datacenter-overheden

DATACENTERS VOOR OVERHEDEN

Kies een Datacenter dat Voldoet aan Overheidseisen
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Datacenters voor Overheden

Datacenters vertrouwd door overheden en bedrijven uit de publieke sector

Al meer dan zestig jaar werken wij voor federale overheidsorganisaties. Iron Mountains portfolio van datacenters is een logische keuze als het gaat om een datacenter oplossing voor overheidsorganisaties. 

 

 DATACENTERS VOOR OVERHEDEN 

Onze diensten voor overheidsdatacenters bestaan onder andere uit dedicated/modulaire datacenters, private suits, cages, individuele serverrack, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking. 

Compliance Support

Iron Mountain datacenterdiensten voor overheden voldoen  aan de eisen van FISMA High en zijn veilige opties voor organisaties in de publieke sector. Wij ondersteunen EO 13693, COOP, DCOI en andere optimalisatiemandaten voor datacenters. 

VEILIGHEID OP OVERHEIDSNIVEAU

Iron Mountain beschikt over de meest veilige FISMA datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. Onze innovatieve beveiliging en ons getrainde personeel minimaliseren uw risico's. 

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 vertrouwen overheidsorganisaties Iron Mountain om hun belangrijkste zaken te beschermen. Vandaag de dag beschermt Iron Mountain gevoelige IT bezittingen en gegevens voor het merendeel van de instanties in de wereldwijde publieke sector. 

LocatiES

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten colocatie faciliteiten, die tegemoet komen aan uw specifieke cloudbehoeften.  

Better Buildings Initiative

Iron Mountain is een partner van de Better Buildings Initiative Challenge van het Amerikaanse Ministerie van Energie. Dit betekent dat ons bedrijf zich publiekelijk heeft gecommitteerd aan het verminderen van het energieverbruik met 20% over een periode van 10 jaar.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan federale colocatie-opties.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze faciliteiten voor overheidscolocatie zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De cloud diensten van Iron Mountain zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw federale datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.