disaster-recovery-datacenter

BACKUP EN DISASTER RECOVERY DATACENTERS

Bescherm uw data en kritieke IT infrastructuur in onze disaster recovery datacenters.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Industrieën en Use Cases
  5. Backup en Disaster Recovery Datacenters

STEL UZELF GERUST MET EEN IRON MOUNTAIN COLOCATIE OPLOSSING VOOR BACKUP EN DISASTER RECOVERY

Het leven gaat niet altijd zoals gepland. Iron Mountain Backup en DR datacenters helpen u uw belangrijkste gegevens te beschermen en verzekeren u ervan dat uw zaken soepel blijven lopen, wat er ook gebeurt.

 

DR/Backup Data Services

Disaster recovery datacenters bestaan onder andere uit wholesale datacenters, dedicated datacenters, Modulaire Datacenters, private suits, cages, individuele serverracks, een carrier-neutral netwerk, multi-homed BGP-based managed internet access, 24 uur per dag smart hands ondersteuning en datacenter asset tracking.

DATACENTER ALS EEN DIENST

Met onze Datacenter als een Dienst bieden we wat u nodig heeft om een digitale transformatie te realiseren en uw bedrijf te beschermen. Naarmate uw databehoeften veranderen en groeien, kan u ervan verzekerd zijn dat uw  uw back-updatacenter met u mee schaalt.

VEILIGHEID 

Iron Mountain datacenters behoren tot de veiligste ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar beschermde faciliteiten bestaat uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. 

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST 

Iron Mountain wordt al sinds 1951 vertrouwd in tijden van verandering. Vandaag de dag zijn we de wereldwijde leider in opslag- en informatiemanagement met meer dan 225.000 klanten in 54 landen. Vraag naar onze DR datacenters. 

LOCATIES

Kies een van onze afgelegen ondergrondse datacenters of strategic edge faciliteiten als plaats voor uw backups en disaster recovery. Iron Mountain heeft veel ervaring met backup en disaster recovery colocatie faciliteiten en kan tegemoet komen aan uw specifieke behoeften. 

Iron Cloud™ DR

Met Iron Mountain Disaster Recovery Diensten, kunt u ervan verzekerd zijn dat kritieke bedrijfsinformatie snel en efficiënt kan worden hersteld, zodat downtime wordt geminimaliseerd en uw organisatie kan blijven draaien met cloud-based en offsite storage oplossingen.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

wholesale-datacenter

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulair Datacenter voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
data-center-cabinets

Retail Colocatie

Of u nu een server rack of een cage nodig heeft, een private datacenter suite  of een Modulair Datacenter, wij staan voor u klaar. Met Iron Mountains Datacenter als Dienst kunt u on-demand groeien en gebruik maken van een verscheidenheid aan colocatie-opties voor kleine ondernemingen.
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT

Onze colocatie faciliteiten voor backup en noodherstel zijn de meest logische keuze voor hybrid IT, vanwege de eenvoudige toegang tot carriers, cloud providers, peering en internet exhanges, migratie, smart hands services, datacenter installaties, netwerkdiensten en meer. 
Hybride IT Colocatie - Carrier Toegang

Carriers & Clouds

Iron Mountains disaster recovery datacenter faciliteiten zijn cloud en carrier neutral en bieden efficiënte toegang tot honderden carriers en cloud providers. Maak onsite en offsite verbinding voor uw backup en disaster recovery datacenterbehoeften. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.