datacenter-compliance

DATACENTER CERTIFICERING EN BEVEILIGING

Het Meest Uitgebreide Beveiligings- en Certificeringsprogramma Binnen de Branche – Bestaand Raamwerk met meer dan 225,000 Klanten
  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters
  4. Over Ons
  5. Datacenter Certificering en Beveiliging

Datacenter Compliance-ondersteuning voor zwaar gereguleerde organisaties

HIPAA – PCI – FISMA High – FedRAMP – SOC 2 Type 2 – SOC 3 – ISO 27001 – ISO 50001 – ISO 14001 – ISO 9001

 

BEWEZEN TRACK RECORD

Iron Mountain fungeert sinds 1951 als betrouwbare bewaker voor meer dan 225,000 klanten, waaronder 95% van de Fortune 1000. Onze succesvolle reputatie, gebaseerd op meer dan 30 jaar uitstekende colocatie, geeft u de zekerheid dat uw infrastructuur in goede handen is.

BEVEILIGING

Iron Mountains datacenters behoren tot de best beveiligde ter wereld. Onze beveiliging, die zich kan meten met die van de overheid en bestaat uit meerdere lagen, omvat een combinatie van menselijke en technische maatregelen. Dankzij innovatieve beveiliging en getraind personeel beperken we de risico’s

CERTIFICERING

Iron Mountain wordt vertrouwd door ‘s werelds meest gereguleerde organisaties, omdat het voorop loopt op het gebied van certificeringen. Verminder datacenterrisico’s dankzij ons uitgebreide scala aan certificeringen, waaronder HIPAA, FISMA High, PCI-DSS, ISO 27001 en SOC 2/3. 

DATACENTER CERTIFICERINGSPORTFOLIO

hipaa-certificering

HIPAA**

De Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) wordt overzien door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid, dat veiligheidsstandaarden heeft opgesteld om fysieke en elektronische patiëntgegevens van burgers te beschermen. Alle colocatievoorzieningen van Iron Mountain voldoen aan de HIPAA-standaarden en worden jaarlijks onafhankelijk gecontroleerd om zeker te zijn van maximale beveiliging en minimale risico’s. 
pci-certificering

PCI DSS Level 1

De Payment Card Industry Security Standard (PCI DSS) is een set van veiligheidsstandaarden die van toepassing is op alle aanbieders die gegevens van kaarthouders opslaan, verwerken of versturen. Iron Mountain krijgt jaarlijks een onafhankelijk bewijs van naleving van alle voorwaarden die van toepassing zijn op de colocatiediensten in onze vestigingen. U kunt onze compliance status ook raadplegen in Visa’s Global Registry of Service Providers. 
fisma-fedramp-certificering

FISMA en FedRamp High**

Iron Mountain stelt overheidsorganisaties in staat om te voldoen aan de Federal Information Security Management Act (FISMA) en het Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP). Alle colocatievoorzieningen worden jaarlijks getest door de onafhankelijke organisatie 3PAO op naleving van de National Institution of Standards and Technology Special Publication 800-53 (NIST 800-53) Revision 4 controls en high-risk control enhancements.
soc2-soc3

SOC 2/3

Iron Mountain kan naleving van AICPA’s Trust Service Principles of Security and Availability aantonen door middel van een onafhankelijke jaarlijkse SOC 2 Type II audit in alle voorzieningen. Iron Mountain publiceert daarnaast een SOC 3 verslag waarin de naleving van de SOC 2  principes wordt beschreven. Dit rapport is beschikbaar voor klanten zonder dat daarvoor een geheimhoudingsovereenkomst hoeft te worden afgesloten. Vertrouw dus op de colocatiediensten van Iron Mountain, voorloper op het gebied van datacenter compliance.    
A blue and white logo that reads "ISO 27001 Certified by Schellman"

ISO 27001

Iron Mountains wereldwijde datacenterportfolio is ISO 27001 gecertificeerd om een optimale levering van diensten te garanderen, en tegelijkertijd zo min mogelijk risico te nemen met de veiligheid van uw data. ISO 27001 is een wereldwijd erkende veiligheidsstandaard die bepaalt dat er binnen organisaties een Information Security Management System (ISMS) moet worden opgezet om de effectieve implementatie van een uitgebreide set van veiligheidscontroles en best practices te overzien. Kies Iron Mountain om het risico voor uw organisatie te beperken.  
A green and white logo in the shape of a triangle that reads "ISO 50001 REGISTERED"

ISO 50001

Als voorloper op het gebied van datacenter certificeringen heeft Iron Mountain ISO 50001 certificeringen voor maximale energie-effciciëntie verkregen voor alle colocatievoorzieningen in ons portfolio. ISO 50001 is een wereldwijd erkende prestatiestandaard die bepaalt dat er binnen een organisatie een Energy Management System (EnMS) moet worden opgezet om de effectieve implementatie van een uitgebreide set aan energiemanagement controles en best practices te overzien. 
Iron Mountain Data Centers

