Carrier-Neutral-Colocatie

CARRIER-NEUTRAL COLOCATIE

Maak high performance hybrid IT efficiënt, veilig en kosteneffectief met Iron Mountain carrier-neutral colocatie.
 1. Home
 2. Digitale transformatie
 3. Datacenters
 4. Hybrid IT Solutions
 5. Carrier-Neutral Colocatie

WAAROM KIEZEN VOOR IRON MOUNTAIN EN CARRIER-NEUTRAL COLOCATIE?

Er zijn veel carrier-neutral colocatie providers om uit te kiezen, maar er is er geen met de bewezen staat van dienst van Iron Mountain. Geniet van onze legendarische bescherming en risicomanagement, samen met de eenvoudige toegang tot honderden aanbieders van netwerkdiensten.

 

Speed-to-Market

Wilt u bestaande providers gebruiken voor uw colocatie? De kans is groot dat u toegang tot ze heeft via een Iron Mountain carrier-neutral colocatie facility. Dit betekent dat u met één simpele toevoeging aan uw huidige overeenkomst klaar bent.

GA VOOR SCHERPERE TARIEVEN 

Voor klanten die op zoek zijn naar nieuwe providers - of op zijn minst open staan voor het idee - stelt Iron Mountain carrier-neutrale colocatiefaciliteiten u in staat om de beste tarieven te bedingen door het bieden van een breed scala aan providers die op uw behoeften inspelen!

MAXIMALISEER VEERKRACHT

Beperken uw budget of providers u als het gaat om het ontwerpen van de ideale capaciteit voor uw netwerk? Carrier-neutral colo biedt u de mogelijkheid om back-upproviders te vinden die zowel bij uw budget als uw prestatie-eisen passen.

 
BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Als het gaat om carrier-neutral colocatie datacenters, kies dan voor Iron Mountain. Ga onbevreesd vooruit. Het vertrouwen van onze klanten is gebaseerd op Iron Mountains 65-jarige staat van dienst als het gaat om bescherming. Er is een reden waarom meer dan 225.000 klanten uit 54 landen kiezen voor Iron Mountain.

RISICOBEPERKING

In de multi-cloud wereld van vandaag de dag zijn overal risico's aanwezig. Bescherm daarom uw datacenter en kies voor een colocatie provider die al sinds 1951 toonaangevend is op gebied van beveiliging en compliance. Wij werken met de meest gereguleerde organisaties ter wereld, en werken samen om optimale auditprestaties te garanderen. 

OPERATIONELE EFFICIENTIE

Toegang tot grote public en private cloud providers is de kern van carrier-neutral colocatie. Iron Mountain maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot de providers die u nodig heeft om succesvol te zijn in een hybride IT-wereld. Dit doen we door middel van een online portal, toegewijde accountmanagers, 24x7x365 toezicht, smart hands, en meer!

 

Quick Hybrid IT Solutions Informatie

 • Krijg toegang tot honderden carriers en netwerk service providers
 • Kies Iron Mountain Dedicated Internet Access voor onmiddelijke connectivity terwijl u aanbiedingen krijgt van Tier 1 providers.
 • Bent u een provider die zich wil aansluiten bij het Iron Mountain carrier-neutral colocatie ecosysteem? E-mail ons team voor meer informatie.
 • Thuisbasis van AMS-IX, Epsilon, IX Reach, LINX, Megaport, NL-ix, and PacketFabric exchanges
 • Leer meer over hoe onze Iron Cloud solutions u helpen met digitale transformatie
 • Vang tekorten op met door Iron Mountain geselecteerde IT-dienstverleners
 • Vraag de carrier list aan

CARRIER-NEUTRAL COLOCATIE: DE IDEALE HYBRIDE IT OPLOSSING

Carrier-Neutral-Colocatie

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Carriers

Toegang tot de juiste netwerkproviders bij het ontwerpen van de optimale hybride IT-omgeving is essentieel voor prestaties, beveiliging en kosteneffectiviteit. Kies uit honderden providers via metro connects en exchanges.
hybrid-cloud-datacenter

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Clouds

Een ander belangrijk onderdeel van hybride IT is de toegang tot de verschillende clouds die worden gebruikt bij de levering van IT-services. Verplaats non-cloud workloads naar een Iron Mountain-datacenter en maak vervolgens eenvoudig verbinding met Alibaba, AWS, Azure, Google, IBM, Oracle en Iron Cloud-opslag.
datacenter-diensten

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Diensten

Heeft u door een uitdagend hybrid IT-project te weinig personeel? Breid uw IT-capaciteiten tijdelijk uit en verhoog uw speed-to-market met door Iron Mountain geselecteerde manged services en professionele IT-dienstverlening door een van onze partners.
internet-peering-en-server-exchanges

Peering & Exchange Access

Vergroot uw netwerkbereik, optimaliseer uw kosten en maximaliseer uw efficiëntie door toegang tot peering en SDN exchanges vanuit een Iron Mountain-datacenter. Tot de opties behoren Epsilon, IX Reach, Megaport, PacketFabric, AMS-IX, NL-ix, LINX en MMR's in de beste markten.
connectivity-en-carrier-services

Dedicated Internet Access

Heeft u een betrouwbare, kosteneffectieve en snelle connectiviteit nodig voor uw datacenterinstallatie? Kies de multihomed managed BGP dedicated internet access van Iron Mountain, met professionele netwerkcapaciteit om piekbelasting op te kunnen vangen. 
datacenter-interconnectie

Opties voor Regionale Connectivity 

De meeste datacenters van Iron Mountain bieden opties voor regionale connectiviteit, zoals metro cross connects met de regionale carrier hotels en intra-site connectivity tussen andere datacenters van Iron Mountain. Tarieven en opties verschillen per datacenter.
datacenter-migratie

Datacentermigratie Diensten

Heeft u interesse om de stap naar colocatie te zetten, maar heeft u er de middelen niet voor? Kies voor Iron Mountains datacentermigratie dienst. Ontvang ondersteuning bij eenvoudige herlocaties tot aan volledig consultingprojecten met afhankelijkheden mapping en nog veel meer.
Datacenter Cages

Datacenter Management op Afstand

Hulp nodig bij een server reboot, bekabeling, beveiligingsupgrades, asset tracking of een ander project? Onze gecertificeerde engineers zijn betrouwbaar, responsief en klaar om on-demand te helpen, 24x7x365. We bieden ook 24-uurs datacentermonitoring, om te allen tijde een optimale eindgebruikerservaring te garanderen.
digitale-transformatie

Extra Diensten voor Digitale Transformatie

Wist u dat Iron Mountain's IronCloud-data management, offsite tape vaulting, back-up en disaster recovery, geautomatiseerd werkstroombeheer en digitale beeldbewerking biedt? En dat u deze diensten eenvoudig kunt toevoegen aan uw datacenterovereenkomst? Lees hier meer!

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

Global Data Center Portfolio

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.