mkb-datacenter

MKB DATACENTERS 

Onze Betrouwbare Colocatie Oplossingen Helpen Uw Mkb Groeien
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Datacenters voor het mkb

Digitale transformatie mogelijk maken. Datacenters voor het MKB.

Iron Mountains colocatie diensten schalen mee naarmate uw bedrijf groeit en biedt efficiënte toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exchanges, netwerkdiensten en meer. 

 

MKB DATACENTERS

Onze mkb colocatie diensten bestaan onder andere uit Modulaire Datacenters, private suits, cages, individuele serverracks, server colocatie, een carrier-neutral netwerk, 24 uur per dag ondersteuning en datacenter asset tracking. 

KOSTENEFFICIENT

Het is duur om als kleine onderneming een eigen datacenter te onderhouden. Daarom kiezen veel kleine bedrijven Iron Mountain voor hun colocatiebehoeften. Wij bieden kostenefficiënte colocatie oplossingen die mkb-ers laat groeien.

VEILIGHEID 

Iron Mountain datacenters behoren tot de veiligste ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar beschermde faciliteiten bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. 

 

MARKTPLAATS VOOR PROVIDERS

Als u minder dan een serverrack nodig heeft, ga dan in zee met een van de goedgekeurde en geselecteerde providers uit ons aanbod. U ontvangt dezelfde betrouwbaarheid, veiligheid en gerustheid zoals u verwacht van een gerenommeerde naam als Iron Mountain.  

LocatiEs

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten mkb datacenters. Wij kunnen tegemoet komen aan de specifieke colocatiebehoeften voor uw organisatie.  

DATACENTER ALS EEN DIENST

Met onze Datacenter als een Dienst bieden wij u alles wat u nodig heeft voor uw digitale transformatie. Naarmate uw databehoeften veranderen en groeien, kunt u er verzekerd van zijn dat uw datacenter met u mee schaalt. 

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite of een Modulaire Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan colocatie-opties voor mkb.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze colocatie faciliteiten voor kleine ondernemingen zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

Iron Mountains datacenter faciliteiten voor mkb zijn cloud en carrier neutraal en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.