datacenter-gezondheidszorg

DATACENTERS VOOR GEZONDHEIDSZORG

Kies een datacenter dat voldoet aan de hoge eisen van de gezondheidszorg.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Datacenters voor de Gezondheidszorg

Datacenters voor de zorg. Vertrouwd door ziekenhuizen, farmaceutische, biotechnologische en andere organisaties in de gezondheidszorg.

Al meer dan zestig jaar maken zorgorganisaties gebruik van onze diensten. Wij verminderen de complexiteit van zorgcontracten,  en beschermen elektronische patiëntendossiers.

 

DATACENTERS VOOR ZORGORGANISATIES 

Onze diensten voor zorggerelateerde datacenters bestaan onder andere uit dedicated datacenters, private suits, cages, individuele serverracks, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking. 

Compliance Support

Iron Mountain datacenterdiensten voor gezondheidszorg voldoen aan de zorgwetgeving, FISMA High, ISO 27001, PCI-DSS 3.1 en SOC 2 Type II, en vergroten zo het bestaande kader van meer dan 225.000 Iron Mountain klanten.

HIPAA GEREGULEERDE BEDRIJVEN

Iron Mountain datacenterdiensten voor de gezondheidszorg ondersteunen ziekenhuizen, verzekeringsinstanties, farmaceuten, biotechbedrijven, verzekeringen en andere gezondheidszorgindustrieën. Onze colocatie faciliteiten voldoen aan de hoge eisen van de gezondheidszorg. 

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 vertrouwen zorgorganisaties Iron Mountain hun belangrijkste zaken toe: papieren dossiers, IT-systemen, EMR en meer. Iron Mountain biedt storage solutions en HIPAA datacenters voor veel grote zorginstanties.  

LocatiEs

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met elk type datacenters. Wij kunnen tegemoet komen aan uw specifieke colocatiebehoeften op gebied van zorg.  

VEILIGHEID

De datacenters van Iron Mountain behoren tot de veiligste ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. Onze innovatieve beveiliging en ons getrainde personeel minimaliseren uw risico's.  

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra lagen van fysieke beveiliging.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan colocatie-opties voor de gezondheidszorg.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze datacenter faciliteiten voor zorgorganisaties zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De datacenter faciliteiten van Iron Mountain zijn cloud en carrier neutraal en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw HIPAA datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.