Juridische informatie en het beheer, de opslag, de bescherming en het herstel daarvan zijn unieke uitdagingen die vragen om oplossingen op basis van expertise en ervaring. Onze branche-experts zijn bij uitstek geschikt om advocaten en advocatenkantoren bij te staan in deze uitdagingen.

De informatie in de juridische branche is uiterst vertrouwelijk en de digitale opslag ervan vereist het hoogste niveau van beveiliging. Ook een efficiënt stroomlijningsproces in informatiemanagement is van belang. Onze oplossingen voor het opslaan, beveiligen en herstellen van juridisch dossierbeheer zijn nauwkeurig afgestemd op de klant. Ze zijn gebaseerd op onze expertise en de mogelijkheden van gespecialiseerde softwaretechnologie. Kiest u voor onze informatiebeheer oplossingen, dan profiteert u van maximale benutting van uw personele bezetting en efficiënt kostenverbruik.

Nauwe samenwerking tussen onze specialisten en uw medewerkers

Bij het analyseren van uw specifieke eisen en behoeften werken onze deskundigen nauw samen met uw medewerkers. Op die manier kunnen we u optimaal helpen bij het ontwikkelen van een allesomvattend, geïntegreerd programma voor uw informatiebeheer. Daarbij houden we de explosieve groei van online data opslag en veranderingen in de controle in eDiscovery nauwlettend in de gaten.

Informatiebeheer oplossingen van Iron Mountain staan u bij in de volgende onderdelen:

  • Risico’s van diefstal, malversatie en non-compliance terugdringen. Dit doen we door implementatie van best practices voor dossierbeheer, het beheren en vernietigen van dossiers en voor alle soorten media, kantoorruimte en kantoorlocaties.
  • Productiviteit en responsiviteit verhogen door gestroomlijnde data opslag, opvraagbaarheid en toegang tot documenten.
  • Tijdsgevoelige aanvragen voor inzage in stukken, interne onderzoeken en documentaanvragen door regulerende instanties beheren met behulp van de services eDiscovery en Ligitation Support van Iron Mountain.
  • De overgang naar een elektronische rechtspraktijk stroomlijnen door het integreren van elektronisch documentbeheer en gegevensback-up in uw werkprocessen.
  • Documenttoegang en -ontsluiting 24/7 faciliteren door middel van onze digitaliseringservices en image archiveringservice.
  • Kwesties op het gebied van intellectueel eigendom aanpakken met een gespecialiseerde escrow-service voor technologie, domeinnaambeheer en services voor digitale archivering van beeld en geluid.
  • Uw gebruik van kantoorruimte, hardware en IT-personeel maximaliseren, terwijl u de kosten en logistiek minimaliseert op basis van het extern opslaan van dossiers.

Kortom: met de informatiebeheer oplossingen van Iron Mountain houdt u uw informatie en documenten volledig onder controle en maakt u uw kosten transparant.