ondergronds-datacenter

ONDERGRONDSE DATACENTERS

Vanwege hun ligging tot ongeveer 100 meter onder het aardoppervlak, behoren onze ondergrondse datacenters tot de meest veilige faciliteiten. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Over Ons
  5. Ondergrondse Datacenters

VOORDELEN VAN ONDERGRONDSE DATACENTERS

De ondergrondse datacenters van Iron Mountain bieden een natuurlijke energie-efficiëntie, een lager risico op natuurlijke en menselijke rampen, een bijna onbeperkte vloerbelasting en extra fysieke veiligheid.

 

WAAROM EEN ONDERGRONDS DATACENTER? 

Onze ondergrondse datacenters worden omgeven door natuurlijke kalksteen en hebben een verminderd risico op natuurlijke en door menselijk handelen veroorzaakte rampen, een bijna onbeperkte vloerbelasting en een extra fysieke beveiligingslaag die specifiek is voor onze ondergrondse faciliteiten.

ENERGIE-EFFICIENT

De natuurlijke energie-efficiëntie in onze ondergrondse datacenters draagt bij aan een lage PUE. De omgevingstemperatuur blijft het hele jaar door rond de 11 ° C, waardoor het datacenter minder hard hoeft te werken om uw infrastructuur koel te houden. Een aquifer zorgt daarnaast voor natuurlijk gekoeld water bij WPA-1.

VEILIGHEID EN COMPLIANCE

De verhoogde beveiliging, de carrier-neutrale toegang tot dark fibre en nationale providers en de uitgebreide compliant support voor FISMA High, HIPAA, ISO 27001, PCI-DSS en SOC 2 Type II maken de ondergrondse datacenters van Iron Mountain ideaal voor back-up en disaster recovery-behoeften.

 

LocatiEs

Iron Mountain beschikt over een aantal van de meest veilige datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar bewaakte faciliteiten bestaat onder meer uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. 

INDUSTRIEEN

Iron Mountain heeft uitgebreide ervaring met allerlei industrieën en bedrijven, waaronder enterprises / Fortune 1000, mkb's, gezondheidszorg, financiën en de overheid.

BEPERK RISICOS 

Sinds 1951 hebben 225.000 klanten Iron Mountain gekozen om hun belangrijkste zaken te beschermen. Met onze uitgebreide compliance support, is het vertrouwen op een wereldwijd merk als Iron Mountain een uitstekende manier om risico's te beperken.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER SERVICES

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

datacenter-compliance

Datacenter Compliance en Veiligheid

Kies Iron Mountain voor het verminderen van datacenter risico's, door middel van ons toonaangevende compliance-programma. U ontvangt uitgebreide compliance support, beveiliging op overheidsniveau, en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1400 locaties.
 groen-datacenter

Groene Datacenters

Als een van de drie grootste datacenteraanbieders van groene stroom, zet Iron Mountain zich in voor duurzaamheid. Onze colocatie faciliteiten worden aangedreven door 100% schone energie, dankzij emissiehandel en een lage PUE.
hyperscale-datacenters

Hyperscale Datacenters

We bouwen om te voldoen aan de verstrekkende behoeften van hyperscale cloud providers. Kies wereldwijd voor hyperscale build-to-suit, dedicated of modulaire datacenters voor wholesale vereisten. 
strategic-edge-datacenters

Strategic Edge Datacenters

Kom dichter bij uw eindgebruikers en verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid door middel van de Strategic Edge colocatie faciliteiten van Iron Mountain. Op strategische markten zijn modulaire datacenters beschikbaar, die hogere prestaties en een lagere latency bieden.
ondergronds-datacenter

Ondergrondse Datacenters

Kies Ondergrondse Datacenters van Iron Mountain voor een extra fysieke beveiligingslaag.  Met een ligging tot 100 meter onder het aardoppervlak behoren onze datacenters tot de veiligste faciliteiten in de V.S..

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.