Hybrid IT Solutions

Hybrid IT Solutions

Maximaliseer uw operationele efficiëntie met Iron Mountain hybrid IT solutions. Met onze diensten krijgt u makkelijk toegang tot de carriers, cloud-en IT-dienstverleners die u nodig heeft om succesvol te zijn in een multi-cloud wereld. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Hybrid IT Solutions

WAAROM KIEZEN VOOR IRON MOUNTAIN ALS HET GAAT OM HYBRID IT OPLOSSINGEN?

Stop met het besteden van al uw tijd en geld aan pogingen om uw in-house datacenter te verbinden met alles wat u nodig heeft voor hybrid IT. U kunt onmogelijk optimaal profiteren van schaalbaarheid. Iron Mountain datacenters zijn de meest logische locaties voor hybrid IT: u heeft dan toegang tot alles wat u nodig heeft onder één dak.

 

SVEREENVOUDIG ARCHITECTUUR

Consolideer non-cloud bestanden in een datacenter van Iron Mountain en maak verbinding met honderden providers en cloudproviders via één eenvoudige cross connect. Breng uw hybrid IT-initiatief snel op de markt en maak tegelijkertijd uw netwerk minder complex.

VERLAAG NETWERKKOSTEN

Naarmate uw netwerkdiensten van verder weg moeten komen, kost het u ook meer geld. Verlaag uw hybrid IT kosten door de diensten die u nodig heeft onder te brengen onder één dak. U kunt zelfs de verhoogde carrier access gebruiken om te onderhandelen over betere tarieven! 

SCHAAL ZONDER ANGST

Waar bent u over 5 jaar? Welke diensten heeft u dan nodig? Iron Mountains groeiende footprint bevat meer dan 1 miljoen vierkante meter in vier landen. Nieuwe providers sluiten zich iedere dag aan bij ons ecosysteem. 

 
BEPERK RISICOs 

Hoe risicovol is uw netwerk architecture? Heeft u te weinig veerkracht door de beperkingen van uw budget of datacenter? Is uw architectuur te complex en te uitgebreid? Iron Mountain helpt u met het bereiken van de juiste balans en beschermt non-cloud systemen met toonaangevende beveiliging en compliance. 

GARANDEER PRESTATIES

Naarmate het langer het duurt om uw cloud systemen te bereiken en uw netwerksituatie  meer overbelast is, zal uw gebruikerservaring steeds slechter worden. Wees verzekerd van ideale hybrid IT-prestaties door de afstand tot uw clouds te verkleinen en toegang te krijgen tot krachtige carrier services.

GROEI OP AANVRAAG

Met Iron Mountain Datacenter als een Dienst kunt u uw non-cloud datacentergebruik makkelijk vergroten naarmate u uw cloud resources opschalen. Selecteer wat u nu nodig heeft en breid on-demand uit - per serverrack of met nieuwe wholesale-acquisitie in bestaande of nieuwe colocatiemarkten. 

 

Quick Hybrid IT Solutions Info

EEN VERTROUWDE PARTNER - EEN DIVERSE HYBRID IT OPLOSSING

Carrier-Neutral-Colocatie

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Carriers

Bij het ontwerpen van de optimale hybrid IT omgeving is toegang tot de juiste netwerkproviders essentieel voor prestaties, beveiliging en kosteneffectiviteit. Kies uit honderden carriers via metro connects en exchanges.
hybrid-cloud-datacenter

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Clouds

Een ander belangrijk onderdeel van hybride IT is toegang tot de verschillende clouds die worden gebruikt bij de levering van IT-services. Implementeer non-cloud workloads in een Iron Mountain-datacenter en maak vervolgens eenvoudig verbinding met Alibaba, AWS, Azure, Google, IBM, Oracle en Iron Cloud-opslag.
datacenter-diensten

Hybrid IT Enablement: Toegang tot Diensten

Heeft u door een uitdagend IT-project te weinig personeel? Breid uw IT-capaciteiten uit en verhoog uw speed-to-market zonder langdurig commitment, met door Iron Mountain geselecteerde IT-dienstverlening of professionele IT-dienstverlening door een van onze partners.
internet-peering-en-server-exchanges

Peering & Exchange Access

Vergroot uw netwerkbereik, optimaliseer uw kosten en maximaliseer uw efficiëntie door toegang tot peering en SDN exchanges vanuit een Iron Mountain-datacenter. Tot de opties behoren Epsilon, IX Reach, Megaport, PacketFabric, AMS-IX, NL-ix, LINX en MMR's in de beste markten.
connectivity-en-carrier-services

Dedicated Internet Access

Heeft u een betrouwbare, kosteneffectieve en snelle connectivity oplossing nodig voor uw datacenterinstallatie? Kies de multihomed managed BGP dedicated internet access van Iron Mountain, met professionele netwerkcapaciteit om piekbelasting op te kunnen vangen. 
datacenter-interconnectie

Opties voor Regionale Connectiviteit

De meeste datacenters van Iron Mountain bieden opties voor regionale connectiviteit, zoals metro cross connects met de regionale carriers en intra-site connectiviteit tussen andere datacenters van Iron Mountain. Tarieven en opties verschillen per datacenter.
datacenter-migratie

Datacentermigratie Diensten

Heeft u interesse om de stap naar colocatie te zetten, maar heeft u er de middelen niet voor? Profiteer van Iron Mountains datacenter migratiediensten. Van eenvoudige herlocaties tot een 360-graden consulting project met afhankelijkheidtoewijzingen en meer.
Datacenter Cages

Remote Datacenter Management

Heeft u hulp nodig bij server reboots, bekabeling, beveiligingsupgrades, asset tracking of een ander project? Onze gecertificeerde engineers zijn betrouwbaar, responsief en klaar om on-demand te helpen, 24x7x365. We bieden ook 24-uurs datacentermonitoring, om te allen tijde een optimale eindgebruikerservaring te garanderen.
digitale-transformatie

Extra Diensten voor Digitale Transformatie

Wist u dat Iron Mountain IronCloud-databeheer, offsite tape vaulting, back-up en noodherstel, geautomatiseerde workflow management en digitale beeldbewerking biedt? En dat u deze diensten eenvoudig kunt toevoegen aan uw datacenterovereenkomst? Lees hier meer!

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.