Enterprise Datacenter

DATACENTERS VOOR ENTERPRISES

Kies een Datacenter dat Gebouwd is voor Enterprises en de Fortune 1000 van vandaag.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Enterprise Datacenters

Digitale transformatie mogelijk maken. Datacenters voor Enterprises.

Iron Mountain wordt vertrouwd door 95% van de Fortune 1000 en biedt moderne, betrouwbare en veilige datacenter en colocatie mogelijkheden voor  grote private en beursgenoteerde bedrijven.

 

DATACENTERS VOOR GROTE BEDRIJVEN

Enterprise datacenter infrastructuur diensten bestaan uit dedicated/ build-to-suit datacenters, Modulaire Datacenters, private suits, een carrier-neutraal netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking. 

KOSTENEFFICIENT

Onze Fortune 1000-datacenters ondersteunen wholesale deployements met op verbruik gebaseerde stroombepaling, de mogelijkheid om lage elektrische tarieven op lange termijn te garanderen, en optimale PUE door innovaties op het gebied van geothermische koeling en opslag.

VEILIGHEID & COMPLIANCE

Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar beschermde faciliteiten bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. Onze datacenters voor bedrijven voldoen aan de vereisten van FISMA High, ISO 27001, PCI-DSS, HIPAA en SOC 2 Type II. 

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 hebben een aantal van de grootste bedrijven ter wereld hun belangrijkste zaken toevertrouwd aan Iron Mountain. 95% van de Fortune 1000 koos Iron Mountain, vanwege onze 60+ jaar ervaring in opslag, privacy en logistiek. 

LocatiEs

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale colocatie faciliteiten met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten datacenters. Wij kunnen tegemoet komen aan de specifieke colocatiebehoeften voor uw bedrijf.  

DATACENTER ALS EEN DIENST

Met onze Datacenter als een Dienst bieden wij u alles wat u nodig heeft voor uw digitale transformatie. Naarmate uw databehoeften veranderen en groeien, kunt u er verzekerd van zijn dat uw datacenter met u mee schaalt. 

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en extra fysieke beveilingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan colocatie-opties voor bedrijven.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze datacenter faciliteiten voor enterprises zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratiediensten, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De bedrijfsgerichte datacenter faciliteiten van Iron Mountain zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.