Informatie kan uw bedrijf helpen

En informatierisico's kunnen uw bedrijf te gronde richten

Zijn uw leidinggevenden zich bewust van de informatierisico's? Wat doet u om hen te helpen de juiste beslissingen te nemen voor uw organisatie?

Slechts 37% van de Europese en 47% van de Noord-Amerikaanse bedrijven beschikt over een volledig gecontroleerde informatierisicostrategie

-Beyond good intentions – the need to move from intention to action to manage risk in the mid-market. Een rapport van PwC in samenwerking met Iron Mountain


Information Economics helpt u het potentieel van uw records optimaal te benutten middels een samenhangend en op samenwerking gebaseerd fundament voor uw informatiebeheerprogramma. Information Economics omvat het beheer van informatierisico's en helpt u een van uw belangrijkste bedrijfsmiddelen te beschermen. Onze nieuwste handleidingen bieden u de middelen en het inzicht om informatierisico's te beheren. Of u er nu van overtuigd bent dat papier uw grootste risico vormt of bang bent dat mensen per ongeluk of met opzet informatie blootstellen, onze inzichten en suggesties helpen u op proactieve wijze informatierisico's te beheren.

Uw informatierisico's in één oogopslag

Ons nieuwste onderzoek en advies over informatierisico's op één interactieve plek.

Bekijk de risico's in één oogopslag

Een goed begin is het halve werk - de basisbeginselen van voorbereiding op risico's

Het beheren van risico’s draait om het hebben van een duidelijk plan en zorgen dat werknemers op alle niveaus van uw bedrijf doelen en prioriteiten delen. Onze handleiding toont u de belangrijkste wijzigingen die nodig zijn om een cultuur van verantwoordelijkheid te kunnen opbouwen.

Download