datacenter-overheden

DATACENTERS VOOR OVERHEDEN

Kies een Datacenter dat Voldoet aan Overheidseisen
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Datacenters voor Overheden

Datacenters vertrouwd door overheden en bedrijven uit de publieke sector

Al meer dan zestig jaar werken wij voor federale overheidsorganisaties. Iron Mountains portfolio van datacenters is een logische keuze als het gaat om een datacenter oplossing voor overheidsorganisaties. 

 

 DATACENTERS VOOR OVERHEDEN 

Onze diensten voor overheidsdatacenters bestaan onder andere uit dedicated/modulaire datacenters, private suits, cages, individuele serverrack, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking. 

Compliance Support

Iron Mountain datacenterdiensten voor overheden voldoen  aan de eisen van FISMA High en zijn veilige opties voor organisaties in de publieke sector. Wij ondersteunen EO 13693, COOP, DCOI en andere optimalisatiemandaten voor datacenters. 

VEILIGHEID OP OVERHEIDSNIVEAU

Iron Mountain beschikt over de meest veilige FISMA datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. Onze innovatieve beveiliging en ons getrainde personeel minimaliseren uw risico's. 

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 vertrouwen overheidsorganisaties Iron Mountain om hun belangrijkste zaken te beschermen. Vandaag de dag beschermt Iron Mountain gevoelige IT bezittingen en gegevens voor het merendeel van de instanties in de wereldwijde publieke sector. 

LocatiES

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten colocatie faciliteiten, die tegemoet komen aan uw specifieke cloudbehoeften.  

Better Buildings Initiative

Iron Mountain is een partner van de Better Buildings Initiative Challenge van het Amerikaanse Ministerie van Energie. Dit betekent dat ons bedrijf zich publiekelijk heeft gecommitteerd aan het verminderen van het energieverbruik met 20% over een periode van 10 jaar.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan federale colocatie-opties.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze faciliteiten voor overheidscolocatie zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De cloud diensten van Iron Mountain zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw federale datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.