datacenter-cages

BEVEILIGDE DATACENTER CAGES

Onze datacenter cages bieden de privacy en beveiliging van een eigen datacenter, maar dan zonder de grote financiële verplichtingen.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Colocatie
  5. Beveiligde Datacenter Cages

Datacenter kooien - Grenzen zijn belangrijk

Bent u op zoek naar datacentercapaciteit voor zes of meer serverracks (meer dan 30 kilowatt) met meer flexibiliteit en privacy dan een standaard omkasting met slot? Dan zijn de datacenter cages van Iron Mountain een uitstekende oplossing.

 

Data CenterCages

Beveiligde datacenter cages voegen een extra laag fysieke beveiliging toe in de vorm van een kooi van staaldraad rondom de racks in het datacenter. Deze aanpasbare datacenter cages zorgen voor betrouwbare en veilige colocatie. Alleen geautoriseerd personeel krijgt toegang.

VEILIGE CONSTRUCTIE

De standaard datacenter cage in onze datacenters wordt gemaakt van gehard metaal voor optimale bescherming, maar kan eenvoudig worden aangepast. Ook bieden we toegangstechnologieën om tegemoet te komen aan de wensen van klanten (bijvoorbeeld FSI, DoD, en meer). 

Compliant

Is uw bedrijf actief in een sterk gereguleerde sector? Dan biedt de wetenschap dat onze suites, processen en procedures voldoen aan geldende normen en regels u zekerheid. Op deze manier zal ook uw regelgevingsproces sterker en gestroomlijnder worden. 

 

LOCATIES

Iron Mountain heeft verspreid over de wereld colocatievoorzieningen van het hoogste niveau, waaronder ondergrondse en strategic edge locaties. Vraag naar onze private datacenter cage oplossingen.

OPLOSSINGEN OP MAAT

Iron Mountain biedt klanten beveiligingsopties op maat, zoals specifieke beveiligingscamera’s, verschillende hekwerkmaterialen en meer. Dit biedt u meer flexibiliteit en controle.

BRANCHES

Iron Mountain heeft uitgebreide ervaring in uiteenlopende branches en industrieën, waaronder handel, gezondheidszorg, financiële dienstverlening, en overheid.

 

KOM MEER TE WETEN OVER HET AANBOD VAN ONZE DATACENTERS

Klik op de onderstaande vakken voor meer informatie over het specifieke aanbod van Iron Mountain datacenters.

wholesale-data-centers

Wholesale Datacenters

Kies voor hyperscale-ready build-to-suit of specifieke datacenters/MODs om aan uw wholesale datacenterbehoeften te voldoen. Profiteer van optimale energiekosten op basis van uw reële verbruik en extra fysieke beveiligingslagen.
Wholesale Data Center

Build-to-Suit Datacenters

Met onze build-to-suit datacenters kunt u een datacenter vormgeven dat tegemoetkomt aan uw specifieke wensen, zonder de hoge initiële kosten van zelf bouwen. Kies de vereisten die nodig zijn voor uw essentiële bedrijfsdata.
Modular Datacenter

Modulaire Datacenters

Iron Mountains modulaire datacenters zijn efficiënt, high-density, snel schaalbaar en bieden een extra laag fysieke beveiliging. MODs zijn geschikt voor strategische branches, omdat ze uitstekende prestaties en minder vertraging bieden.
Private Datacenter Suites

Private Datacenter Suites

Als een van onze populairste diensten bieden private datacenter suites de privacy van een eigen datacenter, zonder de last van grote financiële investeringen. Privésuites zijn flexibel en kunnen makkelijk worden aangepast naar uw specificaties.
Datacenter Cages

Beveiligde Datacenter Cages

Bent u op zoek naar datacentercapaciteit voor zes of meer serverkasten (meer dan 30 kilowatt) en meer flexibiliteit en privacy dan een standaard kast? Dan zijn de beveiligde datacenter cages van Iron Mountain een uitstekende keus. 
data-center-cabinets

Serverracks

Serverracks zijn verkrijgbaar in alle colocatievoorzieningen van Iron Mountain en kunnen binnen een paar dagen worden ingezet. Dankzij hun schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibele energie-opties zijn serverracks ideaal voor groeiende bedrijven.
Server Colocatie

Server Colocatie

Behoud uw eigen servers, maar outsource uw datacenter bij een marktplaats in een Iron Mountain datacenter. Hier vindt u een divers aanbod van gescreende en goedgekeurde aanbieders. Onze colocatievoorzieningen bieden de ruimte, energie, betrouwbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid die u nodig heeft voor 1U tot een half rack. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.