Als manager dient u snel en feilloos te reageren op de wensen en eisen van uw klanten. Dit maakt uw reputatie buitengewoon belangrijk, deze verdient dan ook bescherming. Volledig beveiligd informatiebeheer en een goede controle over uw archief is daarom noodzakelijk. Daarmee zorgt u er niet alleen voor dat u vertrouwelijke informatie op een veilige manier bewaart. U kunt dankzij effectief informatiebeheer onmiddellijk de kosten verlagen, uw bedrijf efficiënter en flexibeler maken, de wet- en regelgeving naleven en uw aandacht op uw kerntaken richten. Iron Mountain helpt u hier graag bij.

Als wereldleider op het gebied van informatiebeheer en services voor (online) data opslag weten we voor ieder bedrijf een geschikte oplossing te ontwikkelen. Niet voor niets vertrouwt meer dan 94% van de bedrijven uit de FTSE 100 hun data opslag, documentbeheer en archiefwerkzaamheden aan ons toe. Met de toonaangevende beveiligingsnormen die we hanteren en de zorgvuldige screening van ons personeel zorgen we ervoor dat uw informatie bij ons altijd veilig is.

Complete informatiebeheerservice

Onze complete informatiebeheerservice is gebouwd op de volgende bouwstenen:

  • Organisatie
  • Opslag
  • Digitalisering
  • Back-up van gegevens
  • Onmiddellijke toegang
  • Veilige archiefvernietiging

Kiezen voor Iron Mountain betekent dan ook dat u meer controle heeft over uw informatie en een efficiënter en flexibeler werkende organisatie kunt bewerkstelligen. Samen met u ontwikkelen we de oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt. We helpen u om gestroomlijnd documenten te vernietigen en informatie toegankelijk te maken. Ondertussen biedt de verbeterde beveiliging en compliance u de gemoedsrust die u als manager nodig heeft.

Uw informatiemanagement in evenwicht

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we uw bedrijf kunnen helpen om de toegankelijkheid, beveiliging en kosten in evenwicht te brengen. Uiteraard op een manier die past bij uw specifieke organisatie. Deze service geeft u ruimte en tijd om uw aandacht op uw kerntaken te richten en kost wellicht minder dan u denkt. U kunt erop vertrouwen dat uw informatiemanagement Iron Mountain in veilige handen is.