disaster-recovery-datacenter

BACKUP EN DISASTER RECOVERY DATACENTERS

Bescherm uw data en kritieke IT infrastructuur in onze disaster recovery datacenters.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Backup en Disaster Recovery Datacenters

STEL UZELF GERUST MET EEN IRON MOUNTAIN COLOCATIE OPLOSSING VOOR BACKUP EN DISASTER RECOVERY

Het leven gaat niet altijd zoals gepland. Iron Mountain Backup en DR datacenters helpen u uw belangrijkste gegevens te beschermen en verzekeren u ervan dat uw zaken soepel blijven lopen, wat er ook gebeurt.

 

DR/Backup Data Services

Disaster recovery datacenters bestaan onder andere uit wholesale datacenters, dedicated datacenters, Modulaire Datacenters, private suits, cages, individuele serverracks, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking.

DATACENTER ALS EEN DIENST

Met onze Datacenter als een Dienst bieden we wat u nodig heeft om een digitale transformatie te realiseren en uw bedrijf te beschermen. Naarmate uw databehoeften veranderen en groeien, kan u ervan verzekerd zijn dat uw  uw back-updatacenter met u mee schaalt.

VEILIGHEID 

Iron Mountain datacenters behoren tot de veiligste ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar beschermde faciliteiten bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. 

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST 

Iron Mountain wordt al sinds 1951 vertrouwd in tijden van verandering. Vandaag de dag zijn we de wereldwijde leider in opslag- en informatiemanagement met meer dan 225.000 klanten in 54 landen. Vraag naar onze DR datacenters. 

LOCATIES

Kies een van onze afgelegen ondergrondse datacenters of strategic edge faciliteiten als plaats voor uw backups en disaster recovery. Iron Mountain heeft veel ervaring met backup en disaster recovery colocatie faciliteiten en kan tegemoet komen aan uw specifieke behoeften. 

Iron Cloud™ DR

Met Iron Mountain Disaster Recovery Diensten, kunt u ervan verzekerd zijn dat kritieke bedrijfsinformatie snel en efficiënt kan worden hersteld, zodat downtime wordt geminimaliseerd en uw organisatie kan blijven draaien met cloud-based en offsite storage oplossingen.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulair Datacenter voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan colocatie-opties voor kleine ondernemingen.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze colocatie faciliteiten voor backup en noodherstel zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

Iron Mountains disaster recovery datacenter faciliteiten zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw backup en disaster recovery datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.