ondergronds-datacenter

ONDERGRONDSE DATACENTERS

Vanwege hun ligging tot ongeveer 100 meter onder het aardoppervlak, behoren onze ondergrondse datacenters tot de meest veilige faciliteiten. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Over Ons
  5. Ondergrondse Datacenters

VOORDELEN VAN ONDERGRONDSE DATACENTERS

De ondergrondse datacenters van Iron Mountain bieden een natuurlijke energie-efficiëntie, een lager risico op natuurlijke en menselijke rampen, een bijna onbeperkte vloerbelasting en extra fysieke veiligheid.

 

WAAROM EEN ONDERGRONDS DATACENTER? 

Onze ondergrondse datacenters worden omgeven door natuurlijke kalksteen en hebben een verminderd risico op natuurlijke en door menselijk handelen veroorzaakte rampen, een bijna onbeperkte vloerbelasting en een extra fysieke beveiligingslaag die specifiek is voor onze ondergrondse faciliteiten.

ENERGIE-EFFICIENT

De natuurlijke energie-efficiëntie in onze ondergrondse datacenters draagt bij aan een lage PUE. De omgevingstemperatuur blijft het hele jaar door rond de 11 ° C, waardoor het datacenter minder hard hoeft te werken om uw infrastructuur koel te houden. Een aquifer zorgt daarnaast voor natuurlijk gekoeld water bij WPA-1.

VEILIGHEID EN COMPLIANCE

De verhoogde beveiliging, de carrier-neutrale toegang tot dark fibre en nationale providers en de uitgebreide compliant support voor FISMA High, HIPAA, ISO 27001, PCI-DSS en SOC 2 Type II maken de ondergrondse datacenters van Iron Mountain ideaal voor back-up en disaster recovery-behoeften.

 

LocatiEs

Iron Mountain beschikt over een aantal van de meest veilige datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar bewaakte faciliteiten bestaat onder meer uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. 

INDUSTRIEEN

Iron Mountain heeft uitgebreide ervaring met allerlei industrieën en bedrijven, waaronder enterprises / Fortune 1000, mkb's, gezondheidszorg, financiën en de overheid.

BEPERK RISICOS 

Sinds 1951 hebben 225.000 klanten Iron Mountain gekozen om hun belangrijkste zaken te beschermen. Met onze uitgebreide compliance support, is het vertrouwen op een wereldwijd merk als Iron Mountain een uitstekende manier om risico's te beperken.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER SERVICES

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

datacenter-compliance

Datacenter Compliance en Veiligheid

Kies Iron Mountain voor het verminderen van datacenter risico's, door middel van ons toonaangevende compliance-programma. U ontvangt uitgebreide compliance support, beveiliging op overheidsniveau, en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1400 locaties.
 groen-datacenter

Groene Datacenters

Als een van de drie grootste datacenteraanbieders van groene stroom, zet Iron Mountain zich in voor duurzaamheid. Onze colocatie faciliteiten worden aangedreven door 100% schone energie, dankzij emissiehandel en een lage PUE.
hyperscale-datacenters

Hyperscale Datacenters

We bouwen om te voldoen aan de verstrekkende behoeften van hyperscale cloud providers. Kies wereldwijd voor hyperscale build-to-suit, dedicated of modulaire datacenters voor wholesale vereisten. 
strategic-edge-datacenters

Strategic Edge Datacenters

Kom dichter bij uw eindgebruikers en verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid door middel van de Strategic Edge colocatie faciliteiten van Iron Mountain. Op strategische markten zijn modulaire datacenters beschikbaar, die hogere prestaties en een lagere latency bieden.
ondergronds-datacenter

Ondergrondse Datacenters

Kies Ondergrondse Datacenters van Iron Mountain voor een extra fysieke beveiligingslaag.  Met een ligging tot 100 meter onder het aardoppervlak behoren onze datacenters tot de veiligste faciliteiten in de V.S..

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.