mkb-datacenter

MKB DATACENTERS 

Onze Betrouwbare Colocatie Oplossingen Helpen Uw Mkb Groeien
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Datacenters voor het mkb

Digitale transformatie mogelijk maken. Datacenters voor het MKB.

Iron Mountains colocatie diensten schalen mee naarmate uw bedrijf groeit en biedt efficiënte toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exchanges, netwerkdiensten en meer. 

 

MKB DATACENTERS

Onze mkb colocatie diensten bestaan onder andere uit Modulaire Datacenters, private suits, cages, individuele serverracks, server colocatie, een carrier-neutral netwerk, 24 uur per dag ondersteuning en datacenter asset tracking. 

KOSTENEFFICIENT

Het is duur om als kleine onderneming een eigen datacenter te onderhouden. Daarom kiezen veel kleine bedrijven Iron Mountain voor hun colocatiebehoeften. Wij bieden kostenefficiënte colocatie oplossingen die mkb-ers laat groeien.

VEILIGHEID 

Iron Mountain datacenters behoren tot de veiligste ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar beschermde faciliteiten bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. 

 

MARKTPLAATS VOOR PROVIDERS

Als u minder dan een serverrack nodig heeft, ga dan in zee met een van de goedgekeurde en geselecteerde providers uit ons aanbod. U ontvangt dezelfde betrouwbaarheid, veiligheid en gerustheid zoals u verwacht van een gerenommeerde naam als Iron Mountain.  

LocatiEs

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten mkb datacenters. Wij kunnen tegemoet komen aan de specifieke colocatiebehoeften voor uw organisatie.  

DATACENTER ALS EEN DIENST

Met onze Datacenter als een Dienst bieden wij u alles wat u nodig heeft voor uw digitale transformatie. Naarmate uw databehoeften veranderen en groeien, kunt u er verzekerd van zijn dat uw datacenter met u mee schaalt. 

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite of een Modulaire Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan colocatie-opties voor mkb.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze colocatie faciliteiten voor kleine ondernemingen zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

Iron Mountains datacenter faciliteiten voor mkb zijn cloud en carrier neutraal en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.