ISO 14001*

Iron Mountain voldoet aan de ISO 14001 standaard om aan te tonen dat we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus nemen en toegewijd zijn dit op specifieke gebieden te meten en te verbeteren. ISO 14001 is een wereldwijd erkende milieubeschermingsstandaard,  die garandeert dat er binnen organisaties een Environmental Management System (EMS) wordt opgezet om de implementatie van een uitgebreide set aan milieumaatregelen en best practices te overzien. 
Iron Mountain Data Centers

ISO 9001*

ISO 9001 is een wereldwijd erkende standaard voor kwaliteitsmanagement, die bepaalt dat er binnen een organisatie een Quality Management System (QMS) moet worden opgezet om de implementatie van een uitgebreide set aan kwaliteitscontroles en best practices te overzien. Iron Mountain voldoet aan de ISO 9001 certificering om haar toewijding aan het meten en continu verbeteren van dienstverlening en klanttevredenheid aan te tonen.

*Geldt alleen voor Amsterdam. Onder voorbehoud vanaf eind 2019 van toepassing op het gehele portfolio.
**HIPAA en NIST alleen beschikbaar bij Amerikaanse locaties.

LEES MEER OVER HET AANBOD VAN ONZE DATACENTERS

Klik op de onderstaande vakken om meer te weten te komen over het specifieke aanbod in Iron Mountains datacenters.

datacenter-compliance

Datacenter Certificering & Beveiliging

Kies Iron Mountain en beperk datacenterrisico’s dankzij een certficeringsprogramma dat leidend is in de branche. U kunt rekenen op uitgebreide certificeringsondersteuning, beveiliging van overheidsniveau, en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1400 locaties.  
 groen-datacenter

Groene Datacenters

Als een van de top-3 datacenteraanbieders met groene energie is Iron Mountain toegewijd aan duurzaamheid. Onze colocatievoorzieningen draaien volledig op hernieuwbare energie, dankzij carbon credit-assistentie en een laag PUE. 
hyperscale-datacenters

Hyperscale Datacenters

Wij bouwen om tegemoet te komen aan de veeleisende behoeften van hyperscale cloud providers. Kies uit ons wereldwijde aanbod voor hyperscale-ready build-to-suit, dedicated, of modulaire datacenters voor wholesalebehoeften.
strategic-edge-datacenters

Strategic Edge Datacenters

Kom dichter bij uw eindgebruikers terwijl u beveiliging en betrouwbaarheid verbetert met Iron Mountains Strategic Edge colocatievoorzieningen. Voor strategische branches bieden wij Modulaire Datacenters die betere prestaties en minder vertraging leveren.
ondergronds-datacenter

Ondergrondse Datacenters

Kies een ondergronds datacenter van Iron Mountain als u op zoek bent naar een extra laag fysieke bescherming. Met dieptes tot meer dan 60 meter onder het aardoppervlak behoren onze datacenters tot de best beveiligde in de VS. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN 225.000 KLANTEN INCLUSIEF 95% VAN DE FORTUNE 1000

fender-logo-case-study

CUSTOMER CASE STUDY

KLANT/BEDRIJFSTAK
Fender – Wereldwijde Productie, Detailhandel

GESELECTEERDE AANBOD
Hyperschaalbaar Datacenter, Veiligheidscontainer

VEREISTEN
Maximale beschikbaarheid, diverse toegang tot hybride IT diensten, lange termijn schaalbaarheid

DE UITDAGING

Fender had een plek nodig voor zijn mission-critical financiële planning en e-commerce systemen. Ze wilden zowel het personeelsbestand terugbrengen als de totale kosten voor het bezit van datacenters verlagen. Fender had bovendien een groot aantal dienstverleners nodig ter ondersteuning van hun evoluerende hybride IT architecture.

DE RESULTATEN

Fender heeft tot op de dag van vandaag 100% uptime en flexibele voorwaarden, waardoor de kosten van datacenters aanzienlijk zijn gedaald. De gecertificeerde ingenieurs van Iron Mountain noemen zij een 'toegevoegde bonus'. Zij vertrouwen op Iron Mountain datacenterdiensten als het gaat om service on-demand, uitbreiding van de mogelijkheden en focus op hoogwaardige activiteiten.

IN HUN EIGEN WOORDEN

“Je servers uitbesteden is één ding. Om ook de ondersteuning voor die servers uit te besteden is weer iets anders - dat is iets wat CIO's 's nachts wakker houdt. Iron Mountain's ondersteuning op afstand was spectaculair. Niet alleen reageren ze snel, maar ze hebben een team dat goed opgeleid en professioneel is en dat ons het vertrouwen geeft dat het werk goed zal worden gedaan.”
~SVP voor Global IT, CIO van Fender

LEER MEER

ONLINE SITES
Website: www.fender.com
Twitter: @Fender

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.