strategic-edge-datacenters

Strategic Edge DataCenters

Kom dichter bij uw eindgebruikers met een van de veilige en betrouwbare strategic edge datacenters van Iron Mountain. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Over Ons
  5. Strategic Edge Datacenters

COLOCATIE SOLUTIONS IN STRATEGIC EDGE MARKTEN 

Wij bieden datacenter diensten op strategic edge locaties met onze snel inzetbare modulaire datacenters, die voor hogere prestaties en lagere latency zorgen. 

 

MODULAIRE DATACENTERS

In strategic edge markten bieden wij met modulaire datacenters (MOD) een manier om datacenter capaciteit flexibel in te zetten. Deze speciaal ontworpen datacenter containers en componenten bieden u de schaalbare datacenter capaciteit die u nodig heeft. 

Strategic Edge LocatIEs

Kom wereldwijd dichter bij uw eindgebruikers met onze top-tier strategic edge colocatie faciliteiten; van Denver tot Boston en van Londen tot Singapore. Iron Mountain heeft de strategic edge colocatie oplossing die voor u werkt. 

Efficient

Iron Mountain modulaire datacenters verminderen energieverspilling en verbruikskosten. Onze speciaal ontworpen units leveren PUE's rond de 1.1 tot 52U serverkasten en flexibiliteit qua ontwerp. Verkrijgbaar als dedicated of shared, voor maximale flexibiliteit.  

 

MODULAIR DATACENTER CONSTRUCTIE

De stalen architectuur van onze modulaire datacenters scheidt uw IT-apparatuur van de rest van het datacenter en biedt onafhankelijke stroomverdeling, koeling, branddetectie en -bescherming.

INDUSTRIEEN 

Iron Mountain heeft uitgebreide ervaring met diverse industrieën en bedrijven, waaronder enterprises / Fortune 1000, mkb's, gezondheidszorg, financiën en overheiden.

BEPERK RISICOS 

Sinds 1951 hebben 225.000 klanten Iron Mountain toevertrouwd om hun belangrijkste zaken te beschermen. Met onze uitgebreide compliance support, is het vertrouwen op een wereldwijd merk als Iron Mountain een uitstekende manier om risico's te beperken.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER SERVICES

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

datacenter-compliance

Datacenter Compliance en Veiligheid

Kies Iron Mountain voor het verminderen van datacenter risico's, door middel van ons toonaangevende compliance-programma. U ontvangt uitgebreide compliance support, beveiliging op overheidsniveau, en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1400 locaties.
 groen-datacenter

Groene Datacenters

Als een van de drie grootste datacenteraanbieders van groene stroom, zet Iron Mountain zich in voor duurzaamheid. Onze colocatie faciliteiten worden aangedreven door 100% hernieuwbare energie, dankzij emissiehandel en een lage PUE.
hyperscale-datacenters

Hyperscale Datacenters

We bouwen om te voldoen aan de verstrekkende behoeften van hyperscale cloud providers. Kies wereldwijd voor hyperscale build-to-suit, dedicated of modulaire datacenters voor wholesale vereisten. 
strategic-edge-datacenters

Strategic Edge Datacenters

Kom dichter bij uw eindgebruikers en verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid door middel van de Strategic Edge colocatie faciliteiten van Iron Mountain. Op strategische markten zijn modulaire datcenters beschikbaar, die hogere prestaties en een lagere latency bieden.
ondergronds-datacenter

Ondergrondse Datacenters

Kies Ondergrondse Datacenters van Iron Mountain voor een extra fysieke beveiligingslaag.  Met een ligging tot 100 meter onder het aardoppervlak, behoren onze datacenters tot de veiligste faciliteiten in de V.S.

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.