wholesale-datacenter

Wholesale DataCenters

95% van de Fortune 1000 bedrijven vertrouwen op Iron Mountain om te beschermen wat er echt toe doet. U kunt dit ook. Iron Mountain is uw gespecialiseerde wholesale datacenter provider. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Colocatie
  5. Wholesale Datacenters

PAK HET GROOTS AAN MET EEN WHOLESALE DATACENTER DAT IS GEBOUWD OM EXACT AAN DE BEHOEFTEN VAN UW ORGANISATIE TE VOLDOEN

Krijg de capaciteit die u nu nodig heeft, plus de ruimte om te groeien in de toekomst. Bijkomende voordelen zijn exacte energietarieven, door klanten geïnspireerde datacenter ruimtes en flexibele leaseperiodes.

 

Wholesale Datacenters

Wholesale datacenters zijn voor klanten die behoefte hebben aan meer dan 50 serverracks of 250 kilowatt. Wij bieden de ruimte en de capaciteit die u nu en in de toekomst nodig heeft met gemeten energietarieven, een verbeterde layout en flexibele huurperiodes.  

KOSTENANALYSE

Wilt u de kosten van zelf een datacenter bouwen vergelijken met een wholesale datacenter provider? Wij kunnen aanvullende bouw vs. koop TCO/ROI-analyses aanleveren. De flexibele prijzen van onze wholesale datacenterdiensten zorgen vaak voor significante kostenbesparingen.   

BEPERK RISICO

Sinds 1951 hebben veel wereldmerken voor Iron Mountain gekozen om te beschermen wat voor hen essentieel is. Dankzij ons uitgebreide en strikte certificeringsprogramma is kiezen voor een sterk merk als Iron Mountain een uitstekende manier om risico’s te beperken.  

 

LOCATIES

Iron Mountain biedt wholesale datacenterlocaties in verschillende markten, waaronder ondergrondse en strategic edge locaties. Vraag ons om datacenteroplossingen op maat.

Hyperscale Ready

Grote ambities? Onze wholesale datacenters zijn hyperscale ready. Wij begrijpen uw specifieke technologische wensen en kunnen u helpen bij het oplossen van vraagstukken omtrent big data en cloud-uitbreiding.

BRANCHES

Iron Mountain heeft uitgebreide ervaring in uiteenlopende branches en industrieën, waaronder handel, gezondheidszorg, financiële dienstverlening, en overheid.

 

KOM MEER TE WETEN OVER HET AANBOD VAN ONZE DATACENTERS

Klik op de onderstaande vakken voor meer informatie over het specifieke aanbod van Iron Mountain datacenters.

wholesale-data-centers

Wholesale Datacenters

Kies voor hyperscale-ready build-to-suit of specifieke datacenters/MODs om aan uw wholesale datacenterbehoeften te voldoen. Profiteer van optimale energiekosten op basis van uw reële verbruik en extra fysieke beveiligingslagen.
Wholesale Data Center

Build-to-Suit Datacenters

Met onze build-to-suit datacenters kunt u een datacenter vormgeven dat tegemoetkomt aan uw specifieke wensen, zonder de hoge initiële kosten van zelf bouwen. Kies de vereisten die nodig zijn voor uw essentiële bedrijfsdata.
 
Modular Datacenter

Modulaire Datacenters

Iron Mountains modulaire datacenters zijn efficiënt, high-density, snel schaalbaar en bieden een extra laag fysieke beveiliging. MODs zijn geschikt voor strategische branches, omdat ze uitstekende prestaties en minder vertraging bieden.
Private Datacenter Suites

Private Datacenter Suites

Als een van onze populairste diensten bieden private datacenter suites de privacy van een eigen datacenter, zonder de last van grote financiële investeringen. Privésuites zijn flexibel en kunnen makkelijk worden aangepast naar uw specificaties.
 
Datacenter Cages

Beveiligde Datacenter Cages

Bent u op zoek naar datacentercapaciteit voor zes of meer serverracks (meer dan 30 kilowatt) en meer flexibiliteit en privacy dan een standaard kast? Dan zijn de beveiligde datacenter cages van Iron Mountain een uitstekende keus. 
data-center-cabinets

Serverracks

Serverracks zijn verkrijgbaar in alle colocatievoorzieningen van Iron Mountain en kunnen in een paar dagen geïnstalleerd zijn. Dankzij hun schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibele energie-opties zijn serverkasten ideaal voor groeiende bedrijven.
Server Colocatie

Server Colocatie

Behoud uw eigen servers, maar outsource uw datacenter bij een marktplaats in een Iron Mountain datacenter. Hier vindt u een divers aanbod van gescreende en goedgekeurde aanbieders. Onze colocatievoorzieningen bieden de ruimte, energie, betrouwbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid die u nodig heeft voor 1U tot een half rack. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.