De onafzienbare hoeveelheden informatie die de energiesector genereert, moeten allemaal bewaard worden, gearchiveerd blijven en toegankelijk zijn. De bewaartermijn voor documenten in deze sector is minstens tientallen jaren. Exploratie- en productiegegevens zijn gegevensintensief. Ten behoeve van investerings- en desinvesteringsbeslissingen, de dagelijkse bedrijfsvoering en voor compliance kwesties moeten ze snel toegankelijk zijn.

Dankzij onze decennialange ervaring in de olie- en gasindustrie hebben wij alles in huis om energiebedrijven te voorzien van de beste services op gebied van informatiemanagement en archiefbeheer. Van de allergrootste multinationals tot onafhankelijke onderzoeksbedrijven: we werken met meer dan 1000 internationale klanten die stuk voor stuk voordeel ondervinden van onze informatiebeheeroplossingen.

De voordelen van de archiefopslag service van Iron Mountain

Onze beheerde services bieden u snel nieuwe mogelijkheden, zonder dat dit gemoeid gaat met enorme uitgaven of langdurige implementatietrajecten van een interne oplossing. Via onze informatiebeheersoftware integreren we fysieke en digitale gegevens om één uniform overzicht te creëren en maken we eenvoudiger beheer mogelijk. Ook verbeteren we de mogelijkheden om waardevolle gegevens te zoeken, openen en delen binnen internationale organisaties en met partners en toezichthouders.

Terugdringen van kosten voor archiefopslag en archiefbeheer

Om de kosten voor archiefopslag en archiefbeheer terug te drinken brengen we fysieke en digitale opslag samen. Daarnaast zetten we gegevens uit oudere software snel om naar de meest geschikte indeling, zodat ze gebruikt kunnen worden volgens de distributiemethoden waarvoor ze bestemd zijn. Onze best practices voor informatiebeheer, -opslag en -verwerking verbeteren de veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur van waardevolle informatie.

Bovendien houden we nieuwe ontwikkelingen op het gebied van data opslag, beveiligingsmaatregelen en best practices nauwlettend in de gaten. Zo krijgen uw mensen de ruimte om te werken aan uw kernactiviteit: het leveren van energie.