hybrid-cloud-datacenter

HYBRID CLOUD DATACENTERS

Optimaliseer hybrid cloud architectuur door het verplaatsen van uw non-cloud workloads naar onze cloud-neutral colocatie faciliteiten. Honderden cloud- en IT-service providers zijn slechts een cross connect verwijderd.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Hybrid IT Solutions
  5. Hybrid Cloud

WAAROM KIEZEN VOOR IRON MOUNTAIN EN HYBRID CLOUD DATACENTERS?

Vereenvoudig en beveilig de connectiviteit met uw public en private cloud omgevingen en krijg met Iron Mountain hybrid cloud toegang tot een breed scala van IT dienstverlening voor on-demand beheerde cloud diensten.

 

Cloud Direct Connect

Voor bedrijven die grote hoeveelheden data van en naar hun cloud environments verplaatsen, is direct connect de beste optie voor uw hybrid cloud architectuur. De datacenters van Iron Mountain zorgen dat deze verbindingen makkelijk toegankelijk zijn.

TOEGANG TOT CLOUD EXCHANGES

Efficiënte toegang tot CSP's zoals Alibaba, AWS, Azure, Google, IBM, Oracle en Virtustream door verbinding met cloud exchanges. Datacenters van Iron Mountain bieden toegang tot Epsilon, IX Reach, Megaport en PacketFabric cloud exchanges.

Cloud Services EcosystEem

Het is een uitdaging om  het talent, dat nodig is voor een goede uitvoering van uw hybrid IT plan, te werven en te behouden. Klanten van Iron Mountain hebben toegang tot grote ecosystemen van geselecteerde IT dienstverleners voor on-demand beheerde cloud resources.

 
BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Als het gaat om carrier-neutral colocatie datacenters, kies dan voor Iron Mountain. Ga onbevreesd vooruit. Het vertrouwen van onze klanten is gebaseerd op Iron Mountains 65-jarige staat van dienst als het gaat om bescherming. Er is een reden waarom meer dan 225.000 klanten uit 54 landen voor Iron Mountain kiezen.

RISICOBEPERKING

In de multi-cloud wereld van vandaag de dag zijn overal risico's aanwezig. Bescherm daarom uw datacenter en kies voor een colocatie provider die al sinds 1951 toonaangevend is op gebied van beveiliging en compliance. Wij werken met de meest gereguleerde organisaties van de wereld, en werken samen om optimale auditprestaties te garanderen. 

OPERATIONELE EFFICIENTIE

Toegang tot grote public en private cloud providers is de kern van colocatie. Iron Mountain maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot de clouds die u nodig heeft om succesvol te zijn in een hybride IT-wereld. Dit doen we door middel van een online portal, toegewijde accountmanagers, 24x7x365 toezicht, smart hands, en meer!

 

Quick Hybrid IT Solutions Informatie

CLOUD-NEUTRAL COLOCATIE: DE IDEALE HYBRIDE IT SOLUTION

Carrier-Neutral-Colocatie

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Carriers

Toegang tot de juiste netwerkproviders bij het ontwerpen van de optimale hybride IT-omgeving is essentieel voor prestaties, beveiliging en kosteneffectiviteit. Kies uit honderden providers via metro connects en exchanges.
hybrid-cloud-datacenter

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Clouds

Toegang tot de verschillende clouds is een kernonderdeel van hybride IT dat gebruikt wordt bij het leveren van IT-services. Verplaats non-cloud workloads naar een Iron Mountain-datacenter en maak vervolgens eenvoudig verbinding met Alibaba, AWS, Azure, Google, IBM, Oracle en Iron Cloud-opslag.
datacenter-diensten

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Diensten

Heeft u door een uitdagend hybrid IT-project te weinig personeel? Breid uw IT-capaciteiten tijdelijk uit en verhoog uw speed-to-market met door Iron Mountain geselecteerde beheerservices en professionele IT-dienstverlening door een van onze partners.
internet-peering-en-server-exchanges

Peering & Exchange Access

Vergroot uw netwerkbereik, optimaliseer uw kosten en maximaliseer uw efficiëntie door toegang tot peering en SDN exchanges vanuit een Iron Mountain-datacenter. Tot de opties behoren Epsilon, IX Reach, Megaport, PacketFabric, AMS-IX, NL-ix, LINX en MMR's in de beste markten.
connectivity-en-carrier-services

Dedicated Internet Access

Heeft u een betrouwbare, kosteneffectieve en snelle connectiviteits oplossing nodig voor uw datacenterinstallatie? Kies de multihomed managed BGP dedicated internet access van Iron Mountain, met professionele netwerkcapaciteit om piekbelasting op te kunnen vangen. 
datacenter-interconnectie

Opties voor Regionale Connectiviteit

De meeste datacenters van Iron Mountain bieden opties voor regionale connectiviteit, zoals metro cross connects met de regionale carrier hotels en intra-site connectiviteit tussen andere datacenters van Iron Mountain. Tarieven en opties verschillen per datacenter.
datacenter-migratie

Datacentermigratie Diensten

Heeft u interesse om de stap naar colocatie te zetten, maar heeft u er de middelen niet voor? Kies voor Iron Mountains datacentermigratie dienst. Ontvang ondersteuning bij eenvoudige herlocaties tot aan volledig consultingprojecten met afhankelijkheden mapping en nog veel meer.
Datacenter Cages

Datacenter Management op Afstand

Hulp nodig bij server reboots, bekabeling, beveiligingsupgrades, asset tracking of een ander project? Onze gecertificeerde engineers zijn betrouwbaar, responsief en klaar om u on-demand te helpen, 24x7x365. We bieden ook 24-uurs datacentermonitoring, om te allen tijde een optimale eindgebruikerservaring te garanderen.
digitale-transformatie

Extra Diensten voor Digitale Transformatie

Wist u dat Iron Mountain onder andere IronCloud-datamanagement, offsite tape vaulting, back-up en disaster recovery, geautomatiseerd workflow management en digitale beeldbewerking biedt? En dat u deze diensten eenvoudig kunt toevoegen aan uw datacenterovereenkomst? Lees hier meer!

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

Global Data Center Portfolio

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.