Als organisatie in de publieke sector dient u tegenwoordig te voldoen aan almaar strenger wordende vereisten. De complexe regelgeving voor informatiebeheer en beveiliging van data opslag van overheidsinstanties en organen in deze sector vraagt om passende informatiebeheeroplossingen. Bij Iron Mountain bieden we u deze oplossingen. We helpen u om de stijgende druk op implementatie van kosteneffectieve strategieën voor het verlagen van de risico’s het hoofd te bieden. Tevens zijn onze oplossingen gericht op de juiste omgang met de druk op goede beveiliging, het beheer van informatie en de toegang daartoe.

Totaaloplossingen van Iron Mountain

Onze deskundigen ontwikkelen en bieden oplossingen die voldoen aan de vereisten van uw organisatie in de publieke sector. Dat betekent dat deze oplossingen niet alleen gericht zijn op het aanmaken en behouden van documenten (documentbeheer), maar ook toegespitst zijn op digitale archivering, online data opslag en veilige archiefvernietiging. Kiest u voor ons als betrouwbare partner, dan wordt uw informatie in onze beveiligde faciliteiten beheerd.

Advies over documentmanagement op locatie

Bij Iron Mountain staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Heeft u behoefte aan ondersteuning op uw eigen locatie? Dan draaien we onze hand daar niet voor om. Onze speciale deskundigen op het gebied van informatiebeheer komen graag langs om u te adviseren over documentmanagement en alles wat daarbij komt kijken.