scottsdale-colocatie

scottsdale ColocatiE

Iron Mountain Scottsdale faciliteert uw hybride IT-succes met veilige colocatie en snelle toegang tot carriers, cloud en IT-diensten. 
 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Colocatie

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE COLOCATIEVOORZIENING IN SCOTTSDALE?

Iron Mountain Scottsdale (voorheen IO Scottsdale) is een gecertificeerd datacenter (op basis van de AZ CDC wet) en biedt vrijstelling van transactie- en verbruiksbelasting. Bezoek voor meer informatie de Scottsdale datacenter pagina.

 

BEWEZEN TRACK RECORD

Wij beschermen klanten als u al meer dan 65 jaar, waarvan ruim 30 jaar als datacenter voor sterk gereguleerde organisaties in zowel de publieke als private sector. Meer dan 225,000 klanten vertrouwen op Iron Mountain.

BEVEILIGING & CERTIFICERING

Onze beveiliging is legendarisch in 54 landen over de hele wereld. Beperk datacenterrisico’s dankzij het meest uitgebreide certificeringsprogramma in de branche. Ideaal voor wereldwijde ondernemingen, hyperscale cloud, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en meer.

DATACENTER ALS EEN DIENST

Heeft u een serverrack nodig? Wat dacht u van een eigen datacenter voor een nieuw cloudknooppunt? AZS-1 biedt op verzoek een breed scala aan colocatiediensten en optimaliseert uw multi-cloud omgeving. Creëer uw hybride IT omgeving met gemakkelijke toegang tot carriers, clouds en IT-diensten.

 

OP ZOEK NAAR INFORMATIE OVER ONZE COLOCATIEVOORZIENING IN SCOTTSDALE?

Klik voor meer informatie over capaciteit, ontwerp, terrein, infrastructuur en ligging op onderstaande knop.

KOM MEER TE WETEN OVER COLOCATIE IN SCOTTSDALE

Klik op de onderstaande vakken om meer te weten te komen over de specifieke colocatiediensten in het Iron Mountain datacenter in Scottsdale. De diensten zijn geordend van groot naar klein. 

Modular Datacenter

Modulaire Datacenters

Bij Iron Mountain Scottsdale, gelegen vlak bij onze vestiging op 615 N 48th St. in Phoenix, beperken MODs energieverbruik en OPEX-verspilling met een PUE niet hoger dan 1.2. Een container om alle datacenterracks heen dient als extra beveiligingslaag. Verkrijgbaar als eigen of gedeelde unit voor maximale flexibiliteit. Lees meer...
Private Datacenter Suites

Private Datacenter Suites

De private suites in ons datacenter in Scottsdale, Arizona bieden de privacy van een eigen datacenter tegen lagere maandelijkse kosten. Krijg biometrische toegangscontrole en een ruimte die volledig zelf in te richten en te gebruiken is. Lees meer…
Datacenter Cages

Beveiligde Datacenter Cages

Als de meest aangevraagde colocatiedienst bij Iron Mountain passen beveiligde datacenter cages in vrijwel elke gemengde colocatieruimte en bieden ze fysieke bescherming voor vier of meer serverracks van klanten. Lees meer over ons datacenter in Scottsdale.
data-center-cabinets

Losse serverracks

De losse serverracks in onze colocatiefaciliteit in Scottsdale zijn ideaal voor opkomende bedrijven, afzonderlijke workloads/applicaties of netwerk PoPs (Point of Presence). De racks zijn snel verkrijgbaar en te implementeren omdat ze vooraf geïnstalleerd zijn en zijn voorzien van Starline busways. High-density racks zijn ook beschikbaar. Lees meer… 
 
Server Colocatie

Server Colocatie

Op zoek naar retail colocatie? Onze colocatievoorziening in Scottsdale beschikt over een diverse marktplaats voor gescreende en goedgekeurde aanbieders van server colocatie, gemanagede IT-diensten, server hosting, bare-metal diensten en meer. Deze providers bedienen klantbehoeften van 1U tot kwart en halve racks. Lees meer...
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT Oplossingen

Bescherm wat niet naar de cloud gaat in ons AZS-1 datacenter en verbindt het vervolgens met carriers, clouds, exchanges, DIA/MIA, metro cross-connects, migratieservices, smart hands services op afstand, datacenterinstallaties, netwerkdiensten en meer. Lees meer over Iron Mountain Scottsdale...

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.