hyperscale-datacenters

Hyperscale DataCenters

Nationale en internationale hyperschaalbare datacenters komen tegemoet aan de behoeften van grote cloud providers en enterprises. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Over Ons
  5. Hyperscale Datacenters

WIJ VOLDOEN AAN DE VERSTREKKENDE EISEN VAN HYPERSCALE CLOUD PROVIDERS

De hyperscale datacenters van Iron Mountain schalen efficiënt en bieden de betrouwbaarheid, veiligheid en interconnectie die noodzakelijk is voor hyperscale cloud providers.

 

Hyperscale DataCenters

Hyperscale datacenters zijn een categorie apart. Ze moeten duizenden services en miljoenen virtuele machines kunnen ondersteunen. Onze hyperscale systemen zijn geoptimaliseerd voor opslag en snelheid met een flexibele en agile omgeving en schaalbaarheid. 

VOORDELEN

Het grootste voordeel van een hypersale colocatie oplossing is de mogelijkheden om makkelijk op- of af te schalen. Hyperscale datacenter providers zoals Iron Mountain bieden de veiligheid, de betrouwbaarheid en de interconnectie met de carriers en de peering & internet exchanges die hyperscale cloud providers nodig hebben. 

KOSTENEFFICIENT

Onze hyperscale datacenters zijn geschikt voor wholesale toepassingen, met stroomprijzen gebaseerd op verbruik, de mogelijkheid om lage stroomtarieven op lange termijn te garanderen en een optimale PUE door innovaties op het gebied van geothermische koeling en opslag. 

 

VEILIGHEID OP OVERHEIDSNIVEAU

Iron Mountain beschikt over een aantal van de meest veilige datacenters ter wereld. Onze meerlaagse veiligheidsaanpak in onze zwaar bewaakte faciliteiten bestaat onder meer uit een combinatie van technische en menselijke veiligheidsmaatregelen. 

Locaties

Van Amsterdam tot Virginia tot New Jersey, onze hyperscale datacenters brengen u dichter bij uw eindgebruikers. Iron Mountain heeft een wereldwijd portfolio als het gaat om hyperscale faciliteiten en kan tegemoet komen aan uw specifieke behoeften.

DATACENTER ALS EEN DIENST 

Met onze Datacenter als een Dienst kunnen hyperscale datacenters van Iron Mountain snel op- of afschalen. Onze datacenters draaien op groene energie en bieden efficiënte interconnectie. 

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

datacenter-compliance

Datacenter Compliance en Veiligheid

Kies Iron Mountain voor het verminderen van datacenter risico's, door middel van ons toonaangevende compliance-programma. U ontvangt uitgebreide compliance support, beveiliging op overheidsniveau, en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1400 locaties.
 groen-datacenter

Groene Datacenters

Als een van de drie grootste datacenteraanbieders van groene stroom, zet Iron Mountain zich in voor duurzaamheid. Onze colocatie faciliteiten worden aangedreven door 100%  schone energie, dankzij emissiehandel en een lage PUE.
hyperscale-datacenters

Hyperscale Datacenters

We bouwen om te voldoen aan de verstrekkende behoeften van hyperscale cloud providers. Kies wereldwijd voor hyperscale build-to-suit, dedicated of modulaire datacenters voor wholesale vereisten. 
strategic-edge-datacenters

Strategic Edge Datacenters

Kom dichter bij uw eindgebruikers en verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid door middel van de Strategic Edge colocatie faciliteiten van Iron Mountain. Op strategische markten zijn modulaire datacenters beschikbaar, die hogere prestaties en een lagere latency bieden.
ondergronds-datacenter

Ondergrondse Datacenters

Kies Ondergrondse Datacenters van Iron Mountain voor een extra laag fysieke beveiliging.  Met een ligging tot 100 meter onder het aardoppervlak, behoren onze datacenters tot de veiligste faciliteiten in de V.S.

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.