders makkelijk toegankelijk. Wij maken management op afstand bovendien efficiënt door onze software en onze remote hands services.

 

HYPERSCALE READY

Iron Mountain ontwikkelt momenteel een 27 MW  datacenter in Frankfurt. Voltooiing van dit project wordt binnenkort verwacht om in jouw hyperscale datacenter en colocatie benodigdheden te voorzien.

 

 
STRATEGISCHE LOCATIES

Frankfurt is een vooraanstaande data center market en de een na grootste in de FLAP regio. Schaal jouw datacenter footprint met ons globale datacenter portfolio.

 

NETWERK EN CONNECTIVITEIT

Frankfurt is de thuisbasis van een van ‘s werelds grootste internet exchanges. DE-CIX in Duitsland is een vooraanstaande peering exchange met honderden grote netwerken beschikbaar voor klanten.

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


OAANGEBODEN DIENSTEN IN ONS FRANKFURT DATACENTER

wholesale-data-centers

Wholesale Datacenters

Op onze campus in Frankfurt kunnen wij op maat gemaakte wholesale datacenters leveren. Neem contact op om met een expert uit ons datacenter team te spreken.
colocation-services

Colocatie: Suites, Cages, Racks

FRA-1 biedt een groot scala aan colocatie-oplossingen, variërend van losse serverracks tot cages en suites. Je kunt gebruik maken van tot 20 kilowatt per rack – ideaal voor hyperconverged infrastructuur en cloud.
modular-data-centers

Modulaire Datacenters

Op zoek naar een vrijstaand datacenter met een energiecapaciteit die tussen een eigen datacenter en colocatie in ligt? Kies voor een modulair datacenter. Deze specifiek ontwikkelde modulaire units hebben een PUE van circa 1.1, zijn geschikt voor 52U cabinets en bieden veel flexibiliteit qua ontwerp.
hybrid-it-cloud

Hybride IT Activatie: Toegang tot de Cloud

FRA-1 is een cloud-neutrale colocatievoorziening: kies uit het on-site aanbod van verschillende cloud providers van de voor jou gewenste grootte. Daarnaast krijg je ook toegang tot andere wereldwijde cloud serviceproviders via onze samenwerking met de AMS-IX peering exchange.
hybrid-it-carrier

Activeer Hybride IT: Carrier-neutraal

Het Iron Mountain Datacenter Frankfurt  is carrier-neutraal, en biedt toegang tot 50+ in ons datacenter actieve carriers. Door onze samenwerking met de AMS-IX peering exchange krijgt u bovendien toegang tot talloze andere serviceproviders.
hybrid-it-services

Activeer Hybride IT: Diensten

Maak het beheren van jouw hybride IT-transformatie makkelijker met een breed scala aan datacenterdiensten van Iron Mountain, waaronder onze 24x7x365 smart hands, netwerkdiensten, migratiediensten en meer.

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.