Vertrouwelijke, zeer gevoelige informatie vraagt om gedegen beveiliging en moet tegelijkertijd eenvoudig toegankelijk zijn; hoe gaat u daar als HR manager mee om? Het informatiebeheer waarvoor u verantwoordelijk bent bevat documenten met gevoelige informatie die regelmatig geraadpleegd en bewerkt worden. De combinatie van een elektronisch archief en papieren documentbeheer maakt het beheren van personeelsinformatie steeds complexer.

Iron Mountain is er voor u om u met doelgerichte oplossingen te ondersteunen in uw verantwoordelijkheid voor informatiemagement als HR manager. We weten de juiste balans te creëren tussen snelle toegang tot en goede beveiliging van uw documenten en ontwikkelen samen met u de oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt.

Wereldleider in informatiebeheer

Wist u dat meer dan 94% van de bedrijven uit de FTSE 100 en meer dan 170.000 bedrijven in 39 landen hun informatiebeheer aan ons toevertrouwen? Hierdoor kunt u, waar ter wereld u zich ook bevindt, altijd rekenen op lokale service. Dankzij toonaangevende beveiligingsnormen en een zorgvuldige screening van ons personeel garanderen we dat uw informatie bij ons altijd veilig is.

Betrouwbare partner in informatiebeheer

Het scannen van documenten, de digitalisering van personeelsdossiers, online data opslag; het is slechts een greep uit het brede dienstenpakket dat we u bieden. Kiest u voor ons als betrouwbare partner in informatiebeheer, dan hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de gevoelige informatie waarvoor u de verantwoordelijkheid draagt. Tegelijkertijd helpen we u de waarde van uw informatie beter te benutten, de efficiëntie te verbeteren de risico’s op informatiegebied te minimaliseren.

Aan de slag met informatiemanagement

Wilt u zelf ervaren wat de voordelen zijn van onze service op het gebied van informatiemanagement? We helpen uw bedrijf graag om de toegankelijkheid, beveiliging en kosten in evenwicht te brengen op een manier die bij uw specifieke organisatie past. Deze service kost wellicht minder dan u denkt, terwijl uw bedrijf profiteert van de ruimte en de tijd die vrij komt. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.