De wereld van vandaag is sterk gereguleerd en steeds meer geneigd tot procederen. Bent u verantwoordelijk voor de compliance binnen uw organisatie? Dan is dit door deze ontwikkelingen een steeds moeilijkere taak. De hoeveelheid informatie die uw bedrijf voortbrengt of verwerkt neemt voortdurend toe, evenals het aantal voorschriften. Om compliance te waarborgen en risico’s te minimaliseren kan een Records Management programma uitkomst bieden. Iron Mountain ontwikkelt samen met u de oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt.

We helpen u:

  • de wet- en regelgeving na te leven
  • vertrouwelijke informatie veilig te bewaren
  • informatie eenvoudig toegankelijk te maken
  • kosten te verlaten

Waarom informatiebeheer door Iron Mountain?

Iron Mountain is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige services op het gebied van data opslag. We werken voor meer dan 94% van de bedrijven uit de FTSE 100 en meer dan 170.000 bedrijven in 39 landen. Kiest u voor onze informatiemanagement oplossingen, dan kunt u altijd rekenen op lokale service, waar u ook bent. We kunnen u zelfs helpen om verborgen beheerkosten te verminderen.

Om ervoor te zorgen dat uw informatie bij ons altijd in veilige handen is, hechten we veel waarde aan toonaangevende beveiligingsnormen en zorgvuldige screening van personeel. Onze complete informatiebeheerservice is gebaseerd op stevige bouwstenen: organisatie, opslag, digitalisering, documenten backup, onmiddellijke toegang en veilige vernietiging.

Oplossingsgericht informatiemanagement

De deskundigen van Iron Mountain gaan graag samen met u aan de slag om een oplossing te ontwikkelen. Deze oplossing moet bijdragen aan het in evenwicht brengen van de toegankelijkheid, de beveiliging en de kosten in uw bedrijf op een manier die bij uw specifieke organisatie past. Deze service kost minder dan u misschien denkt, terwijl uw bedrijf profiteert van de ruimte en de tijd die vrij komt met behulp van informatiemanagement. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is.