colocatie

Colocatie 

Al meer dan 30 jaar is Iron Mountain de vertrouwde colocatie provider voor een aantal van de meest streng gereguleerde bedrijven ter wereld.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Colocatie

Colocatie

Van afzonderlijke racks tot complete wholesale datacenters, wij helpen veranderaars zoals u om succesvol te zijn met hybrid IT, door veilige, compliant datacenters te bieden met efficiënte toegang tot de beste carriers en aanbieders van cloud en IT diensten.

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 is Iron Mountain de vertrouwde bewaker van meer dan 225.000 klanten, inclusief 95% van de Fortune 1000. Onze succesvolle reputatie stelt u gerust, omdat u weet dat uw infrastructuur in goede handen is. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van uitstekende colocatie diensten.

RISICOBEPERKING

Beperk risico's voor uw bedrijf door te kiezen voor colocatie diensten van Iron Mountain. Onze uitgebreide compliance-ondersteuning omvat HIPAA, PCI, FISMA en ISO, beveiliging op overheidsniveau en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1400 locaties in 54 landen. Kies uit onze wereldwijde portfolio, inclusief Tier III-datacenters.

COLOCATIE VOORDELEN

Colocatie heeft vele voordelen: lagere eigendomskosten, verhoogde operationele efficiëntie, lagere CAPEX, transparante en voorspelbare kosten, toegang tot diverse carriers en clouds en flexibele schaalbaarheid zonder zorgen. Stroomlijn uw digitale transformatie met de meest logische plaats voor hybrid IT: Iron Mountain Datacenters.

 

Global Colocation Portfolio

15 Locaties. 3 continenten. 325.000+ m2

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

wholesale-data-centers

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
Wholesale Data Center

Build-to-Suit Datacenters

Met onze build-to-suit datacenters kunt u uw datacenter solution ontwerpen en aanpassen naar uw wense, zonder de kosten van het bouwen van een eigen datacenter. Bepaal zelf aan welke eisen uw datacenter moet voldoen voor uw bedrijfskritieke data. 
Modular Datacenter

Modulaire Datacenters

Modulaire Datacenters van Iron Mointain zijn efficiënt, high densitity, snel schaalbaar en uitgerust met een extra laag fysieke beveiliging. MOD's zijn verkrijgbaar in strategic markets en bieden hogere prestaties en een lagere latency. 
Private Datacenter Suites

Private Datacenter Huisvesting

Private Datacenter Suites behoren tot onze populairste diensten en bieden de privacy van een dedicated datacenter, zonder hoge financiële druk. Private suites zijn flexibel en eenvoudig aan te passen aan uw wensen. 
Datacenter Cages

Veilige Datacenter Cages 

Zoekt u datacentercapaciteit voor meer dan zes kasten (meer dan 30 kilowatt) en meer flexibiliteit en privacy dan een standaard rack? Dan zijn de veilige datacenter cages van Iron Mountain een goede keus. 
data-center-cabinets

Individuele Racks 

Datacenter serverracks zijn beschikbaar bij alle Iron Mountain colocatie diensten, en zijn binnen een paar dagen operationeel. Zo kunt u makkelijk, betrouwbaar en flexibel opschalen als uw bedrijf groeit. 
Server Colocatie

Server Colocatie

Behoud uw servers maar besteed uw datacenter uit bij een Iron Mountain datacenter, via onze marktplaats van goedgekeurde en speciaal geselecteerde providers. Onze colocatie faciliteiten bieden de ruimte, stroom, betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid die u nodig heeft, of het nu gaat om 1U of een half rack. 

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.