Server Colocatie

Cloud DataCenters

Werk samen met een wereldwijd datacenter dat vertrouwd wordt door toonaangevende cloud providers.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Cloud Datacenters

Snel schalen wanneer u groeit. Cloud Datacenters.

Iron Mountain cloud datacenters zorgt voor de betrouwbaarheid, veiligheid en interconnectie die essentieel is voor cloud performance, en schaalt efficiënt op naarmate uw cloud behoefte  groeit. 

 

CLOUD DATACENTER DIENSTEN

Onze diensten op gebied van cloud colocatie bestaan onder andere uit dedicated/build-to-suit datacenters, Modulaire Datacenters, private suites, cages, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking.

KOSTENEFFICIENT 

Onze cloud datacenters ondersteunen wholesale deployements met op verbruik gebaseerde stroomprijzen, de mogelijkheid om lage elektriciteitstarieven op langere termijn te garanderen en optimale PUE door innovaties op het gebied van geothermische koeling en opslag.

VEILIGHEID OP OVERHEIDSNIVEAU 

Iron Mountain beschikt over de meest veilige datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaarbewaakte faciliteiten bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen.

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 hebben een aantal van de grootste bedrijven ter wereld Iron Mountain vertrouwd om het allerbelangrijkste te beschermen. 95% van de Fortune 1000 kiezen Iron Mountain, vanwege ons 60+ jarig succes in opslag, privacy en logistiek. 

LOCATIES

Van ondergrondse datacenters tot hyperscale cloud datacenters met een strategische voorsprong, Iron Mountain heeft ervaring met allerlei soorten colocatie faciliteiten die tegemoet komen aan uw specifieke cloudbehoeften.  

OPERATIONELE EFFICIENTIE

Met Datacenter als een Dienst, kunt u uw cloud colocatie behoefte bij Iron Mountain snel naar beneden of naar boven schalen. Onze datacenters worden aangedreven door hernieuwbare energie, bieden superieure interconnectie en zijn de meest logische keuze voor Hybrid IT.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER OPLOSSINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de specifieke oplossingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / MOD's voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een eigen datacenter suite of een gedeeld Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als een Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan cloud colocatie-opties.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze faciliteiten voor cloud colocatie zijn de meest logische keuze voor hybrid IT vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

De diensten van Iron Mountain zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw cloud datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.