Het Nieuwe Werken

Hoe kunt u uw voordeel halen uit Het Nieuwe Werken? Deze werkwijze brengt zowel risico’s als kansen met zich mee. Het is daarom van belang om Het Nieuwe Werken op de juiste manier te integreren in uw organisatie.

Bij Iron Mountain kunnen we u helpen een basis te leggen voor Het Nieuwe Werken. Door digitalisering of het outsourcen van uw archiefbeheer kunnen wij u helpen kostbare kastruimte te besparen en het delen van documenten makkelijker te maken. Benieuwd hoe Iron Mountain u nog meer kan helpen? Lees dan de onderstaande documenten.

  1. Filteren

An interview in progress- Iron Mountain
Toegang en beveiliging van bedrijfsinformatie

Onderwerpen: Compliancy | Het Nieuwe Werken | Van papier naar digitaal

De digitale revolutie heeft geleid tot een exponentiële toename van de hoeveelheid informatie die aan medewerkers beschikbaar wordt gesteld. Nog nooit was het zo makkelijk om informatie te kopiëren en door te sturen naar een collega naast je of aan de andere kant van de wereld. Medewerkers delen, uploaden en downloaden en de grenzen tussen persoonlijke en zakelijke apparaten worden steeds vager.Bedrijfsgegevens mee naar huis nemen
Bedrijfsgegevens mee naar huis nemen

Onderwerpen: Compliancy | Het Nieuwe Werken | Archiefbeheer | Risicobeheer

Wie is de eigenaar van uw bedrijfsinformatie? In diverse Europese landen bepaalt de wet, tenzij in het contract van de werknemer anders is bepaald, dat informatie die ten behoeve van het bedrijf is voortgebracht, eigendom is van de werkgever. Toch kunnen werknemers een sterk gevoel van eigenaarschap ervaren als het gaat om de informatie die ze mede tot stand hebben gebracht. Is uw bedrijf op de hoogte van de risico's die zijn verbonden aan deze tegenstrijdige perspectieven, en hoe ze kunnen worden uitgebannen?