denver-colocatie

DENVER COLOCATIE

Iron Mountains datacenter in Denver heeft een Uptime Tier III gecertificeerde constructie en ontving een Tier III Gold Operations certificering dankzij bewezen betrouwbaarheid.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Colocatie

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE COLOCATIE FACILITEIT IN DENVER?

De vestiging van Iron Mountain In Denver (voorheen FORTRUST) is strategisch gelegen in een snelgroeiend tech-mekka en heeft sinds 2001 100% uptime geleverd. Bezoek de Denver datacenter pagina.

 

BEWEZEN TRACK RECORD

Wij beschermen klanten als u al meer dan 65 jaar, waarvan ruim 30 jaar als datacenter voor sterk gereguleerde organisaties in zowel de publieke als private sector. Meer dan 225,000 klanten vertrouwen op Iron Mountain.

BEVEILIGING & CERTIFCERING

Onze beveiliging is legendarisch in 54 landen over de hele wereld. Beperk datacenterrisico’s dankzij het meest uitgebreide certificeringsprogramma in de branche. Ideaal voor wereldwijde ondernemingen, hyperscale cloud, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en meer.

DATACENTER ALS EEN DIENST

Heeft u een serverrack nodig? Wat dacht u van een eigen datacenter voor een nieuw cloudknooppunt? DEN-1 biedt op verzoek een breed scala aan colocatiediensten en optimaliseert uw multi-cloud omgeving. Creëer uw hybride IT omgeving met gemakkelijke toegang tot carriers, clouds en IT-diensten.

 

OP ZOEK NAAR MEER INFORMATIE OVER ONZE COLOCATIEVOORZIENING IN DENVER?

Klik voor meer informatie over capaciteit, ontwerp, terrein, infrastructuur en ligging op onderstaande knop.


KOM MEER TE WETEN OVER COLOCATIE IN DENVER

Klik op de onderstaande vakken om meer te weten te komen over de specifieke colocatiediensten in het Iron Mountain Denver datacenter. De diensten zijn geordend van groot naar klein.

Modular Datacenter

Modulaire Datacenters

De MODs van Iron Mountain Denver besparen energie en beperken OPEX-verspilling met een PUE niet hoger dan 1.2. Een container om alle datacenterracks heen dient als extra beveiligingslaag. Verkrijgbaar als eigen of gedeelde unit voor extra flexibiliteit. Lees meer...
Private Datacenter Suites

Private Datacenter Suites

De private suites in ons datacenter in Denver bieden de privacy van een eigen datacenter tegen lagere maandelijkse kosten. Krijg biometrische toegangscontrole en een ruimte die volledig zelf in te richten en te gebruiken is. Lees meer…
 
Datacenter Cages

Beveiligde Datacenter Cages

Als de meest aangevraagde colocatiedienst bij Iron Mountain passen beveiligde datacenter cages in vrijwel elke gemengde colocatieruimte en bieden ze fysieke bescherming voor vier of meer serverracks van klanten.
data-center-cabinets

Losse serverracks

De losse serverracks in onze colocatiefaciliteit in Denver zijn ideaal voor opkomende bedrijven, afzonderlijke workloads/applicaties of netwerk PoPs (Point of Presence). De racks zijn snel verkrijgbaar en te implementeren omdat ze vooraf geïnstalleerd zijn en zijn voorzien van Starline busways. High-density racks zijn ook beschikbaar. Lees meer… 
Server Colocatie

Server Colocatie

Onze colocatievoorziening in Colorado beschikt over een diverse marktplaats voor gescreende en goedgekeurde aanbieders van server colocatie, gemanagede IT-diensten, server hosting, bare-metal diensten en meer. Deze providers bedienen klantbehoeften van 1U tot kwart en halve racks. Lees meer...
Hybrid IT Oplossingen

Hybrid IT Oplossingen

Bescherm wat niet naar de cloud gaat in ons DEN-1 datacenter en verbindt het vervolgens met carriers, clouds, exchanges, DIA/MIA, metro cross-connects, migratieservices, smart hands services op afstand, datacenterinstallaties, netwerkdiensten en meer. Lees meer over Iron Mountain Denver...

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.