Enterprise Datacenter

DATACENTERS VOOR ENTERPRISES

Kies een Datacenter dat Gebouwd is voor Enterprises en de Fortune 1000 van vandaag.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Enterprise Datacenters

Digitale transformatie mogelijk maken. Datacenters voor Enterprises.

Iron Mountain wordt vertrouwd door 95% van de Fortune 1000 en biedt moderne, betrouwbare en veilige datacenter en colocatie mogelijkheden voor  grote private en beursgenoteerde bedrijven.

 

DATACENTERS VOOR GROTE BEDRIJVEN

Enterprise datacenter infrastructuur diensten bestaan uit dedicated/ build-to-suit datacenters, Modulaire Datacenters, private suits, een carrier-neutraal netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking. 

KOSTENEFFICIENT

Onze Fortune 1000-datacenters ondersteunen wholesale deployements met op verbruik gebaseerde stroombepaling, de mogelijkheid om lage elektrische tarieven op lange termijn te garanderen, en optimale PUE door innovaties op het gebied van geothermische koeling en opslag.

VEILIGHEID & COMPLIANCE

Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar beschermde faciliteiten bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. Onze datacenters voor bedrijven voldoen aan de vereisten van FISMA High, ISO 27001, PCI-DSS, HIPAA en SOC 2 Type II. 

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 hebben een aantal van de grootste bedrijven ter wereld hun belangrijkste zaken toevertrouwd aan Iron Mountain. 95% van de Fortune 1000 koos Iron Mountain, vanwege onze 60+ jaar ervaring in opslag, privacy en logistiek. 

LocatiEs

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten datacenters. Wij kunnen tegemoet komen aan de specifieke colocatiebehoeften voor uw bedrijf.  

DATACENTER ALS EEN DIENST

Met onze Datacenter als een Dienst bieden wij u alles wat u nodig heeft voor uw digitale transformatie. Naarmate uw databehoeften veranderen en groeien, kunt u er verzekerd van zijn dat uw datacenter met u mee schaalt. 

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en extra fysieke beveilingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan colocatie-opties voor bedrijven.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze datacenter faciliteiten voor enterprises zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratiediensten, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De bedrijfsgerichte datacenter faciliteiten van Iron Mountain zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.