hyperscale-datacenters

Hyperscale DataCenters

Nationale en internationale hyperschaalbare datacenters komen tegemoet aan de behoeften van grote cloud providers en enterprises. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Over Ons
  5. Hyperscale Datacenters

WIJ VOLDOEN AAN DE VERSTREKKENDE EISEN VAN HYPERSCALE CLOUD PROVIDERS

De hyperscale datacenters van Iron Mountain schalen efficiënt en bieden de betrouwbaarheid, veiligheid en interconnectie die noodzakelijk is voor hyperscale cloud providers.

 

Hyperscale DataCenters

Hyperscale datacenters zijn een categorie apart. Ze moeten duizenden services en miljoenen virtuele machines kunnen ondersteunen. Onze hyperscale systemen zijn geoptimaliseerd voor opslag en snelheid met een flexibele en agile omgeving en schaalbaarheid. 

VOORDELEN

Het grootste voordeel van een hypersale colocatie oplossing is de mogelijkheden om makkelijk op- of af te schalen. Hyperscale datacenter providers zoals Iron Mountain bieden de veiligheid, de betrouwbaarheid en de interconnectie met de carriers en de peering & internet exchanges die hyperscale cloud providers nodig hebben. 

KOSTENEFFICIENT

Onze hyperscale datacenters zijn geschikt voor wholesale toepassingen, met stroomprijzen gebaseerd op verbruik, de mogelijkheid om lage stroomtarieven op lange termijn te garanderen en een optimale PUE door innovaties op het gebied van geothermische koeling en opslag. 

 

VEILIGHEID OP OVERHEIDSNIVEAU

Iron Mountain beschikt over een aantal van de meest veilige datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar bewaakte faciliteiten bestaat onder meer uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. 

Locaties

Van Amsterdam tot Virginia tot New Jersey, onze hyperscale datacenters brengen u dichter bij uw eindgebruikers. Iron Mountain heeft een wereldwijd portfolio als het gaat om hyperscale faciliteiten en kan tegemoet komen aan uw specifieke behoeften.

DATACENTER ALS EEN DIENST 

Met onze Datacenter als een Dienst kunnen hyperscale datacenters van Iron Mountain snel op- of afschalen. Onze datacenters draaien op groene energie en bieden efficiënte interconnectie. 

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

datacenter-compliance

Datacenter Compliance en Veiligheid

Kies Iron Mountain voor het verminderen van datacenter risico's, door middel van ons toonaangevende compliance-programma. U ontvangt uitgebreide compliance support, beveiliging op overheidsniveau, en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1400 locaties.
 groen-datacenter

Groene Datacenters

Als een van de drie grootste datacenteraanbieders van groene stroom, zet Iron Mountain zich in voor duurzaamheid. Onze colocatie faciliteiten worden aangedreven door 100%  schone energie, dankzij emissiehandel en een lage PUE.
hyperscale-datacenters

Hyperscale Datacenters

We bouwen om te voldoen aan de verstrekkende behoeften van hyperscale cloud providers. Kies wereldwijd voor hyperscale build-to-suit, dedicated of modulaire datacenters voor wholesale vereisten. 
strategic-edge-datacenters

Strategic Edge Datacenters

Kom dichter bij uw eindgebruikers en verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid door middel van de Strategic Edge colocatie faciliteiten van Iron Mountain. Op strategische markten zijn modulaire datacenters beschikbaar, die hogere prestaties en een lagere latency bieden.
ondergronds-datacenter

Ondergrondse Datacenters

Kies Ondergrondse Datacenters van Iron Mountain voor een extra laag fysieke beveiliging.  Met een ligging tot 100 meter onder het aardoppervlak, behoren onze datacenters tot de veiligste faciliteiten in de V.S.

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.