financieel-datacenter

FINANCIELE DATACENTERS

Kies een datacenter voor financiële diensten dat voldoet aan de hoge eisen voor datacenters van FISMA High en PCI. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Financiële Datacenters

Reken op een financieel datacenter dat u kunt vertrouwen

Sinds 1951 hebben een aantal van de grootste bedrijven ter wereld Iron Mountain vertrouwd om hun belangrijkste zaken te beschermen, inclusief gevoelige bankzaken, financiële informatie en Personally Identifiable Information (PII).

 

FINANCIELE DATACENTERS

Onze diensten voor financiële datacenters bestaan onder andere uit wholesale datacenters, private suits, cages, individuele serverracks, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking.

Compliance Support

Onze compliance support voor financiële datacenters omvat FISMA High, ISO 27001, PCI en SOC 2 Type II. Iron Mountain financiële datacenterdiensten worden regelmatig gecontroleerd op compliance met FISMA High, SOC 2 Type II en PCI.

DATACENTER ALS EEN DIENST

Bescherm wat niet naar de cloud gaat in onze PCI-datacenters en verbind het vervolgens met carriers, clouds, exchanges, DIA/MIA, metro cross connects, migratiediensten, smart hands services, datacenterinstallaties, netwerkdiensten en meer.

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Iron Mountain werkt al sinds 1951 met financiële organisaties. Denk aan banken, verzekeraars, hedge funds, creditcardbedrijven en meer. Financiële datacenters zijn onze grootste verticale markt. 

Locaties

Van undergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten colocatie faciliteiten, die tegemoet komen aan uw specifieke colocatiebehoeften.  

VEILIGHEID

Iron Mountain beschikt over de meest veilige datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. Ons innovatieve veiligheidssyteem en ons getrainde personeel minimaliseren uw risico's. 

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter wij staan voor u klaar. Met Iron Mountain's Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan financiële colocatie-opties.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze faciliteiten voor cloud colocatie zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De diensten van Iron Mountain voor financiële datacenters zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw financiële datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.