Het Nieuwe Werken
Het Nieuwe Werken

Bij Iron Mountain kunnen we u helpen een basis te leggen voor Het Nieuwe Werken. Door digitalisering of het outsourcen van uw archiefbeheer kunnen wij u helpen kostbare kastruimte te besparen en het delen van documenten makkelijker te maken. Benieuwd hoe Iron Mountain u nog meer kan helpen? Lees dan de onderstaande documenten.


Kantoorruimte vrijmaken
Kantoorruimte vrijmaken

Het vrijmaken van uw kantoor levert u niet alleen meer ruimte op, maar kan ook zorgen voor kostenbesparing, een hogere efficiency en een vermindering van risico’s. Wel is het belangrijk om het creëren van meer ruimte op een juiste manier aan te pakken. Wilt u hier meer over weten? Gebruik dan onderstaande bronnen om uw kennis te verreiken.


Improve-efficiency-productivity.
Efficiëntie en productiviteit verbeteren

We helpen u graag bij zaken als het digitaliseren van personeelsdossiers, het beheren van uw documentmanagement, data vernietiging, tape opslag, digitaal archiveren en veel meer. Lees daarnaast onze klantcases en maak gebruik van onze resources voor een hogere efficiëntie in uw bedrijf.


Bewaartermijnen
Bewaartermijnen documenten

Een overzichtelijk schema laat u precies zien wat bijvoorbeeld de bewaartermijn van HR-documenten, bepaalde dossiers en de boekhouding is. Zo voorkomt u dat u bepaalde informatie te vroeg vernietigt of juist risico loopt doordat u de wettelijke bewaartermijn overschrijdt. Laat Iron Mountain u helpen uw documentenbeheer op orde te krijgen én te houden. Raadpleeg onze onderstaande bronnen.


Risicobeheer

Toch kan informatiebeveiliging en opslag een gevaar zijn voor uw bedrijf. Om te voorkomen dat uw digitale archief, papieren archief, back-up tapes of andere vorm van informatiebeheer gevaar loopt kunt u onze bronnen gebruiken. Onderstaande artikelen leggen risico’s bloot en geven aan hoe u deze kunt beheren.


Archiefbeheer uitbesteden

Iron Mountain is daarom al jarenlang de vertrouwde en professionele partner van 170.000 bedrijven over de hele wereld. We beschikken over de benodigde kennis als het gaat om archiefopslag, tape opslag, archief vernietiging, digitalisering en meer. Wilt u zelf meer inzicht krijgen in onze werkwijze en de branche voor externe opslag? Maak dan gebruik van onderstaande bronnen.


Archiefbeheer
Archiefbeheer

We delen onze vakkennis en ervaringen graag met u. Onderstaand vindt u diverse bronnen waarmee u uw inzicht in de branche kunt vergroten en waarmee u meer te weten kunt komen over externe archiefopslag, digitale archivering, archief vernietiging en meer. Behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.


Data back-up en archivering

Om ervoor te zorgen dat uw data back-up en digitale archief optimaal veilig zijn, is het verstandig om uw kennis hierover up to date te houden. Lees meer over onze best practices voor migratie en herstel in onderstaande artikelen.


Compliancy

Hoe u deze processen veilig en gestructureerd vormgeeft, hangt af van factoren als de grootte van uw papieren archief, tape storage, digitaal archief enzovoort. Daarnaast is het van groot belang om op de hoogte te blijven van de wet- en regelgeving. Onze onderstaande bronnen over compliancy helpen u hierbij.


Externe tape opslag

Door gebruik te maken van off-site kluizen voor uw backup tapes kunt u uw downtime reduceren. Benieuwd naar hoe dat zit? Onderstaande bronnen geven u meer informatie. Tevens helpen onderstaande artikelen u bij het efficiënt herstellen van uw IT operatie in het geval van calamiteiten.


Disaster Recovery

Wilt u meer weten over veelvoorkomende datarecovery valkuilen, de opslag van data en best practices in het ondervangen van risico’s? Lees dan de onderstaande artikelen.


Van papier naar digitaal

Bij het scannen van documenten is het wel van belang dat deze digitalisering op de juiste manier gebeurt. Onze best practices voor het scannen van documenten en een efficiënter informatiebeheer kunnen u helpen. Op welk formaat of welke locatie de informatie zich ook bevindt.