De wereld van IT ontwikkelt zich voortdurend. Voor de IT-manager is informatiebeheer daarom een flinke uitdaging; data opslag moet goed beveiligd zijn en tegelijkertijd mag de toegankelijkheid van de gegevens hier niet onder lijden. Om de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie te waarborgen is veilig informatiebeheer en een veilig systeem voor uw back-up onmisbaar. Iron Mountain geeft u graag meer informatie met de gratis gids over gegevensbeveiliging en herstel na calamiteiten.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van informatiebeheer en de expertise waarover we beschikken, zijn we wereldleider op het gebied van informatiemanagement en opslagservices. Meer dan 94% van de bedrijven uit de FTSE 100 en meer dan 170.000 bedrijven in 39 landen vertrouwen hun informatiebeheer aan ons toe. Wij kunnen u helpen met volgende zaken:

  • Veilig en off-site bewaren van een gegevens- en back-up tapes
  • Snel over uw informatie beschikken
  • Uw informatie optimaliseren

Zodat u uw aandacht op uw kerntaken kunt richten.

Iron Mountain helpt de IT-manager

De toonaangevende beveiligingsnormen waaraan we bij Iron Mountain veel waarde hechten, geven u als IT-manager de zekerheid van goed beveiligde data opslag. Ook de zorgvuldige screening van ons personeel draagt bij aan de veiligheid van uw informatie. Daarnaast kunnen we u helpen om verborgen beheerskosten te verminderen, de waarde van uw informatie beter te benutten, de efficiëntie te verbeteren en de risico’s op informatiegebied te minimaliseren.

Onze oplossingen voor informatiemanagement zijn gebaseerd op een aantal belangrijke bouwstenen: organisatie, opslag, digitalisering, back-up van gegevens, onmiddellijke toegang en veilige archief vernietiging. Op basis daarvan ontwikkelen we samen met u de oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt.

Verzekerd van veilig informatiebeheer

Onze specialisten kunnen bedrijven helpen met het in evenwicht brengen van de toegankelijkheid, de beveiliging en de kosten van informatiebeheer. We gaan altijd op zoek naar een manier die bij uw specifieke organisatie past. We nemen u uw zorgen uit handen door uw archief, tape opslag en back-up veilig te regelen en tegelijkertijd beschikbaar te stellen zodra u ze nodig heeft. Ondertussen kan uw bedrijf profiteren van de ruimte en de tijd die vrij komen.