virginia-datacenter

DataCenters

Kies voor Betrouwbare Colocatie

Global Data Center Portfolio. $2 miljard+ investeringen.

15 Locaties. 3 Continenten. 325.000+ m2.

  1. Home
  2. Digitale transformatie
  3. Datacenters

DataCenters

Wij helpen u succesvol te zijn met hybrid IT, door het bieden van veilige, compliant datacenters met efficiënte toegang tot de top carriers, cloud en IT services providers. Vraag eens naar onze 360-graden virtuele tours!

 

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Sinds 1951 is Iron Mountain de vertrouwde beschermer van meer dan 225.000 klanten, inclusief 95% van de Fortune 1000. 's Werelds meest gereguleerde organisaties vertrouwen hun datacenters aan ons toe sinds de jaren 80.  

RISICOBEPERKING

Beperk de risico's van uw datacenter door te kiezen voor colocatie diensten van Iron Mountain. Ontvang uitgebreide compliance-ondersteuning, veiligheid op overheidsniveau en de stabiliteit van een S&P 500 REIT met meer dan 1.400 locaties in 54 landen.

OPERATIONELE EFFICIENTIE

Stroomlijn uw digitale transformatie met de meest logische keuze voor hybrid IT: Iron Mountain datacenters. Krijg makkelijk toegang tot cloud, telecom en IT services providers. Wij maken management op afstand bovendien efficiënt door onze software en onze remote hands services.

 

Global Data Center Portfolio

15 Locaties. 3 continenten. 325.000+ m2

DATACENTER ALS EEN DIENST

wholesale-data-centers

Wholesale Datacenters

Kies uit hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten. Optimaliseer uw energiekosten met op verbruik gebaseerde stroomprijzen en kies voor extra fysieke beveiligingslagen.
Wholesale Data Center

Build-to-Suit Data Centers

Met onze build-to-suit datacenters kunt u een datacenteroplossing ontwerpen en aanpassen naar uw specifieke behoeften, zonder de kosten van het bouwen van uw eigen datacenter. Kies de specificaties die u nodig hebt voor uw bedrijfskritieke gegevens.
Modular Datacenter

Modulaire Datacenters

Iron Mountain modulaire datacenters zijn efficiënt, high density, snel schaalbaar en voorzien van een extra laag fysieke beveiliging. Onze MOD's zijn beschikbaar in strategische markten en bieden hogere prestaties en lagere latency. 
Private Datacenter Suites

Private Datacenter Suites

Een van onze meest populaire diensten zijn de private datacenter suites, die de privacy van een dedicated datacenter bieden zonder de grote financiële druk. Private huisvesting is flexibel en makkelijk aan te passen aan uw wensen. 
Datacenter Cages

Veilige Datacenter Cages

Bent u op zoek naar datacentercapaciteit voor meer dan zes kasten (30+ kilowatt) en wilt u meer flexibiliteit en privacy dan bij een standaard vergrendelingsrack? Overweeg onze veilige datacenter cages.
data-center-cabinets

Individuele serverracks

Datacenterracks zijn verkrijgbaar bij alle colocatie faciliteiten van Iron Mountain en kunnen binnen enkele dagen worden ingezet. Met onze racks kunt u makkelijk uitbreiden en gebruik maken van betrouwbare en flexibele stroom, om uw bedrijf te laten groeien. 
Server Colocatie

Server Colocatie

Behoud uw servers, maar besteed uw datacenter uit bij een datacenter van Iron Mountain via onze marktplaats van goedgekeurde en geselecteerde providers. Onze colocatie faciliteiten bieden de ruimte, stroom, betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid die u nodig heeft, of het nu om 1U gaat of om een half rack.

OVER ONS

Iron Mountain is een toonaangevende leverancier van diensten op gebied van datacenters en colocatie. Ons wereldwijde portfolio bevat hyperschaalbare, strategic edge en ondergrondse datacenters. 

datacenter-veranderaars

Iron Mountain Data Centers

De IT-managers van vandaag zijn de veranderaars van morgen die leidend zijn voor uw bedrijfsvisie. Wij helpen u om hybrid IT succes te bereiken, door veilige, compliant datacenters te bieden met efficiënte toegang  tot providers, cloud- en IT services providers. 
datacenter-compliance

Veiligheid en Compliance

Doordat wij het meest uitgebreide complianceprogramma van de branche hebben, helpen wij u om risico's te beperken. Onze compliance-ondersteuning garandeert dat de meest gereguleerde ondernemingen en klanten uit de publieke sector worden beschermd in de huidige multi-cloud wereld.
 groen-datacenter

Groene Datacenters

Iron Mountain is een topaanbieder van groene stroom en onze datacenters draaien dan ook op 100% duurzame energie, met CO2-compensatie en een lage PUE. Iron Mountain is een van de top 25 kopers van hernieuwbare energie van de FORTUNE 1000.

SOORTEN FACILITEITEN

hyperscale-datacenters

Hyperscale Datacenters

Iron Mountain Hyperscale datacenters zijn gebouwd om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van grote cloud providers en bieden u ruimte om te groeien. Kies voor hyperscale build-to-suit of dedicated datacenters / Modulaire Datacenters voor wholesale vereisten.
strategic-edge-datacenters

Strategic Edge Datacenters

Onze Strategic Edge Datacenters brengen u enerzijds dichter bij de eindgebruikers in strategische markten en zorgen anderzijds voor meer veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. De betere prestaties en lagere latency die hieruit volgen, zorgen voor een voorsprong op de concurrentie.
ondergronds-datacenter

Ondergrondse Datacenters

De ondergrondse datacenters van Iron Mountain hebben veel voordelen: een natuurlijke energie-efficiëntie, een lager risico op natuurrampen en door mensen veroorzaakte rampen, bijna onbeperkte vloerbelastingscapaciteit en een extra natuurlijke beveiligingslaag van steen.

