U weet dat informatie waarde bevat

De vraag is: hoe kunt u deze ontsluiten?

Informatie-economie is een goede ondersteuning bij het bepalen van de juiste balans tussen de risico’s, kosten en waarde waarvan sprake is bij uw informatie. Veel bedrijven denken al een eind op de goede weg te zijn, wanneer het gaat om het vinden en gebruiken van de waarde die in hun informatie besloten ligt.

Uit ons onderzoek blijkt echter dat de meeste bedrijven niet over de middelen, mensen en tools beschikken om waarde uit informatie te onttrekken. Wilt u uw plannen een nieuwe richting geven en een eerste stap zetten om het volledige potentieel van uw informatie te benutten, maak dan gebruik van onze adviezen en begeleiding.

Informatie-economie e-book Hoofdstuk 5: Hoe beïnvloeden toekomstige trends in informatiebeheer mijn bedrijf? De balans tussen het ontsluiten van waarde uit uw informatie en het beheren van de risico’s.

Dit e-book is ontwikkeld om u te ondersteunen bij het vinden van het optimale evenwichtspunt waarbij compliance, risico en waarde volledig zijn geïntegreerd in uw informatiebeheer programma.

“Hoe beïnvloeden toekomstige trends in informatiebeheer mijn bedrijf?”


Een praktische gids nodig voor het ontsluiten van informatie?

Een goed begin is het halve werk – de basisprincipes van het ontsluiten van waarde uit informatie, is dé bron om te raadplegen wanneer u een pleidooi wilt houden voor informatie als bedrijfsmiddel. Het biedt heldere tips van experts ter begeleiding van de stappen die uw organisatie zou moeten nemen om informatie te gaan beschouwen als bron waaruit u kunt putten voor concurrentievoordeel.

Download de gids en maak een begin met het behalen van informatievoordeel

Klaar om toe te treden tot de informatie-elite?

Slechts 4% van de bedrijven blijkt in staat om het maximale voordeel uit hun informatie te halen. Deze bedrijven beschikken over de mensen, middelen en tools die nodig zijn om informatie volledig te kunnen exploiteren en de concurrentie voor te blijven. Ontdek hoe u zich bij hen kunt aansluiten.

Ontvang uw interactieve gids en leer wat u anders zou kunnen doen.