Iron Mountain is een specialist op het gebied van informatie management. Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor archiefopslag, documentbeheer, databeveiliging en informatievernietiging. Dit gebeurt in alle fasen van de informatie levenscyclus: van het ontstaan, het gebruiken tot het vernietigen van informatie. Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor archiefopslag en documentbeheer.

Daarnaast zijn onze diensten ontwikkeld om complexe informatie uitdagingen op te lossen. Hierbij kunt u denken aan de naleving van regelgeving en dataherstel na calamiteiten.

Iron Mountain blijft zich continu ontwikkelen om er zo voor te zorgen dat haar klanten hun informatie optimaal kunnen gebruiken, met lagere kosten en minder risico.

“Wij streven naar partnerships met leveranciers die op basis van hun expertise met ons mee willen denken over de toekomst. Iron Mountain beantwoordt aan die eis en is mede daarom preferred supplier voor onze papieren en digitale archiefdiensten.” Bart Voortman, directeur Group Facility Services bij Achmea

Klik hier voor de volledige Achmea case study

 • Archiefopslag en documentbeheer

  Al onze oplossingen zijn volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Of het nu gaat om eenvoudige externe opslag van uw archief of om uitgebreide records management programma’s.

 • Scannen en digitaliseren

  De meest efficiënte benadering voor digitalisering verschilt per bedrijf. Wij voorzien u graag van advies op maat en nemen het digitaliseren, scannen en indexeren van uw documenten op een deskundige manier voor u uit handen.

 • Tape-beheer, opslag en roulatie

  Wij bieden externe tape-opslag, roulatieservice en herstel na calamiteiten. Organisaties van uiteenlopende grootte vertrouwen hun back-up en archiefmedia met een gerust hart aan ons toe.

 • Escrow-service voor software

  Stel uw investeringen veilig, beperk uw risico’s en houd controle over uw belangrijkste software en intellectuele eigendom met behulp van Iron Mountain. Meer dan 85% van de bedrijven uit de FTSE 100 koos al voor onze betrouwbare informatiebeheeroplossingen.