Een financieel manager zoekt altijd naar manieren om efficiënter te werken en de kosten te verlagen. Bij Iron Mountain creëren we informatiemanagement oplossingen waarmee u de wet- en regelgeving naleeft, vertrouwelijke informatie veilig kunt bewaren, informatie eenvoudig toegankelijk kunt maken en, extra van belang voor de financieel manager, de kosten kunt verlagen.

Uw bedrijf produceert waardevolle informatie die tegelijkertijd toegankelijk en veilig moet zijn. Naarmate de compliance ingewikkelder wordt, kunt u uw bedrijf een voorsprong geven door inzicht te verscharen in informatiebeheer en de wijze waarop één en ander met elkaar verband houdt. Iron Mountain helpt u hier graag bij.

Optimaal informatiemanagement

Als u op zoek bent naar een specialist in informatiemanagement, dan helpen we u graag verder. We zijn namelijk wereldleider op het gebied van informatiebeheer en opslagservices; meer dan 94% van de bedrijven uit de FTSE 100 vertrouwt het documentenbeheer, de archiefopslag en het digitaliseren van documenten aan ons toe. We zijn in meer dan 39 landen actief, wat betekent dat u altijd kunt rekenen op lokale service. Waar u ook bent.

Onze oplossingen voor informatiebeheer bieden u daarnaast de volgende voordelen:

  • Meer controle over uw informatie
  • Een efficiënter en flexibeler werkende organisatie
  • Verbeterde beveiliging en compliance
  • Vermindering van verborgen beheerkosten

Veilig beheer van uw informatie

Terwijl uw bedrijf profiteert van de ruimte en de tijd die vrij komt kunt u erop vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is. Hiervoor hanteren we namelijk toonaangevende beveiligingsnormen en we zoeken ons personeel uit op basis van een zorgvuldige screening. Samen met u ontwikkelen we de informatiebeheer oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt. Deze service kost wellicht minder dan u denkt; neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot informatiebeheer te bespreken.