Het Nieuwe Werken

Hoe kunt u uw voordeel halen uit Het Nieuwe Werken? Deze werkwijze brengt zowel risico’s als kansen met zich mee. Het is daarom van belang om Het Nieuwe Werken op de juiste manier te integreren in uw organisatie.

Bij Iron Mountain kunnen we u helpen een basis te leggen voor Het Nieuwe Werken. Door digitalisering of het outsourcen van uw archiefbeheer kunnen wij u helpen kostbare kastruimte te besparen en het delen van documenten makkelijker te maken. Benieuwd hoe Iron Mountain u nog meer kan helpen? Lees dan de onderstaande documenten.

  1. Filteren

Bedrijfsgegevens mee naar huis nemen
Bedrijfsgegevens mee naar huis nemen

Onderwerpen: Compliancy | Het Nieuwe Werken | Archiefbeheer | Risicobeheer

Wie is de eigenaar van uw bedrijfsinformatie? In diverse Europese landen bepaalt de wet, tenzij in het contract van de werknemer anders is bepaald, dat informatie die ten behoeve van het bedrijf is voortgebracht, eigendom is van de werkgever. Toch kunnen werknemers een sterk gevoel van eigenaarschap ervaren als het gaat om de informatie die ze mede tot stand hebben gebracht. Is uw bedrijf op de hoogte van de risico's die zijn verbonden aan deze tegenstrijdige perspectieven, en hoe ze kunnen worden uitgebannen?