groen-datacenter

GROENE DATACENTERS

Iron Mountain datacenters draaien op 100% hernieuwbare energie, dankzij emissiehandel en een lage PUE.
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Over Ons
  5. Duurzame Datacenters

TOEGEWIJD AAN DUURZAME DATACENTERS

Bij Iron Mountain bieden we klanten zowel de zakelijke voordelen als de milieuvoordelen van hernieuwbare energie, met unieke groene stroomovereenkomsten voor datacenter diensten. 

 

TOEGEWIJD AAN GROEN 

Als u op zoek bent naar een duurzaam datacenter, bent u bij Iron Mountain aan het goede adres. Wij zijn doortastend in onze toewijding om groene energie in onze datacenter werkzaamheden te gebruiken. 

REBA

Iron Mountain maakt deel uit van de Renewable Energy Buyers Alliance (REBA). REBA werkt samen met klanten, leveranciers en beleidsmakers om te onderzoeken welke barrières er zijn om groene energie te kopen en om oplossingen te ontwikkelen voor de toenemende vraag hiernaar.

FUTURE OF INTERNET POWER

Wij maken deel uit van de Future of Internet Power; een groep van 10 van de grootste cloud- en internetgebruikers die samenwerken om best practices te ontwikkelen bij de rapportage van offsite datacenter processen.

 

KOSTENEFFICIENT

Hernieuwbare energie is niet alleen milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord, maar ook kosteneffectief en kostenbestendig. De kosten voor hernieuwbare energie zijn stabiel, waardoor tarieven in langdurige contracten kunnen worden vastgelegd. 

DUURZAAMHEID 

Iron Mountain colocatie faciliteiten draaien voor 100% op groene energie, dankzij emissiehandel en lage PUE. We streven ernaar om onze impact op het milieu te verminderen en stimuleren onze klanten om hetzelfde te doen.  

VOOROPLOPEND

Het bewustzijn van klanten over de noodzaak van schone energie groeit, en door die toenemende vraag zal de norm veranderen. Iron Mountain streeft ernaar toonaangevend te zijn op het gebied van duurzame datacenter colocatie.

 

LEER MEER OVER ONZE DATACENTER AANBIEDINGEN

Klik op een van de blokken hieronder om meer te weten te komen over de speciale aanbiedingen van Iron Mountains datacenters.

datacenter-compliance

Datacenter Compliance en Veiligheid

Kies Iron Mountain voor het verminderen van datacenter risico's met ons toonaangevende compliance-programma. U ontvangt uitgebreide compliance support, beveiliging op overheidsniveau, en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1400 locaties.
 groen-datacenter

Groene Datacenters

Als een van de drie grootste datacenteraanbieders van groene stroom, zet Iron Mountain zich in voor duurzaamheid. Onze colocatie faciliteiten worden aangedreven door 100% hernieuwbare energie, dankzij emissiehandel en een lage PUE.
hyperscale-datacenters

Hyperscale Datacenters

We bouwen om te voldoen aan de verstrekkende behoeften van hyperscale cloud providers. Kies wereldwijd voor hyperscale build-to-suit, dedicated of modulaire datacenters voor wholesale vereisten. 
strategic-edge-datacenters

Strategic Edge Datacenters

Kom dichter bij uw eindgebruikers en verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid door middel van de Strategic Edge colocatie faciliteiten van Iron Mountain. Op strategische markten zijn modulaire datacenters beschikbaar, die hogere prestaties en een lagere latency bieden.
ondergronds-datacenter

Ondergrondse Datacenters

Kies Iron Mountains Ondergrondse Datacenters voor een extra fysieke beveiligingslaag.  Met een ligging tot 100 meter onder het aardoppervlak, behoren onze datacenters tot de veiligste faciliteiten in de V.S.

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225,000 KLANTEN, WAARONDER 95% VAN DE FORTUNE 1000

Phoenix Datacenter - Goldman Sachs Case Study

CASE STUDY KLANT

KLANT / BRANCHE
Goldman Sachs - Banken / Financiële dienstverlening

AFGENOMEN DIENST
Hyperscale Ready facility, Modular Datacenter

VEREISTEN
Schaalbaarheid, Duurzaamheid, Snelle Time-to-Market

DE UITDAGING

Het bedenken van een datacenteroplossing die Goldman Sachs in staat zou stellen snel op te schalen om te voldoen aan een stijgende marktvraag, zonder in te leveren op hun commitment aan duurzaamheid en de beveiliging van klantactiva. De aanbieder moest zeer snelle levertijden kunnen halen om een goede time-to-market te kunnen garanderen.

HET RESULTAAT

Goldman Sachs koos voor een modulair datacenter van Iron Mountain als de ideale oplossing voor hun datacentervraagstuk. Dit resulteerde in een datacenter PUE van 1.1, waarmee verspilling werd verminderd en de vereiste van duurzaamheid was gehaald. De MOD bood daarnaast een op zichzelf staande omgeving voor extra beveiliging en schaalbaarheid.

IN EIGEN WOORDEN

“We zijn verheugd om samen te werken met Iron Mountain en geloven dat hun strategie leidt tot duurzame verbeteringen van onze datacenteractiviteiten. Hun innovatieve technologie en diensten stellen Goldman Sachs in staat datacenteractiviteiten snel op te schalen en onze toewijding aan milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk verder te ondersteunen.”
~GLOBAL CO-COO TECH DIVISION

LEES MEER

WEBSITES
Website: www.goldmansachs.com
Twitter: @GoldmanSachs


DataCenter CERTIFICERINGEN

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.