Server Colocatie

Cloud DataCenters

Werk samen met een wereldwijd datacenter dat vertrouwd wordt door toonaangevende cloud providers.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Cloud Datacenters

Snel schalen wanneer u groeit. Cloud Datacenters.

Iron Mountain cloud datacenters zorgt voor de betrouwbaarheid, veiligheid en interconnectie die essentieel is voor cloud performance, en schaalt efficiënt op naarmate uw cloud behoefte  groeit. 

 

CLOUD DATACENTER DIENSTEN

Onze diensten op gebied van cloud colocatie bestaan onder andere uit dedicated/build-to-suit datacenters, Modulaire Datacenters, private suites, cages, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking.

KOSTENEFFICIENT 

Onze cloud datacenters ondersteunen wholesale deployements met op verbruik gebaseerde stroomprijzen, de mogelijkheid om lage elektriciteitstarieven op langere termijn te garanderen en optimale PUE door innovaties op het gebied van geothermische koeling en opslag.

VEILIGHEID OP OVERHEIDSNIVEAU 

Iron Mountain beschikt over de meest veilige datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaarbewaakte faciliteiten bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen.

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 hebben een aantal van de grootste bedrijven ter wereld Iron Mountain vertrouwd om het allerbelangrijkste te beschermen. 95% van de Fortune 1000 kiezen Iron Mountain, vanwege ons 60+ jarig succes in opslag, privacy en logistiek. 

LOCATIES

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale cloud datacenters met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten colocatie faciliteiten die tegemoet komen aan uw specifieke cloudbehoeften.  

OPERATIONELE EFFICIENTIE

Met Datacenter als een Dienst, kunt u uw cloud colocatie behoefte bij Iron Mountain snel naar beneden of naar boven schalen. Onze datacenters worden aangedreven door hernieuwbare energie, bieden superieure interconnectie en zijn de meest logische keuze voor Hybrid IT.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER OPLOSSINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de specifieke oplossingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / MOD's voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een eigen datacenter suite of een gedeeld Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als een Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan cloud colocatie-opties.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze faciliteiten voor cloud colocatie zijn de meest logische keuze voor hybrid IT vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De diensten van Iron Mountain zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw cloud datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.