HYBRID IT TOEPASSING

iron-cloud-datamanagement

Iron Cloud

Iron Cloud is een veilige cloud-based opslagplaats, ontworpen om mee te groeien naarmate uw hoeveelheid data toeneemt. Of u nu opslag nodig heeft voor back-up, archivering of disaster recovery, onze cloud storage solutions helpen bij het moderniseren van uw datamanagementstrategie.
hybrid-cloud-datacenter

Cloud Neutral

Datacenters van Iron Mountain zijn cloud neutral: u bent dus vrij om verbinding te maken met de cloud providers die u wilt. Of u nu hybride, openbare, private of toepassingsspecifieke clouds nodig heeft, u krijgt de flexibiliteit die u nodig heeft naarmate uw organisatie groeit.
Carrier-Neutral-Colocatie

Carrier-Neutral

Carrier-neutraliteit vinden wij belangrijk. Met onze carrier-neutral datacenters krijgt u efficiënt toegang tot de beste carriers en providers, waardoor u meer flexibiliteit, redundantie, kostenefficiëntie en portability bereikt. 
internet-peering-en-server-exchanges

Peering en Exchanges

Toegang tot peer networks is van cruciaal belang voor Hybrid IT. De datacenters van Iron Mountain bieden peering exchanges waarmee ISP's rechtstreeks verbinding maken met netwerken en IP-verkeer, waardoor u over duizenden peering-mogelijkheden kunt beschikken.
datacenter-interconnectie

Interconnectie

Interconnectie zorgt bij de datacenters van Iron Mountain voor directe, fysieke contactpunten tussen servers, providers en klanten, waardoor u de voordelen heeft van gedeelde bestanden, betere schaalbaarheid, gedeelde resources en meerdere gebruikersverbindingen.

datacenter-diensten

Datacenter Diensten

Van Smart Hands en Built-Out Services tot Asset Tracking en onze veilige DCIM-ingeschakelde portal: de datacenter diensten van Iron Mountain zorgen ervoor dat u precies de hulp krijgt die u nodig hebt wanneer u het nodig hebt. Informeer welke opties wij op aanvraag hebben.  

INDUSTRIESPECIFIEKE DATACENTERS

datacenter-overheden

Datacenters voor Overheden

Iron Mountain datacenterdiensten voor overheden voldoen aan de FISMA High standaarden en zijn een veilige keuze voor organisaties in de publieke sector, die moeten voldoen aan de overheidsvoorschriften voor datacenters. Wij ondersteunen FDCCI, EO 13693, COOP en DCOI mandaten.  
financieel-datacenter

Financiële Datacenters

Onze datacenters voldoen aan de standaarden van FISMA High en PCI-DSS voor datacenters, en zijn een veilige en betrouwbare keuze voor banken en financiële instituties. Onze complianceondersteuning is inclusief FISMA HIGH, ISO 27001, PCI-DSS en SOC 2 Type II.  
datacenter-gezondheidszorg

Datacenters voor de Gezondheidszorg

Iron Mountain datacenterdiensten voor de gezondheidszorg voldoen aan de standaarden van de sector en bieden veilige opties voor ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en biotechbedrijven. Onze complianceondersteuning is inclusief HIPAA, FISMA High, ISO 27001, PCI-DSS en SOC 2 Type II.

ANDERE DATACENTER USECASES

Server Colocatie

Cloud Datacenters

Vijf van de top 10 cloud providers zijn klant van Iron Mountain. Onze high-density modulaire datacenters met een snelle time-to-market zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van hyperscale cloud providers en behoren tot onze hyperscale cloud datacenter solutions.
Enterprise Datacenter

Enterprise Datacenters

Iron Mountains enterprise datacenter diensten bieden veilige en betrouwbare wholesale datacenters en colocatieopties voor grote private en beursgenoteerde bedrijven, waaronder 95% van de Fortune 1000.
Enterprise Datacenter

Enterprise

Iron Mountain is ideal for today's enterprise with our customer-inspired data center design, ample wholesale capacity for predictable expansion, comprehensive compliance support, strong uptime track record, and national brand that instills buyer confidence.
mkb-datacenter

Mkb Datacenters

Met mkb colocatie diensten van Iron Mountain bespaart u kosten en hoeft u zich geen zorgen te maken of uw datacenter wel aan de ondersteuningsvereisten voldoet. Versnel uw time-to-market met onze veilige en betrouwbare Mkb Datacenterdiensten.
disaster-recovery-datacenter

Backup en Disaster Recovery Datacenters

Iron Mountain Datacenters voor Backup en Diaster Recovery bieden de betrouwbaarheid en beveiliging die u nodig heeft om uw technische infrastructuur te herstellen als uw primaire datacenter niet beschikbaar is.

DATACENTER CERTIFICERING OVER DE HELE WERELD

Datacenter Certificeringen

NEEM CONTACT OP MET IRON MOUNTAIN

Onze Klantenservice geeft snel antwoord op uw vragen, voel u vrij om contact op te nemen.