datacenter-diensten

DATACENTER DIENSTEN

Breid de capaciteiten van uw team uit met een volledige suite van on-demand datacenter diensten, bestaande uit onder andere datacentermigratie, installaties, bekabeling, rack en stack, ondersteuning op afstand, smart hands, asset tracking en meer. 
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Over Ons
  5. Datacenter Diensten

WAAROM KIEZEN VOOR IRON MOUNTAIN DATACENTER DIENSTEN?

Als guardians of changemakers is Iron Mountain toegewijd om onze klanten een uitgebreid pakket aan datacenterdiensten aan te bieden, ontworpen om ieder tekort aan IT-skills op te vangen en organisaties te helpen om succesvol te zijn in een multi-cloud wereld.

 

On-Demand

Gepland of ongepland, wees ervan verzekerd dat ons team van gecertificeerde ingenieurs en technici 24 uur per dag klaar staan om u te helpen als u ze nodig heeft. Facturering gaat per eenmalige projectuitgave of als abonnement.  

BETROUWBAAR

Elk teamlid van ons datacenterdienst ondergaat een grondige achtergrondcontrole en onderhoudt een breed scala aan technische certificeringen. Bovenop onze vaardigheden en mogelijkheden is vooral ook de manier waarop wij een relatie opbouwen met uw team onderscheidend. 

VOLLEDIG

Het beheren van een groot aantal leveranciers van datacenter- en IT-services kost veel tijd. Iron Mountain biedt klanten een volledig pakket aan datacenter diensten, waardoor u ook beschikking heeft over diverse partners uit ons IT-ecosysteem.

 
BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Als het gaat om carrier-neutral colocatie datacenters, kies dan voor Iron Mountain en ga onbevreesd vooruit. Het vertrouwen van onze klanten is gebaseerd op Iron Mountains 65-jarige staat van dienst als het gaat om bescherming. Er is een reden waarom meer dan 225.000 klanten uit 54 landen voor Iron Mountain kiezen.

RISICOBEPERKING

Risico's zijn er in overvloed in de multi-cloud wereld van vandaag. Bescherm uw datacenter en kies voor een colocatie provider die al sinds 1951 toonaangevend is op gebied van beveiliging en compliance. Wij werken met de meest gereguleerde organisaties van de wereld, en werken samen om optimale auditprestaties te garanderen.

OPERATIONELE EFFICIENTIE

Toegang tot grote public en private cloud providers is de kern van colocatie. Iron Mountain maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot de clouds die u nodig heeft om succesvol te zijn in een hybride IT-wereld. Dit doen we door middel van een online portal, toegewijde accountmanagers, 24x7x365 toezicht, hulp op afstand, smart hands, en meer!

 

Quick Datacenter Diensten Info

  • Maak datacenter migraties eenvoudig met end-to-end ondersteuning van Iron Mountain 
  • Iron Mountain onderhoudt op al haar locaties een ecosysteem van geselecteerde IT-partners 
  • Vraag diensten online aan via het Iron Mountain datacenterportal, 24x7x365
  • Schakel smart hands eenmalig, parttime of fulltime in, afhankelijk van uw behoefte
  • Wilt u een geselecteerde IMDC-partner worden? Neem contact op met  datacenters@ironmountain.com

AANBOD VOLLEDIGE DATACENTER DIENSTEN

datacenter-migratie

Datacentermigratie Diensten

Heeft u interesse om de stap naar colocatie te zetten, maar heeft u er de middelen niet voor? Kies voor Iron Mountains datacentermigratie dienst. Wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft, van eenvoudige herlocaties tot volledige consultingprojecten met dependency mapping en nog veel meer.
colocatie

Bouw en Installatie van Colocatie 

Onze datacenter technici hebben geholpen met meer dan 1000 colocatie installaties over de hele wereld. Laat ons uw project snel van de grond krijgen, terwijl u kunt blijven focussen op het uitvoeren van uw hybrid IT strategy.
datacenter-ondersteuning-op-afstand

Smart Hands

Hulp nodig bij het herstarten van hardware, bekabeling, vervanging van sloten of andere projecten? Ons volledige dienstenaanbod is beschikbaar in elk Iron Mountain datacenter. Maak datacenterbeheer gemakkelijk, snel en effectief met Smart Hands. Ons team is ter plaatse, telefonisch bereikbaar en staat 24x7x365 klaar om u te helpen.
data-center-asset-tracking

Datacenter Asset Tracking

Ook de IT infrastructure van onze klanten maakt onderdeel uit van onze 65 jaar ervaring als het gaat om informatiebeheer. Houd uw kostbare, bedrijfskritische IT assets in de gaten met onze eigen RFID asset tracking en een online portal voor transparantie, 24 uur per dag. 
datacenter-infrastructure-management

DCIM Monitoring op Afstand

Blijf altijd en overal op de hoogte van ontwikkelingen over stroomverbruik en andere omgevingsfactoren van uw colocatie deployment, met onze datacenter infrastructuur beheersoftware. De software is toegankelijk vanaf ieder apparaat met internettoegang. De verkrijgbaarheid van deze optie verschilt per locatie.  
NOC-monitoring

24-uurs NOC Monitoring

Coloceer met vertrouwen, in de wetenschap dat de wereldleider in informatiebeheer uw IT infrastructuur in de gaten houdt: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Hiertoe behoort zowel lokale monitoring in het datacenter, als regionale monitoring in een datacenter op afstand. 
it-services-ecosysteem

Managed Ecosysteem van IT Services

Heeft u door een uitdagend hybrid IT-project te weinig personeel? Breid uw IT-capaciteiten tijdelijk uit en verhoog uw speed-to-market met door Iron Mountain geselecteerde beheerservices en professionele IT-dienstverlening door een van onze partners.
digitale-transformatie

Extra Diensten voor Digitale Transformatie

Wist u dat Iron Mountain IronCloud-datamanagement, offsite tape vaulting, back-up en disaster recovery, geautomatiseerde workflow management en digitale beeldbewerking biedt? En dat u deze diensten eenvoudig kunt toevoegen aan uw datacenterovereenkomst? Lees hier meer!
it asset and media destruction banner - stack of old computer towers

IT Asset Verwijderingsdiensten 

Voorkom de kans op een datalek met een duidelijke strategie voor het vernietingen, recyclen of hergebruiken van media en andere IT-apparatuur. Voeg Iron Mountains veilige IT Asset Verwijderingsdienst toe aan uw datacenterovereenkomst en verwerk end-of-life-hardware op een verantwoorde manier.

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

Global Data Center Portfolio

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.