smart-hands-services

Smart Hands Services

Als je niet naar ons datacenter kan komen, biedt Iron Mountain Smart Hands een extensie van jouw personeel. Het stelt je in staat om op afstand data center taken af te handelen
 1. Home
 2. Digitale transformatie
 3. Datacenters
 4. Over Ons
 5. Datacenter Diensten
 6. Smart Hands

WAAROM KIEZEN VOOR IRON MOUNTAIN SMART HANDS?

Versnel digitale transformatie en manage je data center op afstand. Al onze faciliteiten zijn 24x7x365 on-call en klaar om te helpen.

Onze Smart Hands diensten worden verzorgd door vaste en lokale professionals die je kent en kan vertrouwen, 24x7x365. Gestandaardiseerde processen stellen ons in staat de meeste verzoeken binnen 30 minuten te erkennen. Dien je verzoek in waar en wanneer je wil en betaal per uur of spreek een maandelijks aantal uren af tegen gereduceerd tarief. 

Kies uit de volgende Smart Hands diensten en meer:

 

Hardware Support

 • Hardware reboots
 • Voorraad diensten
 • Cold/hot swaps
 • Rack and stack
 • Labeling diensten

Power and Netwerk

 • Bekabeling
 • Circuit signal tests
 • LED - relay status
 • Cross connect verificatie
 • Remote testing ondersteuning

Andere diensten

 • Afval verwijdering
 • Visuele inspectie
 • Cart/server lift levering
 • Slot reset
 • Hulp met vloer tegels
 • Verzending en preparatie
Download de Brochure
 

**In het Engels

Smart Hands Screen

Smart Hands diensten

“Iron Mountain heeft de beste mensen, service en ondersteuning in de colocatiebranche. Vanaf de eerste dag hebben ze er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we krijgen wat we nodig hebben, wanneer we het nodig hebben, zelfs onder strakke deadlines en complexe vereisten. ”

- Operations Director
Plan een tour in

AANBOD VOLLEDIGE DATACENTER DIENSTEN

Data Center Migration Services

Datacentermigratie Diensten

Heeft u interesse om de stap naar colocatie te zetten, maar heeft u er de middelen niet voor? Kies voor Iron Mountains datacentermigratie dienst. Wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft, van eenvoudige herlocaties tot volledige consultingprojecten met dependency mapping en nog veel meer.
Colocation Builds and Install

Bouw en Installatie van Colocatie

Onze datacenter technici hebben geholpen met meer dan 1000 colocatie installaties over de hele wereld. Laat ons uw project snel van de grond krijgen, terwijl u kunt blijven focussen op het uitvoeren van uw hybrid IT strategy.
Smart Hands Services

Smart Hands

Hulp nodig bij het herstarten van hardware, bekabeling, vervanging van sloten of andere projecten? Ons volledige dienstenaanbod is beschikbaar in elk Iron Mountain datacenter. Maak datacenterbeheer gemakkelijk, snel en effectief met Smart Hands. Ons team is ter plaatse, telefonisch bereikbaar en staat 24x7x365 klaar om u te helpen.
Data Center Asset Tracking

Datacenter Asset Tracking

Ook de IT infrastructure van onze klanten maakt onderdeel uit van onze 65 jaar ervaring als het gaat om informatiebeheer. Houd uw kostbare, bedrijfskritische IT assets in de gaten met onze eigen RFID asset tracking en een online portal voor transparantie, 24 uur per dag.
DCIM Remote Data Center Management

DCIM Monitoring op Afstand

Blijf altijd en overal op de hoogte van ontwikkelingen over stroomverbruik en andere omgevingsfactoren van uw colocatie deployment, met onze datacenter infrastructuur beheersoftware. De software is toegankelijk vanaf ieder apparaat met internettoegang. De verkrijgbaarheid van deze optie verschilt per locatie.
24-Hour NOC Monitoring

24-uurs NOC Monitoring

Coloceer met vertrouwen, in de wetenschap dat de wereldleider in informatiebeheer uw IT infrastructuur in de gaten houdt: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Hiertoe behoort zowel lokale monitoring in het datacenter, als regionale monitoring in een datacenter op afstand.
Managed IT Services Ecosystem

Managed Ecosysteem van IT Services

Heeft u door een uitdagend hybrid IT-project te weinig personeel? Breid uw IT-capaciteiten tijdelijk uit en verhoog uw speed-to-market met door Iron Mountain geselecteerde beheerservices en professionele IT-dienstverlening door een van onze partners.
Digital Transformation Solutions

Extra Diensten voor Digitale Transformatie

Wist u dat Iron Mountain IronCloud-datamanagement, offsite tape vaulting, back-up en disaster recovery, geautomatiseerde workflow management en digitale beeldbewerking biedt? En dat u deze diensten eenvoudig kunt toevoegen aan uw datacenterovereenkomst? Lees hier meer!
 
ITAD IT Asset Disposition Services

IT Asset Verwijderingsdiensten

Voorkom de kans op een datalek met een duidelijke strategie voor het vernietingen, recyclen of hergebruiken van media en andere IT-apparatuur. Voeg Iron Mountains veilige IT Asset Verwijderingsdienst toe aan uw datacenterovereenkomst en verwerk end-of-life-hardware op een verantwoorde manier.
 

WAAROM IRON MOUNTAIN?

Speed-to-Market

Sneller naar de markt

Als je voor Iron Mountain kiest, hoef je niet te onderhandelen met meerdere carriers en serviceproviders. We stellen je in staat om snel de netwerkdiensten die je nodig hebt in bedrijf te stellen en te gebruiken, allemaal op basis van één contract.
Blue icon of three buildings representing wholesale data centers

Schaal zonder angst

Iron Mountain heeft een netwerk ecosysteem opgebouwd dat elke schaalgrootte van 100Mbps tot 100Gbps kan verwerken, in één markt of in een wereldwijde multi-site implementatie. Je kunt lokaal of wereldwijd verbinding maken via ons portfolio van datacenters in strategische markten over de hele wereld.
Proven icon

Flexibiliteit

Als het gaat om netwerkverbindingen, heb je opties. Iron Mountain is carrier neutraal. Kies een willekeurige provider en een willekeurige route. Kies wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en wij zorgen voor de rest.
Risk Mitigation

Bewezen staat van dienst

Iron Mountain beschermt al sinds 1951 missiekritische bedrijfsmiddelen en wordt vertrouwd door een aantal van de meest gereguleerde industrieën. We bieden beveiliging op federaal niveau en een van de meest uitgebreide compliance programma's in de branche.

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.