datacenter-gezondheidszorg

DATACENTERS VOOR GEZONDHEIDSZORG

Kies een datacenter dat voldoet aan de hoge eisen van de gezondheidszorg.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Datacenters voor de Gezondheidszorg

Datacenters voor de zorg. Vertrouwd door ziekenhuizen, farmaceutische, biotechnologische en andere organisaties in de gezondheidszorg.

Al meer dan zestig jaar maken zorgorganisaties gebruik van onze diensten. Wij verminderen de complexiteit van zorgcontracten,  en beschermen elektronische patiëntendossiers.

 

DATACENTERS VOOR ZORGORGANISATIES 

Onze diensten voor zorggerelateerde datacenters bestaan onder andere uit dedicated datacenters, private suits, cages, individuele serverracks, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking. 

Compliance Support

Iron Mountain datacenterdiensten voor gezondheidszorg voldoen aan de zorgwetgeving, FISMA High, ISO 27001, PCI-DSS 3.1 en SOC 2 Type II, en vergroten zo het bestaande kader van meer dan 225.000 Iron Mountain klanten.

HIPAA GEREGULEERDE BEDRIJVEN

Iron Mountain datacenterdiensten voor de gezondheidszorg ondersteunen ziekenhuizen, verzekeringsinstanties, farmaceuten, biotechbedrijven, verzekeringen en andere gezondheidszorgindustrieën. Onze colocatie faciliteiten voldoen aan de hoge eisen van de gezondheidszorg. 

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 vertrouwen zorgorganisaties Iron Mountain hun belangrijkste zaken toe: papieren dossiers, IT-systemen, EMR en meer. Iron Mountain biedt storage solutions en HIPAA datacenters voor veel grote zorginstanties.  

LocatiEs

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met elk type datacenters. Wij kunnen tegemoet komen aan uw specifieke colocatiebehoeften op gebied van zorg.  

VEILIGHEID

De datacenters van Iron Mountain behoren tot de veiligste ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. Onze innovatieve beveiliging en ons getrainde personeel minimaliseren uw risico's.  

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra lagen van fysieke beveiliging.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan colocatie-opties voor de gezondheidszorg.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze datacenter faciliteiten voor zorgorganisaties zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De datacenter faciliteiten van Iron Mountain zijn cloud en carrier neutraal en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw HIPAA datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.