Hoe ontsluit u de waarde van uw documenten en informatie?

De Informatie Economie geeft u een strategie in handen om de waarde van uw informatie te maximaliseren, kosten te verlagen en uw risico's te beperken. Alle bedrijven moeten kunnen beschikken over methoden voor informatie- en documentbeheer die door alle bedrijfsfuncties en teams worden gedeeld. Informatie moet op uw balans staan. Start met het eerste hoofdstuk - of download de delen waarvoor u belangstelling heeft.

E-book Information economics, hoofdstuk 2: Hoe krijg ik toegang tot mijn informatie om de maximale waarde hieruit te halen?

Is de informatie die u nodig hebt steeds moeilijker te vinden? Krijgen uw klanten genoeg van het wachten totdat u hun informatie hebt gevonden? Hoofdstuk 2 van het e-book Information economics onderzoekt de complexiteiten en uitdagingen die zijn verbonden aan toegang tot informatie in het digitale tijdperk. Als u inzicht wilt in waarom digitaliseren essentieel is voor uw bedrijf, bent u hier op de juiste plek. Bovendien bieden we het onderzoek dat u nodig hebt om senior managers te laten zien hoe belangrijk informatiebeheer is voor uw organisatie.

Meer Informatie

Wat u moet doen voordat u gaat digitaliseren - een checklist voor succes

Als u snel en eenvoudig toegang hebt tot uw gegevens, kunt u klanten sneller de juiste service bieden en kunnen uw teams belangrijke gegevens delen. Hoe u zich voorbereidt op digitalisering kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking. Als er een scanproject moet worden uitgevoerd, is het verstandig om onze checklist te downloaden.

Meer Informatie

Een goed begin is het halve werk – de basisprincipes van digitalisering

Deze gids is uw roadmap voor een succesvol scan- en digitaliseringsprogramma. Van het evalueren van uw huidige situatie tot het trainen van uw mensen aan de hand van geleerde lessen en het evalueren van uw voortgang. Deze gids helpt u bij de voorbereiding en het doorvoeren van de verbeteringen die nodig zijn binnen uw organisatie. U krijgt niet alleen advies over bedrijfsvoering en processen, maar tevens een lijst met tips om u te helpen uw papieren documenten voor te bereiden op het scanproject.

Meer Informatie