Server Colocatie

Server ColocatIE

Kies Iron Mountain voor betrouwbare colocatie en veilige server hosting.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Colocatie
  5. Server Colocatie

COLOCATIE VIA ONZE MARKTPLAATS MET GOEDGEKEURDE AANBIEDERS

De colocatievoorzieningen van Iron Mountain bieden de ruimte, kracht, betrouwbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid die u nodig heeft voor colocatie van 1U tot een half rack.

 

Server Colocatie

Server colocatie is het installeren en hosten van uw server in een colocatiefaciliteit. U houdt zelf de controle over uw server, terwijl wij als colocatievoorziening voor de ruimte, energie, koeling, beveiliging en netwerkvoorzieningen zorgen. 

BETROUWBAAR EN FLEXIBEL

Als u kiest voor colocatie server hosting bij Iron Mountain kunt u rekenen op onze betrouwbaarheid en beveiliging. Makkelijk schaalbaar als uw colocatiebehoeften veranderen. Onze Smart Hands service biedt ondersteuning wanneer u het nodig heeft – van sever reboots tot ICT-noodgevallen.

MARKTPLAATS VAN AANBIEDERES
 

Host uw server bij een Iron Mountain datacenter door samen te werken met een van de gescreende en goedgekeurde providers binnen onze marktplaats. U zult de betrouwbaarheid, beveiliging en gemoedsrust ervaren die u van een vertrouwde naam als Iron Mountain verwacht.

 

 

 

LOCATIES

Iron Mountain heeft verspreid over de wereld colocatievoorzieningen van het hoogste niveau, waaronder ondergrondse en strategic edge locaties. Vraag naar de mogelijkheden voor server colocatie.

BEVEILIGING

Als trusted guardians van de meest waardevolle eigendommen van onze klanten is beveiliging een van onze kernwaarden. Onze beveiliging bestaat uit meerdere lagen en omvat een combinatie van technische en menselijke maatregelen.

BEPERK RISICO

Sinds 1951 hebben veel wereldmerken voor Iron Mountain gekozen om te beschermen wat voor hen essentieel is. Dankzij ons uitgebreide en strikte certificeringsprogramma is kiezen voor een sterk merk als Iron Mountain een uitstekende manier om risico’s te beperken.

 

KOM MEER TE WETEN OVER HET AANBOD VAN ONZE DATACENTERS

Klik op de onderstaande vakken voor meer informatie over het specifieke aanbod van Iron Mountain datacenters.

wholesale-data-centers

Wholesale Datacenters

Kies voor hyperscale-ready build-to-suit of specifieke datacenters/MODs om aan uw wholesale datacenterbehoeften te voldoen. Profiteer van optimale energiekosten op basis van uw reële verbruik en extra fysieke beveiligingslagen.
Wholesale Data Center

Build-to-Suit Datacenters

Met onze build-to-suit datacenters kunt u een datacenter vormgeven dat tegemoetkomt aan uw specifieke wensen, zonder de hoge initiële kosten van zelf bouwen. Kies de vereisten die nodig zijn voor uw essentiële bedrijfsdata.
Modular Datacenter

Modulaire Datacenters

Iron Mountains modulaire datacenters zijn efficiënt, high-density, snel schaalbaar en bieden een extra laag fysieke beveiliging. MODs zijn geschikt voor strategische branches, omdat ze uitstekende prestaties en minder vertraging bieden.
Private Datacenter Suites

Private Datacenter Suites

Als een van onze populairste diensten bieden private datacenter suites de privacy van een eigen datacenter, zonder de last van grote financiële investeringen. Privésuites zijn flexibel en kunnen makkelijk worden aangepast naar uw specificaties.
Datacenter Cages

Beveiligde Datacenter Cages

Bent u op zoek naar datacentercapaciteit voor zes of meer serverracks (meer dan 30 kilowatt) en meer flexibiliteit en privacy dan een standaard rack? Dan zijn de beveiligde datacenter cages van Iron Mountain een uitstekende keus. 
data-center-cabinets

Serverracks

Serverracks zijn verkrijgbaar in alle colocatievoorzieningen van Iron Mountain en kunnen binnen een paar dagen worden ingezet. Dankzij hun schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibele energie-opties zijn serverracks ideaal voor groeiende bedrijven.
Server Colocatie

Server Colocatie

Behoud uw eigen servers, maar outsource uw datacenter bij een marktplaats in een Iron Mountain datacenter. Hier vindt u een divers aanbod van gescreende en goedgekeurde aanbieders. Onze colocatievoorzieningen bieden de ruimte, energie, betrouwbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid die u nodig heeft voor 1U tot een half rack. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.